Small Cute Purple Pointer

Maya - Berner Sennen

 
  

Canon eos 450D
Macro lens 60mm 1:2.8 usm

Fotade Johans hund idag. "Lilla" Maya. Detta blev favoritbilderna. Speciellt den första och den sista, men jag vet inte varför. Idag drog jag mig upp ur sängen och la mig ute i solen istället. Vaknade kl 9, från en kort nattssömn inatt igen. Men det gick bra ändå. Ut i solen tills jag var less, gick en promenad med denna vovve och husse för att hämta mig cykel. Nu ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se vad kvällen bjuder på. Middag nu i alla fall. Fisk dessvärre..

Fotojobbet på Gotland.

 

              
 
Canon eos 450D
ef-s 18-55mm 1.3:6-5.6 is 

Detta blev resultatet! av 270 bilder så blev det faktiskt 80 st som var helt okej. Lite svårt att välja mellan, kan man ju lätt säga. Svårt att fota innebandy faktiskt, för det första så vet jag ju inte hur sporten går till, förutom att man ska jaga bollen och göra mål ungefär. Men det gick ganska bra! Jag hade väldigt liten zoom, men jag kände att de gjorde ingenting, för man tappade ändå bara bort sig när man zoomade in. Men det var roligt! Lite nervöst men de gick bra! Sista bilden är på tränaren som jag har för mig och jag inte har helt fel, ska vara en av de bästa innebandy tränarna i Sverige, eller något sådant.  

Nyckelpiga - ladybug


Canon eos 450D
Macro lens 60mm 1:2.8 usm

Helt ärligt så visste jag inte att nyckelpigor såg ut såhär på nära håll. De ser ju nästan läskiga ut.

Midsommar

Hur var eran midsommar? Min var helt okej. Efter en kort sömn så blev jag väckt 08.45 på morgonen av min kära syster. Vi skulle ut och plocka blommor till kransarna. Så nysattack efter nysattack vandrade jag i skogen.. En aning jobbigt var det. Roger med barnen kom och vi käkade lunch, gjorde kransar. Åkte vidare till ljumviken och lekte lekar, umgicks med det trevliga folket som var där nere. Men dock så missade vi när de dansade runt Midsommarstången... Hem och fräscha till sig till middagen sen blev det glass med jordgubbar. Efter det så drog jag vidare till Stina och hade en riktigt trevlig kväll, förutom gråt, kraschade rutor, bråk och mygg så hade jag en underbar kväll! Men lite drama måste man ju ha. 
 
 

FAVORITEN JUNI ÅR 2010


FAVORITEN MAJ ÅR 2010


FAVORITEN NOVEMBER ÅR 2009


Alexander Granvald

 
Canon eos 450D
ef-s 18-55mm 1.3:5-5.6 is

Hemma från Gotland är jag nu! Skönt har det varit att komma bort ett tag och umgås med släkten. Vi bilade ner till sthlm och sen tog flyget över till Gotland. Bilresan gick vid min förvåning väldigt bra. Kändes inte alls som 6h och 45minuter i bilen. Gick snabbt ner, saktare hem kan man säga. Jag har fått mig lite tid med kusinerna och med mamma. Varit på stan och köpt upp nästan alla mina pengar kändes de som. Jag har ätit! Gud vad jag har ätit på den här resan och invigit sommarlovet med glass, kan jag lova! Eftersom Gotland har en av sveriges största glassbarer med 140 olika smaker hade man ju lite att välja på! Detta är min kusin Alexander, 17år. En fräknig och flitig pojke som inte gör annat än att träna. Men ändå så vann jag näääästan över han i armbrytning. Jodå! Fast jag slutat gymma för länge sen så fanns det fortfarande kvar i mig tydligen!


Flitig som en myra.


Canon eos 450D
macro lens ef-s 60mm 1:2.8 usm

Dessa små djur visste jag faktiskt inte att de såg ut såhär. Flitiga små varelser.

EN NY START!!

Jag känner att jag ska starta om på nytt! Ja, det känns som att jag behöver det. Det har gått väldigt segt nu på senaste tiden och jag har inte riktigt haft orken till att göra inlägg och lägga ner tid och energi på att ladda upp mina bilder. Dom bara ligger i mapparna på datorn, färdiga och redigerade för att publiceras men det sker som aldrig. Nu så hoppas jag att jag ska få en kick av att starta om helt och hållet. Med en ny och fin design, tack och lov. Som snälla, söta och rara Ellen Suurholma har gjort. Jag hoppas också att mina läsare hänger med och inte slutar läsa. Det skulle vara väldigt tråkigt. Ska försöka lära mig blogg.se också, men så svårt kan det väl inte vara? Eller?


FAVORITEN OKTOBER ÅR 2009FAVORITEN SEPTEMBER ÅR 2009


FAVORITEN JANUARI ÅR 2009