Small Cute Purple Pointer

Älskar min snögubbe


Min kära snögubbe lyser upp mina fina julklappar. Skönt att det är gjort, dom är köpta och dom är inslagna och Marran är en aning fattigare. Men de känns skönt. Nu behöver man inte stressa eller känna att man inte har nå pengar för sig själv, underbart. Var väldigt stressad när jag tog denna bild, så det blev inte den bästa. Men den fick duga. Just nu sitter jag på svenskan och är klar med arbetet, längtar hem! Hoppas på att få sluta snarast.

Hoho! Glöm inte min "frågestund" lite längre ner =) Ska avsluta den någon gång i veckan när jag har tid! Även när min kära Ellen har tid ska hon göra om lite här, det behövs, så menyn också ligger där den ska! Hemskt jävla störande.

Familjen, det är något jag vill säga er..

Jag fick inte riktigt fram något när vi satt ner.

Det var lite svårt att prata när tårarna bara rann.
Jag försökte ta mig samman, men orden bara försvann.
Det är så mycket jag vill säga er,
typ att ni är värda guld och mycket mer.
Att försöka sammanfatta alla dessa år,
det är något som helt enkelt inte går.

Ni vet ju precis som jag, att det inte alltid bara varit bra.
Ibland har jag faktiskt funderat på att lämna er och dra.
Men såna tankar har jag aldrig tänkt mer än en sekund.
För efteråt kommer alltid en sån där magisk stund.
De magiska stunderna är så himla många.
Jag tror inte man kan skriva blogginlägg som är så långa.
Blåmärken, träningsvärk, felhopp och grop.
Hårspray, tävlingshallar, kramar och glädjerop.
Smärta och tårar och landa i en jävla skarv.
Kötta på tävling och sätta perfekta varv.
Guld efter guld har ni faktiskt kammat hem.
Kommer ni ihåg friståendepoängen nio komma tjugofem!?

Om ni någon gång tänker på mig så hoppas jag att ni inte hör mig tjata.
Typ att ni inte kan spänna er eller att jag tycker att ni är lata.
Jag hoppas att jag lyckats ge er något ni kan ta med i livet.
Jag önskar att ni aldrig tappar det där speciella drivet.
Jag vet att ni kan och ni kan om ni vill,
så nöj er inte med lagom, utan satsa alltid lite till.

Forever and always, I'm always here.
Fast ni får ta tåget och resa lite längre ner.
Nu är det dags att säga tack och hej.
Och jag vill tacka er för allt ni har gett mig.

Kära barn, Mamma kommer aldrig att glömma er.
(Och hoppas ni kör igång mixen, då kommer jag till Östersund och ser!)


Vi var ju fan king, guld efter guld. Jag tycker de är lite ledsamt faktiskt. Vi är ju inget lag längre. Jävlar så jag saknar detta. Fara iväg, sundsvall träningslägren, ängelholm, hörnefors, luleå, östersund, osvosv. När vi käkade middag hemma hos Mallan, och alla "lilla julaftnar". Jag saknar Piff och Puff! Åhh. Kommer ni ihåg hur mkt vi grät när vi stod i omklädningsrummet och fick nyheten.. Inte lite tårar. Detta var tider de.


- 15

Nä, men vadå? Det är ju typ varmt ute. Ba femton minusgrader, var fan värt att ta 07.20 bussen imorse. Hann med 77an till Midgård. Fattar inte vad bussarna håller på med VARJE morgon. Jävla skämt. Igår var den fan 25minuter sen. Inte okej, då var det kallt som in i tusan. Sista november, och tiden bara flyger!! 24dagar till julafton. Underbart!

ParasitMarran...

Galet vad förbannad jag blev igår! Skulle till träningen, inte käkat på hela dagen, för att jag inte hunnit. Sen har jag längtat efter något gott. Kommer hem och mamma säger att vi inte har någon bil. Var bara att tagga om, ställa in maten i kylen igen, ta på sig springskorna och börja löpa. Knatte träning i 3 och en halv timma, yeeeyy. Var lite hungrig på slutet kan jag säga. Haha.

Gud vad skönt, en apurapport på tre sidor är nu inlämnad och känslan bilden är redovisad. Känns bra. Nu har jag inte så mkt skolarbete, bara matte prov på torsdag som inte känns great... Har ni sett att de står i tidningarna överallt om en parasit i kranvattnet i Östersund? Kommer ni ihåg att jag sa att de kändes som någon slog sönder min mage och hällde salt på såren ungefär? Jo. Jag var i Östersund, precis den helgen. Så därför Marran har haft ont i magen i snart två veckor. Skulle ge starka magkrampor och magsjuka, kunde även ta flera veckor innan de gick över. Känner att de stämmer in på mig, jag har legat i min säng och faktiskt gråtit av smärta. Inte roligt kan jag säga er. Men jag smittar inte, parasiten heter i alla fall..Cryptosporidium. Slutar snart, då ska jag hem och vila!

Jag har ingen aning alls om en j**** rubrik...


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/0.5 f/3.5

Detta höll jag och min syster på med i fredags. Det var mys. Det är inte ens måndag och jag längtar redan till fredag. Haha. Jag gick faktiskt på skyltsöndan idag, men Malin och Andreas. Dock bara kallt. Just nu så ska jag göra en apurapport om hur mediebranschen i Umeå ser ut just nu, osvosv. Någon som vet? Näe.

Mina tattueringar är på g och skissas nu, jag är så otroligt taggad så de finns inte. Två idéer så varför bestämma sig för en, varför inte göra båda? Haha, ja jag berättade i alla fall mina båda idéer, så får jag väl se sedan vad som blir gjort. Jag är taggad i alla fall. Vill se dom nu (a)

Släng in en fråga i frågestunden lite längre ner!! Ciao.

Första advent


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/280 f/5.6

Det är söndag morgon och det är första advent. Det är helt sjukt så jag förstår det inte. Så sjukt mysigt. Antar väl att de blir första jul lunchen nu med tunnbröd, julskinka, gröt och kanel. Tycker inte om gröt men julskinka kan jag gärna äta och kanel kan jag lukta på eller något, bara för att få in lite känsla.

Hej mitt vinterland.

 

Canon eos 450d, 17-55mm 1;2.8
ISO 100 1/300 f/2.8

Det enda positiva med vintern är att det faktiskt är väldigt fint ute.

RESULTATET!


Detta blev i alla fall resultatet på uppgiften i multimedia. Någon som kan komma fram till vilken känsla de är? Då skulle Marran bli överlycklig tror hon.

Roligt att ni gissade rätt! Känslan är : FRIHET!

Nu stan!!!

FRÅGOR, FRÅGOR, FRÅGORIbland så kanske man behöver vara hemma och ta det lite lugnt. Blev just ikväll. Så jag har lite tråkigt. Kom på att jag för ett tag sen blev förfrågad om jag kunde ha en frågestund och nu tänkte jag, Ja varför inte. Inte orkat tidigare för man får alltid nå skit frågor om ens privatliv som någon lägger sig i. Men, så är det alltid.

Fråga nu, allt mellan himel och jord.

Multimedia uppgift.

På vår multimedia lektion så skulle vi skapa en bild och framhäva en känsla. En bild som vi tagit själva en bild från skolan och två valfria bilder. Man skulle använda sig av alla grejer vi hitils jobbat med, vertyg, lager, färg, ljus, osvosv. Bakgrundbilden har jag tagit själv, sen den första lilla bilden är från skolan och dom två små sista bilderna är de valfria. Har ni någon aning om vad detta kan ha blivigt för galet? Det är iallafall Elin på bilden. Egentligen så tycker jag inte om sånahär saker, utan funderar för mycket om hur jag ska göra så de slutar med att jag inte har fått någonting gjort. Men denna gången blev jag faktiskt klar. Inte i tid, men en dag försent, haha. Sen hur nöjd jag blev, var väl en annan femma.
Vår julskina har rymt..Frukost. Gott. Älska frukost!
Jag är så glad. Jag tror inte vet hur glad jag är just nu, jag är jätte glad. Skulle bara säga en sak.. JAG ÄR GLAD. Jag är lycklig. Jag, glad, glad, glad. Jag är inte liten och vilse längre. Jag är lycklig. Jag tror jag mår bra. Jag har saknat dig så. Underjävlabart.

Jag har även varit jätte duktig idag. Dock så gick jag inte till skolan men annars, har städat HELA nedervåningen, inte ba lite heller utan på riktigt, skåp och lådor, även dragit fram lite julgrejer. Hihi.

DET ÄR J**** KALLT UTE ALLTSÅ...Stormvarning utomhus. Vintern har inte ens börjat och Marran är redan less.. Inte lite heller. Hatar att frysa.

TAAATTOOOOO
Jag är sjukt sugen på att göra en tattuering nu så jag håller på att spricka. En skorpion eller en text. En text så blir på armen någonstans eller på ryggen som längst ner i första bilden. Fint? Oja. Eller en skorpion på underarmen. Men alla skorpioner ser ju så arga ut, och vill ha någon bakgrund isåfall. Jävla skit alltså. Jag har tänkt på detta jätte mkt! Vad skulle bakgrunden isåfall kunna vara... Typ en sol och sand... åh. Tips?

Stinas klagomål

Stina klagar över att jag aldrig bloggar och när jag väl gör de så lägger jag in flera inlägg på en och samma dag. Så detta inlägg är till stina!

Varit på bildmuseet idag och de var kanske de mest ovärda, kom dit strax efter nio och slutade vid tio... Sen var de bara att promenera till unni... Jag och Stina visste dock inte riktigt vart vi skulle gå så de blev ett litet äventyr. Köpte även jukskum. Gott. Även varit ute och fotat i de fina vädret. Mössa, halsduk, dunjacka, täckbyxor, världens tjockaste tjocksockar, underställ, tjocktröja, fodrade stövlar, vantar. Ja de var ganska hyfsat med alla dessa kläder, frös bara om fingrarna. WIE.

Glögg och pepparkaksmys @my place

 
 

Canon eos 450d 17-55mm 1.2:8

Alla brudar samlades hemma hos mig, nästan alla iallafall och sen gjordes det glögg, clementinerna togs fram, hackade mandlar och stor burk av pepparkakor. Sen satt vi och myste i mitt rum och lyssnade på jul musik. Det var riktigt mysigt, roligt att få höra lite skvaller också. Som ni ser har jag redan tagit fram adventstaken (A) haha, bara lite tidig, min stora snögubbe har också fått sin plats på golvet, hemskt fin är han!

Jag och Ida var ute på lite äventyr idag. Vi träffades på stan efter skolan, gick runt och kollade på julklappar. For vidare till strömpilen och kollade runt lite på ica maxi, köpte lite grejer även där. Nu är många personer på min julklapplista avbockade, känns riktigt skönt. Just nu ligger vi och "pluggar" i Idas säng. Praktik imorgon igen. Känns drygt. Ciao.

Glasögonorm

 

Canon eos 450d, 17-55mm 1.2.8 usm
ISO 100 1/250 f/4.5

Självporträtt
Fotograferat och redigerat av mig.
Visste ni att jag hade glajjer? Då vet ni de nu i alla fall...

Absoluta favoriten!!!


Canon eos 450d, 1:2.8 usm
ISO 100 1/120 f/3.5

Ida, Cornelia, Edit, Veronica, Sandra

Detta blev den bästa tycker jag i alla fall. Älskar Sandra på denna bild, hon tar som över hela bilden. ME LIKE.

Reflection


Canon eos 450d, 1:2.8 usm
ISO 100 1/120 f/3.5

Edit och Sandra

Vi snodde en spegel, blev liet fränt tyck ja.

Måndag morgonJäklar vilken helg. Det är nå fel på min mage... Startade i fredags efter lunch. Hemskt ont i magen,varit sängliggande och legat och gråtit övers smärta. Kanske låter lite fånigt nu, men på riktigt så har de gjort jätte ont. Värsta jag vet är fan att ha ont i magen. Så fort jag svalde något så kändes de som att nån knövlade ihop magen som man gör med papper, virade runt allt med taggtråd, hällde på lite salt och typ 52 citroner. Jävla oskönt alltså. Nu är de faktiskt lite bättre. Jag har bara bitit ihop i helgen, i fredags så var jag med Ida hos Johnny och hade de riktigt trevligt, massa nytt folk. Lördagen gjorde jag inte ett skit under dagen, sen på kvällen var jag hemma hos Jocke ett tag innan de bar av mot staden. Till BB, där var de massor av folk, fullt hus. Dock spårat, alla rökte inne, bråk osv. En brud började bråka med mig, var inte så värst kul. För de första så höll ju Marran ba på att dö av magsmärtor. De kommer och går lite, är som att jag har sammandragningar eller något.... Haha. Denna vecka är det APU vecka. Dock så ska vi bara ha undervisning i skolan, eller typ på bildmuseet osv. Ikväll så ska vi vara brudarna hemma hos mig tror jag?! Blir trevligt.

NYTT NYTT NYTT

De gamla bilderna ryker från väggen och nya kommer upp. Nu är det porträtt och bilder som jag har tagit.
Dock så är jag hemskt kär i den färgglada bilden på min, Elin och Rebecca. Den kanske får sitta någon annanstans.

 

Stek

Jag och Emil sitter i skolan och väntar på en lektion som är jätte tråkig. Den börjar om ca 2h och är ca 3h lång.
 Mediakunskap där vi jobbar i grupparbete om Tv och film historia. Bajsbajsbajs.

Kakel

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 usm
ISO 100 1/80 f/3.5
Ida Edlund, Sandra Boström
Edit Landström, Sandra Boström

CRAZY KIDS

canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 usm
ISO 100 1/80 f/4.5

Tog mina fristående flickor efter sminkningen och innan vi skulle ut på golvet, platsade dem i ett dusch rum och knäppte lite kort.
Jag har själv blivit fotad exakt såhär när jag själv dansade i detta fristående. Då tog eller kort exakt i detta duschrum, och i östersund, precis som nu.

Isabell, Veronica, Sandra, Felicia, Cornelia, Ida, Edit & Malin


Helt borta i mina egna tankarFoto Stina Andersson Björk
Redigering, jag

Sitter på matte lektion, men.. lite fräckt av dig måste jag säga, jag är förvirrad.
Och nä. Jag röker inte.

17 novemberFoto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Ungefär något med 50 dagar kvar till jul nu. Great. Kommer gå snabbt känns de som. Jag tror även jag har världens snällaste mamma. Fick en utskällning när jag kom hem med sommarskor, typ tygskor, när det var runt --10 grader ute, så vi for enbart till stan för att köpa skor. Dock så kan inte jag och mamma köpa skor till mig tsm. De fungerar inte, slutar alltid med att någon blir förbannad. Så vi slutade upp det och gick och köpte kläder istället. hihi. Hittade bästa underbaraste halsduken, på mq, lång, varm, tjock, mysig, stor, bred svart halsduk och jag blev kär direkt. Dock så fick jag inte köpa den för mamma tyckte inte att jag skulle lägga ut 300kr på en halsduk... Hon erbjöds sig då att sticka en åt mig, så nu kan jag få en exakt som jag vill ha =) wie. Hon hade lagt upp två olika mönster igår som jag fick välja mellan. Puss på mamma.

Frihet

 

Foto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Jag får en liten känsla av frihet av dessa bilder. Håller ni med? Härlig känsla på något sätt. Håller faktiskt på med en multimedia uppgift till en av dessa bilder. Då man ska framhäva en känsla och använda sig av 4 bilder eller mer. Får väl se om jag lyckas.

Älskar denna bild!Foto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Några fler bilder kommer upp med Elin, sen har jag bilder på lager från östersund. Har också kommit upp med en ny plan, något med dockor att göra. Blir spännande. Just nu sitter jag på engelskan och har ganska tråkigt som ni kanske förstår.

Östersundscupen 2010

Äntligen hemma efter en lång helg. I fredags klockan 10.00 så gick bussen från Storsjö mot Östersund med 4 tränare och ungefär 40 små gymnaster. Plus Pelin. Det blev en lång bussresa för när vi väl kommer fram så är det ingen som har kommit till hallen så vi får stå och vänta i 2 h på tills vi får reda på vart vårt boende är. En skola som vanligt. Så i en buss från 10.00 till 18.30 ungefär. Galet länge. Sedan blev de att dumpa packningen och gå och käka lite middag, sen vidare till förträningen. Dock så kom våra gymnaster fram till att de skulle dricka kaffe med 4 kg socker i så de skulle orka med förträningen... De resulterade i en lång natt.. ¨Jag, Pelin och Mallan delade på en luftmadrass, mycket mysigt! Lördag morgon så startade tävlingen efter nån timmas förträning. Dock så fick vi lägga in ett nytt varv på trampett för reglerna stod hemskt otydligt i dommarunderlagen. Lite galet men flickorna klarade de bara bra. Vi började med att hoppa trampett. Första varvet gick bra, andra varvet var volt, där hade vi flera pass, en kullerbytta, överratation osv, inte så bra alltså. Vi fick även passningavdrag, ej ingripande vid fara av skada. My bad. Jag och Malin tog oss ett litet snack med brudarna om att de skulle skärpa sig osv, efter mycket "lallande och trams". Vi kände även att vi fick lov att hota de lite att vi skulle sluta om de inte skärpte sig, lite tråkigt sådär i mitten på en tävling. Men de behövdes! Efter det så blev de en stor förbättring. Vi fick 7.9 på hopp, 7.9 på fristående och 8.4 på tumbling. Mycket bra. Vi vann även grenseger i Fristående och kom på andra plats av 14 lag i klass blå. Helt ok! Jag är en mycket stolt tränare! C-truppen som tävlade i klass grön, vann i deras klass. Grattis till dom! Bussresan hem var jag nanting less, efter en helg full av väsen, i massa olika slag. Vi var hemma runt 22.00 på söndag kväll. Då njöt jag av tystnaden. Men vi hade en hemskt rolig kväll måste jag säga. Bra kämpat brudar.Här är vi allihopa med våra medaljer och grensegrar! WOOOHO! Holmsundsgymnasterna forever in my heart. Dock så vill jag också tävla. Jag och Pelin planerar comeback, väntar bara på läkarna...

Liggande skönhet


Canon eos 450d, 15-77mm 1:2.8
ISO 100 1/80 f/5.0

Foto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Ännu en till bild. Fler är på väg. Älskar vattnet och stenarna!

SWOOOOSH


Canon eos 450d, 15-77mm 1:2.8
ISO 100 1/80 f/5.0

Foto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Tvingade stackarn att ta av sig skorna och stå barfota. Tyckte så synd om henne så de slutade med att vi båda ståd barfota. KALLLLLLT! Kan jag lova. Man måste ju visa lite empati.

Trasigt, trasigt, trasigt


Canon eos 450d, 15-77mm 1:2.8
ISO 100 1/80 f/5.0

Foto, redigering: Jag
Model: Elin Lindwall
Kläder: Veronica Tängden

Första bilden ute på Elin sen vi fotade ute i kylan. Riktigt kallt var det. Säkert ännu kallare för henne. Redigering är på g. Måste säga att jag blev ganska nöjd. Dock så blir de så sjukt mörkt nu, jätte tidigt..

Konna

 
 
 


En sån underbar rolig kväll. Drog hem laget och vi käkade middag och fortsatte en trevlig kväll med massa nytt folk. Inte illa. Det var sjukt länge sen, borde hända oftare! Kan lova att det sjukaste hände mig och Ida på konna idag. Vi gick dit för att köpa glögg! Mycket gott. Kommer fram en man och frågar mig på engelska vart man kan växla nå pengar. De fortsätter med att han vill ha mig som turistguide, dom kom hit idag och skulle fara hem inatt efter klockan 12. För de första, vem i hela friden åker till Sverige, eller till HOLMSUND? WTF. De ville åka till Umeå och kolla runt typ, jag sa att jag inte kunde åka till Umeå nu. Då ville dom ha guide inom holmsund och jag försökte få dom att förstå gång efter gång att de inte fanns något att se i holmsund, bara snö, skog och hus. De säger något till Ida så dom skrämmer iväg henne och hon springer där ifrån ungefär. Då står jag alltså själv där. Känner mig enormt liten när jag kommer fram till att jag står omringad av ca 10 mörkhyade män... En tar upp en kamera och jag säger att jag inte har tänkt vara med på nå kort. Han visar några kort istället på båten som de kommit hit med. De frågar vad jag gör om jag bor här. Råkade säga att jag kanske skulle till stan senare ikväll och då ville de ju självklart åka med mig. Frågade om jag ville åka in till en krog med dom och parta lite, haha! Jag sa att jag inte riktigt hade åldern inne och att de regler var dåliga höll dom med om! En av dom som var lite yngre stod bara och skrattade hela tiden =( haha. Jag smet där ifrån när de ville att jag skulle gå ut och visa vart man kunde ta bussen. Haha,roligaste var ju när jag kom hem så berättade jag allt för mamma och hon säger att hon ocskå träffat dom och tagit ett kort på henne. Haha, roligt om jag sett de kortet.. haha hade garvat ihjäl mig. Roligt att något sånt där alltid ska hända mig, var guide för några ungdomar australien i somras och dom visade jag runt i Umeå, men de träffade jag på bussen. De var ocskå ungfär 20 år yngre än de jag träffade på konsum.. Haha, då var de lite roligare..

Nu sitter och jag smuttar på min glögg och en pepparkaka. MMmmm.

The studio

 
Foto, the studio

Denna har jag redigerat efter Elin varit på the studio och blivit fotograferad.

Födelsedag 8 november 2010

 
 
 


Haha, face nanting på första bilden... Den nionde november är ett datum som jag inte riktigt tycker om..

SWEET 16Haft en underbar födelsedag! Börjar med att bussen är nästan en kvart sen så jag och Stina missar bussen till Midgård. Men vi väntade på nästa buss istället för att gå. Sen hade jag bara en bra dag i skolan, träffade en själ som jag inte träffat på jätte länge. Gjorde min dag. Hem och gjorde en tårta med Mallan, dock så tappade jag bort pengarna innan jag ens kommit till konsum för att köpa grejer. Hittade handlingslappen på vägen hem igen i alla fall. Sen kom släkten, fikade en massa fika. Jag fick pengar, runt 2.5, en stickad tröja, ett armband, två halsband, blommor, ett presentkort på gina, ett presentkort på port royal, nu ska jag gå och tattuera mig! =D och ett vidvinkel objektiv ♥ åh hjärta, hjärta, älska pappa. For till stan och var med Mattias, Räv, Ida och Stina, senare till holmsund, och Räv lät mig köra lite bil. YAAAY. Vid min förvåning så hade jag sen ett till paket i brevlådan. Ett till väldigt fint armband. Varma mackor och tv. Puss. Nu är det bara 365 dagar till nästa födelsedag.

GRATTIS TILL MIG!

  

Detta har väl blivit en tradition eller något. Så jag antar att det blir en ny tårta och en ny bild denna födelsedag också. Jag och Malin står bakom dessa fina tårtor. Dock så är de bara kul att göra, inte så värst gott måste jag säga. Det grattas ikväll med släkten, sen vet man aldrig vad man kan hitta på men man är ju ledig imorgon.


VÄRMELJUSJa.. mamma, jag är då ganska säker på att du inte behöver köpa nå nya värmeljus. Tror vi klarar oss ungefär hela vintern... Fyllde banne mig HELA lådan.

Varför inte baka en dag som denna?

Skulle egentligen upp kl 7 och följa med far på hans jobb och ta lite kort, men vädret höll inte så de blev inte så. Låg istället kvar i sängen och sov. Skönt. Sen när jag vaknade tog jag mig ut i springspåret på en gång! Skönt, var ju snö på marken när jag vaknade så blev lite glad. Just nu sitter Ida och jag med tusen grejer framför oss. Gör kokostoppar och chokladsmet, bokar biobiljetter tills ikväll, ni vet Saw i 3D nu, såg 6an igår.

    


Risifjuttii


NYNYNYNYNY!!! Bara sommarflirten som varit god hitills. Men vintermumsen är helt ok. Haha, jävla fjant jag är. Hihi.

Ut i springspåret.

Vintertiden har börjat. Skulle egentligen till hörne idag och kära på airtrack, men jag tycker inte riktigt om de man förstör ju den lilla tekniken som man redan har. Så jag for faktiskt ut och sprang istället. I mörkret. Helt sjukt vad snabbt det blir mörkt nu, inte ens lite roligt. Det var ett tag sen eftersom jag varit förskyld i 45år nu... Jag och Ida tog oss till stan och jag hann vara i Röbäck i två sekunder sen skulle vi till holmsund igen. Åkte den lilla bilen, och då menar jag liten. Typ som en shopping bil, inte ens tänkt att man ska kunna sitta där bak tror jag. Jag kunde iaf sitta rakt men inte Ida. Galet roligt. När folk kör såhär galet, lite busigt, jag blir typ glad i själen på riktigt. Vi for runt och träffade lite folk och sen hem till Truls för att berarbeta sig igenom saw 5, dock så somnade jag. Sen skulle vi hem med bussen som Ida var så säker på att den gick 00.25, men icket så vi satt där ett tag och blev irreterade på de mesta som passerade förbi. Sen hade vi tur och fick sitta i bakluckan till holmsund. Lite busigt sådär men lätt värt de. Nä nu ska jag se de jag missade av filmen tidigare. Ciao

Canon eos 450d, 17.55mm 1,2;8
ISO 100 1/250 f/3.5
Foto och redigering, Stina Andersson Björk

THE KIDSåg den här filmen imorse, gud vad hemsk den var. Drama, om en pojke som blir misshandlad av sina föräldrar och har de skit i skolan, sen blir han boxare. Fällde tom. några tårar. Den rekomenderas! 

Regn, rusk, kallt och mörkt

Canon eos 450d, 17-55mm, 1.2:8
ISO 100 1/200 f/3.5
Foto och redigering, Stina Andersson Björk

Hur kul är det att fylla år i november? Inte så roligt, tänk att fylla år på sommaren hur nice skulle inte de ha varit... Men man får väl nöja sig med grått, trist, regn och mörker. Jag och Ida har arbetat oss igenom 4 filmer nu, så snart blir de bio. Igår så var vi i Röbäck och kom fram till att vi skulle ut i mörkret lite. Så vi for till ett "spökhus" mitt ute i ingenstans kan jag lova. Hade ingen aning om vart vi var. Det blir ju bara läskigt för att man jagar upp varandra och de var ju precis vad vi gjorde. Lite komiskt att när vi gick in dit så hitta vi en krok i taket, snöre i fönstret och en fetfetfet jävla såg. Rostig och.. stor. Nanting less på min hals också, min högra halsmandel är stor som en golfboll. Inte roligt. Nu ska Maria sova. Godnatt.

1 novemberHelt sjukt jag förstår inte att det är 1 november. Det är ju jul snart! Det var inte bara lite skönt att ligga och dra sig i sängen imorse istället för att kliva upp och gå till skolan. Jag har haft en helt underbar Halloween, hela helgen har varit king! Helt awesome. Fredagen slutade jag skolan vid tre, drog mig hemåt, duschade och for till syster. Blev hämtad senare av Ida, Truls, Jim och Evelina. Vi for runt ett tag sen släppte dom mig hos Robin. Det blev en massa missförstånd och skit så Maria var inte utklädd.. Hade en riktigt trevlig kväll, dock så gick ett handfat sönder. På lördagen tog jag med mig Ida dit nu var Maria en afrikansk mamma. Underbart!! Sjukt mkt trevligt folk. Huset var fullt. Det var mer löv i vardagsrummet än ute på gården. Kvällen varade ända till kl 06 på morgonen, då hade jag också städat ett bra tag, kunde inte hålla mig. Det var en ehlt galen kväll. Drog igång dansgolvet och det varade flera timmar. Sjukt hes och sliten var man dagen efter. På söndagen var de barngympa från 16.30 till 20.00, då vare tredje gången gilt. Jag och Ida for till Robin igen. Just nu sitter jag, Viktor, Nyman och Ida och ser Saw, börjar med första nu, blir maraton under lovet sen den senaste filmen på bio i 3D, har dock hört att den inte ska vara nå bra. Får väl se sen! Puss.