Small Cute Purple Pointer

Sepia

 
Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/450 f/3.5

Sista bilderna på min kära vän Elin. Hemskt fín är hon! Känns otroligt skönt att det inte är någon skola idag, helt otroligt. Jag är nanting skolless. Idag så har jag spenderat dagen i sängen sen fick jag besök av Ida, men klev fortfarande inte upp. Snart bär de av till träningen!

Ja, jag vet, redigeringen tog över.


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/450 f/3.5

Elin Lindwall
Foto, redigering, Me, me, me

Lite fränt blev de ju ändå? Eller? För mkt, jag får lite vampyr känsla. Ser lite läskigt ut ocskå med fönsterna i bakgrunden.

A different reflection


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/450 f/3.5

Finaste vännen!! Loveya

Modell, smink ;Elin Lindwall
Foto, redigering ;Maria Rehn

Betraktade ditt hår när de fångades av vinden.


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/450 f/3.5

Elin Lindwall

Spegelbild

 
Canon eos 450d, 17-55mm 1.2.8
ISO 100 1/450 f/3.5

Finaste Elin, vi gjorde ett litet expriment, bar ut ett bord och en spegel ut i ljuset och ut i snön! Detta var några dagar sen, för nu finns de ju ingen snö kvar. Mamma blev lite paff när jag tog ner hallspegeln från väggen och tassade ut genom ytterdörren, nöjd blev hon inte heller. "Maria blöt inte ner den där, de är ek." Första vi gör när vi kommer ut och och på riktigt råka he snö på den. Haha. Blev ganska bra, äääääääääääääälskar vinter ljuset.


Port Royal - tattoo


 
   

Canon eos 450d,17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/250  f/4.5

Åh, min syster och Andreas var och tattuarade sig för några dagar sen, det blev riktigt bra. En kille med vingar som omfamnar en tjej som vilar lite på hans bröstkorg. Så har dom bara ett skynke över sig. I svartvitt, mycket snygg blev den måse jag säga! Killens om tattuerade var någon från Australien, de var ju ocskå lite fränt. Nu för att Andreas syns lite på näst sista bilden så kommer han döda mig eller något men äsch, de kan jag ta!

Nya ansiktenCanon eos 450d, 17-55mm, 1..2:8
ISO 200 1/60 f/3.5

Ida Edlund

Take Care

Så otroligt skönt. Jag kom på att jag fått ett presentkort på take care förra julen av min älskade syster och Andreas. Jag kände att de passade perfekt att ta en paus från de pissiga vädret och vara med om någon riktigt skönt, de var även på tiden eftersom kortet snart gick ut. Tog en rygg, nacke och ansiktsmassage sen bjussa hon på en mask, efter det bryn och fransfärg. Riktigt underbart. Blev som en helt ny människa! Imorgon har vi en lektion sen hål i typ 3 h, sen författarbesök, taggat? Nja.

Rosa fluffiga moln på himlen

Kan lova att det sjukaste hände mig på träningen igår. Jag ska hoppa pegasus. För ni som inte vet, så är de en lånng ansats till en trampett och sedan ett bord som man ska sätta händerna på och spikrakt fara över. I alla fall, jag har hoppat några hopp och ska hoppa sista hoppet.. Jag springer och när jag kommit halvvägs så känns de som att någon tar ett tag runt mitt knä och drar ner på vaden, min konsentration störs lite och jag hoppar upp och sätter mig på pega. Tänker att jag kanske hade något slags hårband som fallit av. Kollar bak men de är ingenting där... Blir nu jätte rädd och kolla på min syster som står nedanför " Malin, det var någon som rörde mitt ben." Jag hoppar ner och hon kramar mig, jag förstår inte hur detta kan ha skett så jag blir jätte rädd och börjar gråta hur mkt som helst. Står och gråter och skrattar medan min syster bara står och skrattar åt mig och säger "Nä, var det spöket?" Men jag lovar att de var någon som rörde mig, sen när jag börjar gå därifrån så kommer jag fram till att de skramlar lite nere vid vristen. Då är mitt halsband där. Jag hade hett mitt halsband i en bakficka på mina tights, så var de tydligen hål i den fickan så halsbandet hade farit ner i byxbenet och ner till vristen när jag sprungit. Då var mysteriet löst, inga spöken i alla fall.

Det är onsdag idag. Vi ska se en skräckfilm i skolan. Det är kallt ute. Fortfarande förkyld... Kommit fram till att läraren Leif är kung. Igår så pratade vi om myter och jag berättade en myt för Leif om bubbelpoolen på aquarena, han blev helt förstörd och skrattade först ett tag sen satt han bara med sina händer för sitt ansikte en lång stund, jag och stina höll på att skratta ihjäl oss! Stina skrattade tills hon grät tror jag. Haha. Nu ska jag äta frukost.

RED


Detta är faktiskt en film som jag kan rekomendera, såg den igår och den var ganska roande. En action/komedi.

Jag har också kommit fram till att när man går in i huset där vi äter lunch på skolan. Då går man in typ 5meter sen upp för en trappa och då är man i matsalen. Så fort man har passerat dörrarna så kan man gissa sig till vad de är för mat. Haft rätt nästan alla gånger hitills, de verkar ocskå tycka om att göra grytor... Idag gissade jag på att de skulle vara någon gryta och, jo mycket rätt... Maten är sjukt dålig om man jämför med tex skärgårdsskolan så förstår inte folk som klagar på maten de får där.

MIN ABSOLUTA FAVORIT!


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/80 f/4.5

Emelie Lundgren Johansson
Ida Edlund

Smink, foto, redigering  Maria Rehn(jag)

Frågan är bara: FÄRG ELLER SVARTVIT?


Make the world turn clockwise


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 200 1/60 f/3.5

Ida Edlund & Emelie Lundgren Johansson

IDA EDLUND

Canon eos 450d, 17.55mm 1.2:8
ISO 100 1/80 f/3.5
Hittade en gam saab, blev helt perfekt! Jag får ändå inte lite känsla här, trasigt.

A chain of rust


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/50 f.4.0

Emelie Lundgren Johansson
Ida Edlund

Smink, redigering, foto  Maria Rehn (jag)

Emelie Lundgren Johansson


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/60 f/2.8

Fick en ny idé som jag använde denna flicka och en annan flicka till. En drös med bilder kommer. Jag tänkte mig lite såhär, hemlös, trasig på något sätt.

Måndag morgon

Maria är trött. Jag vaknade tidigt imorse på min dator och kom fram till att jag varken pinkat, tvättat bort maskaran eller borstat tänderna innan jag somnat... Jag satt och redigerade bilder igår, som jag tog på Elin. Jag tror dom blev riktigt bra, börjar ha väldigt många bilder på laget känner jag. Några kommer ut snart! Har förövrigt varit på stan i helgen och köpt leggings på JC, lätt värt köp, 250 kr, de står att dom ska hålla en varm under vintern. Upp till bevis idag! Jag bad även min mor att köpa sockar till mig. Hon kom hem med dessa... Men de går bra. Tack mamma.


HEJ MITT VINTERLAND!

Ugår snöade det som tusan. Hela kvällen, hela natten. Vi var bara tvungna att fara ut och slira lite med biiiilen. Snön låg tom. kvar på träden. Jätte mkt snö, jag försökte dra ihop att bygga en snögubbe men det var ingen som var på, inte heller någon som ville låna ut sina handskar... Jag, Ida, Stina var iaf i röbäck och såg skräckfilmer. Idag var de bara att klica upp tidigt efter en väldigt sen kväll och fara till stan, skulle köpa lite saker så for in med mor och far. Vi åt ocskå lunch tsm, vilket var väldigt länge sen. I MVG var det även fashion show, från alla olika butiker, jag stod där när det var MQ och ur&penn, bilder kommer senare, Elin gick klockmodell. Jag känner mig helt död, så får se vad kvällen bjuder på. Vill bara lägga mig under täcket i mörkret.


Väderprognos

Jag är sjukt less. Jag är less på att vara sjuk, jag vet inte hur länge jag har varit sjuk nu. Det började i somras då hela vårt umgänge smittade varandra och förkylning gick bara runt. Efter det har min kropp hanterat de på olika sätt, legat i feber, fått beltros, nu känner jag mig sjukt förkyld. Näsan, halsen, och öronen. Känns som hela mitt huvud kommer sprängas när jag sväljer, har typ ingen röst. AAAAHHHHH. Ja, stackars mig.

Idag skulle de tydligen snöa. Trevligt. Fredag idag. Underbart skönt. Nu är det bara en vecka kvar sen så är det höst lov. Blir mycket foto i helgen. Jag fotade igår, ska fota idag, och ska fota imorgon! Spännande. De får ni se vad de blir! Nu ska jag fika.

Stora flingor faller från himlen


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2.8

Sitter på matte lektionen och inte mkt nytta, som ni kanske märker. Detta är min lilla älskling. Jag har två skäggagamar men dom ligger bara och sover nu... Båda två har varken ätit eller varit ute i ljuset på två veckor snart och nu börjar Maria bli lite orolig för hennes sötnosar. Vet inte riktigt vad felet är, någon som kan ge nå förslag eller hjälpa mig?! Skriv gärna då!

Run away before you drown, or the streets will beat you down.


Canon eos 450d, 17-5mm 1:2.8
ISO 400 1/30 f/4.5

Julia Löfgren

Trash


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 400 1/30 f/4.5

Model Julia Löfgren
Foto, smink och redigering Maria Rehn, jag

I mitten på veckan.

I måndags försov jag mig så de blev inte så mkt skola den dagen, vi hade även tema dag. Jag och Stina gick och käkade på NK, något som bara händer ungefär var femte år. Strosa runt på stan lite, sen skulle vi och Ida följa med til röbäck, för att pojkarna skule meka "lite". Blev inte så lite. Klockan 4 var vi där, och halv 10 var dom klara, då ringde jag mamma och bad hon att hämta mig. Så sjukt ovärt. Var nanting less, Ida satt och skrek, fast om jag tänker efter hade vi lite halvers kul ändå. Tisdagen tro det eller ej, så försov jag mig igen och vaknade 07.18, jag brukar gå från huset, 07.30, tror ni att jag hade bråttom? Hatar såna mornar, förstör hela dagen!

Det känns inte som att det är lov om drygt en vecka. Känns helt sjukt. Började vi skolan nyss eller?
Just nu sitter jag hemma och fikar och lyssnar på Hey shorty med Kato. Dock bara övergången som är bra. Det är sjukt mörkt nu när man vaknar och när man går och lägger sig. Jag tycker de är lite mysigt. Man får som in lite Julkänsla, om de nu är ok?! Dock så är det ju ba pissigt och grått och regnigt ute nu...

Julia Löfgren


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 400 1/30 f/4.5

Tog lite bilder på Julia i fredags, dock så blev de så sjukt mörkt när solen gick ner så blev svårt att få nå bra bider. Får kanske göras om helt enkelt. Men några bilder fick jag. Sjukt vad snabbt de blir mörkt nu.. vintern är på god väg.

2010 10 16

Igår hade jag en underbar dag. Förutom att det snöade och höll på under dagen så mådde jag riktigt bra. På kvällen så for jag hem med Julia och tog lite kort på henne, fick lite problem när solen gick ner, men blev några bra bilder! Sen far jag vidare till konna för att träffa Elin och Alex, vi handlade all möjligt, blockchoklad, glass, äpplen, apelsiner, kiwi, annanas, melon, vindruvor, godispåse ,sen satt vi oss och kollade på idol. Det gjorde ingenting heller att Minnah åkte ut tyckte jag. När jag senare kommer hem är det fet party här hemma, mamma har alla sina arbetskamrater här, galningar, de ville även bli fotade, vilket var lite roligt. Ikväll blir det tjejkväll hos Hanna! Jag är taggad. Puss.

FAVORITEN OKTOBER ÅR 2010


SNÖSNÖSNÖ

14 OKTOBER 2010
Första snön! Men jag taggar inte kallaste vinter EVER, på tusen år. Näe. Då stannar Maria inomhus kag jag lova. Just nu är de faktiskt lite fint. Lite väl blött.. lite väl slaskigt på gatorna.. redan...

Gubben i lådan


Canon eos 400d
Elin Bergström

Suit up day idag! Dock så missade jag det, men det var väldigt många som var finklädda. Sen spårade de vidare för vissa kan man väl säga. Har två prov imorgon.. Får väl se hur de går, hoppas på de bästa. Mitt favorit ämne äre ocskå!! MATTE... Just nu ligger jag hemma hos Pelin och pratar med henne. Får se vad som händer ikväll. Ryktades om ph ikväll.. inte min idé!

När jag tänker efter så älskar jag faktiskt hösten! Alla fäger och löven som blåser på gatorna.

Stina och jag, nypiercade! <3

Bilrace - Åmsele

 
 
 
 
 
 

Canon eos 405d, 17-55mm 1:2.8 usm
ISO 100 1/350 f/8.0

Mycket fina bilar. Var ett tag sen detta men nu är jag klar med bilderna. Var faktiskt mycket roligare att kolla på detta än vad jag trodde.

Facerape

 

Detta är vad vi gjorde idag på multimedian. Gick pissigt dåligt. Ser ni vilka detta är? heh. Gick en aning bättre för andra gången =)

Gymnastiktävling

Blev bara gymnastik igår hela dagen. Klev upp och for till Bräntisskolan till 10.00 och for direkt till min barngympa efter tävlingen som slutade 18.00. Var lite slitet där på slutet. Blev lite íntriger också under tävlingensgång. Mina barn som är runt 13år tävlade i b-klass, och luleågynmasterna som är ungefär 20 + vissa av dom tävlade ocskå i b-klassen vilket man kan tycka är lite konstigt. Dom är också för många och för gamla och ska strykas från tävlingen, då börjar dom klaga på en annan trupp i a-klassen att dom också är för många och skulle dom strykas så insisterade dom på att den truppen också skulle strykas. Men de gick inte sin vilja igenom efter möten och många samtal under tävlingensgång. De ströks ocskå på Hopp. Våra små kids dom kom på tredjeplats på både hopp och på fristående. (Mycket stolt tränare.) Trött och slíten Maria sonmade sedan typ vid nio i sin säng! Här är dom!

GRATTIS STINE!


sweet 16

Elin Bergström

Canon eos 400d,
ISO 100 1/80 f/5.6

Skolans kamera, tycker inte riktigt om den... Skulle ta harmoniska och disharmoniska bilder och detta är en harmonisk bild, tror jag... Haha!

Only girls

Det känns som att veckorna bara rusar förni. Igår var vi bara brudarna hemma hos mig. Hemskt trevligt, det var väldigt länge sen vi gjorde något sådant. Mitten på sommaren var senast tror jag, de är allt för sällan! Vi hade trevligt iaf, sen blev vår tjejkväll inte så mkt till en "tjejkväll" längre men de fungerade de med! Efter det gick jag och Ida ut på äventyr. Haha, så sjukt roligt, kommer jag inte glömma. Barbie och Greken.

Nu snart så är det gymnastiktävling, på bräntisskolan, kändes otroligt jobbigt att kliva upp men de är bara att bita ihop. Det är inte jag som ska tävla utan mina små söta barn. Hoppas de går bra för dom idag! Lite avis måste jag säga att jag är. Jag vill ocskå tävla! Dock så går inte de, eftersom vi inte har ett lag just nu...

 
 

Tack för kvällen, så länge den varade, dock så vet jag inte riktigt vad jag gör på den här bilden.. mina ögon är inte med, inte...

Ida Bjurbäck


Canon eos 450d

Höll i uppvärminingen idag på idrotten, lite roligt att se hur klassen är tränade, eller vad man ska säga. Haha. Somnade på lektionen igår och alla satt helt tysta i klassrummet och lyssnade på vår lärare som satt och läste.. Drömer att jag faller eller något, och sparkar allt jag har in i bänken med foten. Att stannar upp, jag vaknar och fattar ingenting, Stina sitter vid min sida och håller på att skratta ihjäl sig.. Hahaha!

Denna lilla flicka på bilden här, heter Ida och är 16 år. Jag och Ida lärde känna varandra i sommras. Haha, de var den här, någon som ska till trästock? "Maria följ med mig," Jamen, varför inte åka till Skelefteå med tre killar som man inte har en enda aning om vilka dom är, och med en brud som jag varit med någon enstaka gång. Kunde inte bli bättre än vad de var. Grymt glad att jag följde med dig hjärtat!


Sunlight..


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIN!!!!!!!!!!


Höstkyla

 
 

Canon eos 450d, 17-55mm 1;2.8

Malin Rehn och Elin Lindwall

Dom fick offra sig och skippa kläderna! När ideén kom upp, så hade de inte mycket till val!

Elin Lindwall


Canon eos 450d , 17-55mm 1:2.8

6 oktober. Grått och trist väder. Känner mig frisk som jag inte gjort på snart två månader. Clementiner är i världen igen. Allt rullar på. Jag är allmänt less.

Löften som faller, som löven från träden, kryper ner i marken.


canon eos 450, 17-55mm 1:2.8

Elin Lindwall och Malin Rehn

För jag är lycklig, för jag är lycklig!

Försov mig lite imorse vilket inte var så roligt men de löste sig ändå, åkte bil in till skolan med felix, så underbart skönt. Skolfoto idag, 50tals tema. Haha, vilket skämt. Nu så blir det middag med mamma, sen iväg till Mallan lite, kanske vidare, får väl se hur det blir. Ska iallafall till Åmsele imorgon, sen vad jag ska göra där vet jag inte riktigt, något race, så varför inte =) Blir bilresa iaf, med Ida, minnen från trästock alltså. Haha, Livet på en pinne, nu iaf!


Canon eos 400d,
ISO 200 1/70 f/3.5

Tagen av en tjej i klassen, redigerad av moi