Small Cute Purple Pointer

Simba och jag, vi håller ihop, i vått och i tort, vi har en värld tillsammans.


ph, me

Idag så är det dans ikväll! Jag är så sjukt taggad. Vi ska fan dansa på tävlingen och det ska vara så jävla bra!

DET DRIVER MIG TILL VANSINNE


ph, me, maria rehn

Elin Lindwall

Gång efter gång så gör jag och Pelin lyckade saker, riktigt underbart. Vi lyckas alltid att skapa något fint tillsammans. Man får ge och ta helt enkelt.

Jag är vilse, jag är borta, jag är ingen, jag är sorg, jag är tårar..


Elin Lindwall
ph, me

IM FUCKIN´ JESUS HANGING ON A CROSSElin Lindwall

GASSAR I SOLENJag vet inte om jag har brist på socker, dessa är mina finaste, glitter och rosa hjärtan på. 

Träningen igår var banne mig king. Helt sjukt så roligt det var att vara alla igen, trivdes till tusen. Nu är det två träningar kvar sen är det tävling. Kommer tydligen bli en stor tävling. Runt 50 lag anmälda och i c-klassen, I( där vi tävlar) är det runt 5 lag anmälda, jag vet inte riktigt hur bra detta kommer gå, vi gör alltså comeback, och tränar 4 träningar innan tävlingen. Må någon vara med oss!

Måste ju mata maten som är mat till husdjuret.
Gott! Massor av mjölmask, om ni är intresserade så går det faktiskt bra med min mask odling, de förökar sig, vilket är hemskt positivt! Glad mara.

LIFE IS A MAZE AND LOVE IS A RIDDLEJag vet inte vad ni känner men jag känner att detta ser ganska mysigt ut. Jag kommer sakna att kunna ligga och dra sig i sängen i 5 år innan man behöver kliva upp. Lovet är slut och jag är hur trött som helst.

ELIN LINDWALLELIN LINDWALLD - A - DThere's something inside me and I know it's good..
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh'n'a 1/2

En underbar överraskning!

MALLAN.B KOM PÅ BESÖK!
Underbara mamma, hon var en mamma till ett flertal flickor under en väldigt lång tid. Hon har varit min tränare så länge jag kan minnas. Jag tror att jag haft henne som tränare hela tiden. Jag saknar henne så, jag saknar familjen. Det var bra tider inom gymnastiken. Jag älskade att kunna komma till hallen med alla underbara människor, bara kunna släppa allting och träna! Jag saknar att stå i en ring, just innan man ska ut på golvet, skaka som ett asplöv, och skrika, "Vilka ska vinna? Vi ska vinna! Hur ska vi vinna? KÖTTA!!!! Eller stämningen i Ängelholm innan vi skulle tävla, då vi tog oss en tur i staden och sjöng alla ramsor. "Vi kommer från holmsund, aha aha, vi hoppar och ler och folk vill se mer. Vi kommer från Holmsund, aha aha, vi hoppar trollar, vi är som små bollar osvosv. Underbart. Det är bara underbart!

MIN ÄLSKADE, UNDERBARA OCH FINASTE SYSTERS FÖDELSEDAG IDAG

GRATTIS TILL MALLAN!!!!

ph, me

California here we come, right back where we started from...Nu är det slut. Inte ett enda avsnitt kvar.. Jag är typ ledsen. Sjukt bra det sista avsnittet var. Ska jag vara ärlig så när jag såg O.C förra gången så slutade jag se när marissa dog. Alla avsnitt på sista säsongen hade jag inte ens sett. Frågan är vad som blir nästa, One tree hill kanske!

GLAD PÅSK ALLIHOPA!

ph, me 
canon eos 450d, maco lens 60mm 1:2.8

Efter allt påskpyntande så gjorde jag och Mallan oss klara för go middag med Mallan, Ante,J, Micke och JP! Idag bär det av till stan med mallan och mor. Måste nog rusa nu...

VIDEKISSAR (väderkissar)

ph, me
Jag och Mallan skulle göra lite påskstämmning igår, så vi gick ut i skogen på jakt efter björkkvistar och videkissar eller väderkissar som jag har trott hela mitt liv. Hoppade över berg och småsten kan man säga. Sen fick jag en tanke på ronja i ronja rövardotter så kom jag på att hon gör ju ett vårskrik. Så det slutade med att jag och Mallan stod och skrek på ett berg, hemskt skönt var det. Det rekomenderas!

VÅRBLOMMORVÅRBOMMORph, meJAG KÄNNER NÄSTAN GRUSET MED TÅN,


ph,. me

Hur underbart är det inte att ha lov? Borde uppskattas mer. Jag älskar att det är lite färg utomhus nu, det är inte bara grått och dött. Någonting lever faktiskt.

Jag älskar dig Johan Åkerman, speciellt när du är nyvaken

♥ wooww, 3 månader faktiskt

GROOVESHARK.COMJag är lycklig, det finns inga beskymmer, det är ingenting som är jobbigt just nu i mitt liv, inte en grej. Allt är som bäst just nu. Det känns nästan för bra, som att det är för bra för att vara sant. Lyckan kanske vänder snart. Men vårblommor, fjärilar, myror och flygor finns, all snö är nästan borta, jag har världens mest underbara pojkvän, jag har underbara vänner, jag har en underbar familj, jag har en glad hund och mitt livs glädje, det underbaraste jag vet, det roligaste, familjen. Det jag har saknat så sjukt. FAMILJEN. Den återförenas för i alla fall 4 träningar, sen är det tävling. Känslan. Jag är glad. Kan bara tänka på Det snurrar i min skalle, eller Honey, i belive, älskade ängelholm, grymt mycket annanas och gropen, sundsvall, östersund, alla träningshallar, hårspray, tusen hårnålar, Piff och Puff. Åh vad jag saknar.

FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT.En fågel viskade i mitt öra om att spotify ska sluta med gratis konton? Jag kommer gå under.. Seriöst.

MARHAN ÄR DUKTIG SÅ DET BARA SJUNGER OM DET!Igår var det söndag och jag det är träning som vanligt från 16.20 till 20.00, efter träningen for jag hem i brådska för att hinna göra så mycket som möjligt!

Jag städade min garderob, dammsög, dammtorkade alla mina hyllor, städade åt kaos, rengjorde alla rutor, jag scannade in bilder i datorn, målade alla tio naglar, duschade, vattnade mina blommor, skrev klart en uppsats och lämnade in den innan 23.59! Underbart, jag pratade med mikael och hann träffa han, även säga hej till de gamla vännerna hos Granath. Sen kom älskling hem. Jag tog dock inget kort på mitt rum när det var klart...

PÅSKLOV!!

Det feta påskägget har tagit sin plats på rumsbordet. Där gör den sig bra! Jag har även en kyckling på mitt skrivbord. Jag förstår inte alls att det är lov, synd för att då kommer de gå så jävla snabbt. Efter skolan i fredags så for jag till Draggen för att fotografera frisör treorna. Roligt att draggen hörde av sig igen, var där förra terminen också. Jag väntade på min kära tills han slutade och skulle gå till sandys som vanligt och köpa min kaffe latté. Nä då tyckte han i kassan att jag var så otrevlig att jag fick inte köpa något. Hur roligt kan de va? Inte så värst. Jag kanske var lite otrevlig, men jag tror att han hade en dålig dag också. Jag och Johan for hem till han och vi åt middag där, sen dog vi till O.C typ, var hemma hela kvällen, riktigt skönt. På lördag såg vi på o.c hela dagen, på kvällen så for jag till Johan och alla hans vänner. Vi slutade med Viktor Nökleby hos min syster. Det var trevligt! 

Dessa tre produkter fick jag av draggen. Fett värt.

SOL OCH VÄRME

I torsdags i skolan så hade vi teambuiding där lärarna gav oss massa godis och sa att vi skulle lära känna varandra, typ helt ok! Vi har även ett stort projekt med den där husman knäckebrödet. Inte as kul. Nina är tillbaka i skolan ocskå!

EN HELT OVANLIG KILLEIgår var jag och Ida och såg på niornas musikal, den var bättre än vad jag trodde faktiskt. Mycket bättre! Jag hade fan en bra dag igår, satt ute med ronja på skolan i t.shirt hela dagen och sen hem, ut med hunden, for till min pojkvän, jag cyklade faktiskt dit, bara för att jag var sugen på att cykla? Vidare till sandviks teatern och såg denna musikal, efter det blev det o.c. Sol idag och Nina är tillbaka i skolan. Yeey.

Naema Rehn

Jag kommer ihåg när du bodde i brännland, och vår familj och andra familjen Rehn, alltid kom till dig på julafton och var där hela dagen, jag kommer ihåg den långa vägen dit, och hur söt du var med dina 5 cm tjocka glasögon, hur man fick skrika om man skulle prata med dig. Vi åt alltid jullunch hos dig, gröt och mackor, jag kommer exakt ihåg hur det såg ut hemma hos dig, och att jag och Daniel alltid lekte i ditt sovrum, fast vi inte fick. Jag kommer ihåg när du fyllde 100år och fick ett brev från kungen. Dock efter det så föll hon och bröt lårbenshalsen och en arm tror jag, då blev hon inlagd på tegs äldrecenter. Efter det så tror jag bara hon kände igen farfar och de personer som var där ofta. Jag hade önskat att jag var äldre så jag skulle kommit ihåg mer av tiden då du levde. Det är sjukt att du blev 106år 2 månader och 3 dagar. Jag kan inte ens tänka mig allt du upplevt. Jag hoppas du inte led och hade det besvärligt. Jag hoppas du är på ett bättre ställe nu.
Jag hoppas du får vila i frid.
Jag trodde nästan att du skulle leva för alltid..

GISSA ORDET

Jag tror han säger " ääääääääääääääääääääääälskling" sötast i världen!


My baby girl


INVIG AV NY GRILLEN I LÖRDAGS OCH GRILL HEMMA ÖVERHUVUDTAGETGOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTT SOM IN I SATAN, HE BA FLYG KÖTTBITAR.

GAMLA BILDER BLIR NÄSTAN NYA

De får tala för sig själva.

????(Jag ber om ursäkt cilla om du ser detta)
Mamma tog hem typ bokstavligt talat en halv gris... Helt spårat. Jag blev lite äcklad...

GRILL, GOTT, SOL, EN KALL, FRIENDS

Detta var i fredags, efter skolan så skyndade jag och Stina oss hemåt, jag fick min kaffe av pappa, Stina kom senare till mig och sen så for vi til teg mot peder för grillning. Det var sjukt skönt, efter ett tag så kom massa andra flickor, ida, emma, tina och sandra. Jag och Johan for vidare till grubbe där det tyvärr blev bråk, så vi for vidare. Marran höll på att frysa ihäl sen mot natten så då for vi hem.

Detta är min andra man som jag tycker om att pussa på!Sol, sol, sol! Helt sjkt underbart, det var sjukt varmt igår och all snö är snart borta! Jag är lycklig! Idag ska jag gå på stan och köpa massa sommar kläder, kanske till och med någon bikini!

DET ÄR 65 DAGAR TILL SOMMARLOV!

Jag älskar min far

Efter en lång och jobbig skolvecka så brukar jag alltid gå på sandys och köpa mig en latte! Men i fredags hann jag tyvärr inte men då gjorde min kära far en kaffe till mig. Mmmmm!Lycka i min själ!

* DET ÄR 70 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV
* DET ÄR 10 MATTE LEKTIONER KVAR
* DET ÄR UNGEFÄR EN MÅNAD TILLS JAG, PELIN OCH ALEX SÄTTER OSS PÅ ETT PLAN
* DET ÄR INTE SÅ MYCKET SNÖ KVAR
* DET ÄR CA 20 TRÄNINGAR TILLS AVSLUTNINGEN
* DET ÄR 6 SKOLDAGAR TILL PÅSKLOV
* DET ÄR BARA NÅGRA TIMMAR TILLS JAG FÅR TRÄFFFA MIN MAN

ANARKAI BILDSPEL


PH, me

Vi har gjort dett fett skolarbete som ni säkert är medvetna om, jag har gnällt en del om detta. Det här är bilderna som jag har fotat för att besriva handlingen till denna bok av Per Nilsson. På det riktiga bildspelet så är det redigerat i ett filmprogram med effekter och texter till och musik i bakgrunden osv. Så där är det mycket bättre, men det här är bilderna i alla fall.

BURLESQUEJag trodde aldrig att denna film skulle vara bra, men nu har jag faktiskt börjat se den och det ser ganska lovande ut.

woho svartvitt


ph, me 

me 

Jag fick faktiskt nästan vg på detta matteprov. Galet nöjd(a) sen får alla säga vad dom vill för jag bryr mig inte. Nej det gör jag inte. Ursäkta den dåliga uppdateringen... Redan torsdag idag, och det är fortfarande äckligt väder ute. Igår fick jag vår känsla, så galet mycket. Jag och Johan gick ut med hunden, och det var vamt och fåglarna kvittrade och man frös inte, jag frös inte. Ett under. Mysigt, även när man sitter och äter middag så skiner solen in genom fönstret och det är ljust! Även fast mörkret kan vara mysigt så har jag saknat ljuset galet mycket.

Grått, trist, mörkt, dassigt, dimma, dött, dött, dött

Jag börjar helt seriöst fundera över vart fan vi bor egentligen... Dödens stad typ, allt är grått, ingenting har liv i sig ser det ut som, träden är grå, backen är grå, den vita snön är inte vit längre utan det är grå, himlen är inte blå, den är fan grå... Så sjukt jävla trist. Idag regnar det ocskå, hade gärna stannat hemma. Mer än gärna. FYFFAN. Det glädjer mig att det är två veckor till påsklov.

1 APRIL


ph, me

Me

Torr i munnen, kallsvettig, pirrig, svimfärdig, huvudvärk, illamående...

Redovisningen igår, den var faktiskt inte så hemsk, det var ungefär runt 150 personer där kan jag gissa på! Det gick faktiskt bara bra, jag hade min syster, mor och far där för att stötta mig. Vi skulle redovisa ett bokomslag som vi gjort och ett bildspel till den boken.  Det är helt sjukt så många olika ideér alla har och hur det kan bli så olika från en och samma bok. Malin drog ändå, hur många versoner finns det egentligen av boken? Det är skönt att detta är över, äntligen. Har varit ett tungt arbete som legat på mina axlar känns det som, jag har faktiskt satsat på detta bildspel. Idag är vi lediga och det är inte helt fel med det, sjukt skönt!! Jag har legat i sängen hela morgonen, fortfarande här, datorn håller dock på att brinna upp, får se om det blir att fara upp till stan och dricka fredagens latte med tollo senare, annars ska jag bara invänta kvällen som ska spenderas med min man. Ha en trevligt helg.

IF THE CLOUDS DON'T CLEAR, THEN WELL RISE ABOVE IT.

ph, me
Me, me, me