Small Cute Purple Pointer

Dagen med ljus, morgon, täcke och frukost


Mitt metspö med en krok och med ett flöte, en mask och en tyngd.

Detta är den nya och fina båten. Hon heter Evelina, tror jag. Den förra båten var så vit och plastig kändes det som, man var som rädd att skita ner den. Denna båt är grymt mysig. Funderar på att övernatta där någon dag. Igår så spenderade jag min kväll i båten med Mallan, Ante, och JP. Mycket mysigt och varmt. Vi metade men fick fan inte en jävla fisk. Jag har gått och blivit förkyld vilket är sjukt drygt. Inge sömn inatt.. Men det är fint väder i alla fall och det kan jag leva på!canon eos 40d
by me

HOMETOWN GLORY

Jag har varit frånvarande. Det är sommarlov och jag jobbar inte eller någonting. Jag har inte gjort en enda vettig sak sen jag jobbade på bröllopet för två helger sen. Jag försöker samla pengar, så gott som de går. Jag är ganska duktig på att spara för tillfället. Jag har varit med underbara människor på trästockfestivalen och haft tre underbara dagar. Fjärde dagen, då ville jag bara hem. Vädret är bara bajs och det gör mig arg. Jag hade blivit ännu mera arg om jag inte skulle utomlands i slutet på sommaren. Ikväll ska jag vara med Katrina och har ingen aning om vad vi ska göra, jag hoppas på att få jobba två veckor till i sommar, de lutar mot det! Älska lön. 2008-07-26
Stina Andersson Björk

Här var jag för exakt tre år sen.  Time fly.


TAGER DU?

by me
canon eos 40d

Ännu ett lass av bröllopsbilder.

NYLIGT HERR OCH FRU TÄNGDÉN
BY ME
canon eos 40d

Här har ni en hel hög med bilder från bröllopet i lördags. Jag var sjukt nervös i början, men det släppte efter ett tag. Kykan var mörk och svår att fota i men efter det så fick jag några bra bilder. Personerna på detta bröllop var sjukt trevliga och lätta att jobba med. Jag hade även Malin som stöd vid min sida och assisterade litegranna, tack till henne. Jag önskar grattis till brudparet och all lycka till dem. Hoppas ni är nöjd med bilderna, Linnea och Jocke, som sagt mitt första bröllop och jag tror att jag är nöjd!
copyright ©


IN PROGRESSSmygkik. Detta är från bröllopet igår. Jag tog 900 bilder under hela dagen. Det var väldigt roligt. Jag jobbar på bilderna, de kommer upp så fort jag är klar!

MOSJÖN

by me
canon eos 40d

Förra veckan for jag och Johan och besökte hans mor och Lennart i Mosjön. Övernattade i ett tält vilket var väldigt länge sen. Kvällen var mycket trevlig.

TINDRA & EBBA
by me 
canon eos 40d

Jag tror jag har fått mig en ny favotit bild! Den sista bilden på den sötaste Tindra. Detta är Johans brors barn. Dock busiga, Tindra fick en glimt av min telefon. Sen var det bara att säga godnatt till min xperia. Hursom fick jag några bra bilder! 

Stina och Tina är nu även hemma från utlandet! Ska nog ta mig en kik om hur brun dom är ikväll..

FAVORITEN JULI ÅR 2011


KÄRLEKEN ÖVERVINNER OLIKHETERNA


By me
canon eos 40d

Mitt första bröllop som jag fotade. Jag var sjut nervös, men det gick ganska bra. Det var dock en liten och mörk kyrka vilket gjorde det hela väldigt mkt svårare. Jag hade även pappas kamera som jag inte ens har vant mig vid. Ikväll ska jag servera på ett nytt bröllop. Hoppas det också går vägen!

JANNE HJÄRTA LISA


by me
Canon eos 40d 17-55mm 1:2.8

Min älskade ögonsten....

Fått veta att lagningen kommer kosta 3 tuss.. fanfanfanfanfanfnafnafnfnfnafnfnanfanfanfanfanfnafnafanfnafnan!

Dubbelrum, glider in på klubben,kolla snubben puffar bubbelgum


En underbar sommarkväll med härligt sällskap och grillning! Kvällen blev ganska lång men eftersom jag hade ett bröllop att fota dagen efter så nattlade jag mig själv där efter 2 någon gång. Jag var sjukt nervös till bröllopet, eftersom de som skulle gifta sig, kände jag inte, inte minsta lilla. Jag hade i alla fall min syster vid min sida som gjorde mig mycket lugnare. Annars jobbar jag som en galning ute i solen och just nu har jag gul vattenfast färg över hela min kropp. Det är sista jobbdagen imorgon ,så då har jag äntligen sommarlov! UNDERBART! Semstern ska firas med Mallan, Ante och älskling. Det bilr nog mycket trevligt, längtas.