Small Cute Purple Pointer

KORTET SPADER DAMFoto och redigering: Petra Agdahl

Petra var mitt kort och jag var Petras. Jag vinner över alla i alla kortspel!

THERE´S ONLY ONE LEFT BEHIND
canon 40d 17-55mm
meTEXAS SMÄLTER IN I HÖSTFÄRGERNAcanon 40d 17-55mm

Me

RED HEARTScanon 40d 17-55mm

Petra Agdahl
Maria Rehn

Två till bilder från kortleksuppgiften i skolan.

HALLOWEEN OCH HÖSTLOVJag har haft en sjukt bra halloween helg. Den började med att firas med klassen under fredagen och kvällen började sjukt bra men den slutade väl kanske inte lika bra. På lördagen så var jag på efsstugan i holmsund och roligaste där var väl att det var sjukt mycket folk. Galet skönt att det är lov. Jag är lat och ska inte göra ett jävla skit under hela lovet. Underbart.

SÅ JÄVLA MYS. HELMYS.

Awesome face. Hehe. Förra helgen så for jag och Mallan till stan och handlade in middagen och en ny och väldigt fin kjol båda två. Sedan lagade vi maten till männen våra också åt vi tsm. Sedan blev jag hemskt trött. Så det blev en tidig kväll och var hemgång efter vi lyssnat på Alfons Åbergs intro musik. Underbart. Jag fick en tidig födelsedagspresent av pappabjörne. Av Andreas, en Veronica Maggio biljett. Great. Mmm. Fun. Lovely. Jag tackar och bockar åter igen. Bye.

DU ÄR MIN HJÄRTER DAM


canon 40d 17-55mm

Petra Agdahl
Maria Rehn

UNDER PROGRESSWiieee kommer snart

STUDIOWORKTIME - DECK OF CARDS


Me, Sandra, Petra, stackars Linnea fick ta kortet.

Hela gårdagen spenderades i en studio, inte helt fel för en skoldag. Det var riktigt roligt och på kvällen så var man något trött. Jobbigt att gå an och smika, sminkas och stå framför kameran. Jag var spader dam två gånger, med olika sminkningar. Petra, som är längst ut var min modell och hon var sååå fin! Jag är nöjd.

MAKE UP STORES SHOW AT ALLSTARFoto och redigering: Stefan Rehn

Älskade syster gick catwalk för make up store igår, och synd att man är för liten för att överhuvudtaget få gå dit, ja de sög ju. Men roligt för henne, hon var så hemskt fin i sin blåa fjäderklänning. Och eftersom pappa tydligen lovade alla på detta ställe att bilder skulle publiceras här så här är några av kvällens bästa bilder.

WOULD YOU LIGHT A WAY?

canon 40d 17-55 mm
Katrina Larsson

Maria RehnDE FYRA BÄSTA PERSONERNA I HELA VIDA VÄRLDEN
Imorgon så ska jag vara med dessa underbara personer. Kommer bli awesome. Jag och Mallan ska vara med varandra hela dagen, fara ocj handla sedan är det lite oklart vad vi ska roa oss med men det blir hog hursomhelst väldigt bra. Pojkarna ska då samtidigt spela tvspel.... Sen ska jag och Malin laga middagen till våra herrar. Andreas står för efterrätten. Jag längtar efter en southern comfort i alla fall. Hihi. Underbart. Vi fyra har inte varit med varandra sedan denna resa. Tragiskt men sant...

I FOUND HER ON THE FIFTH FLOOR TO SURRENDERCanon 40d 17-55mm
Katrina Larsson

Maria Rehn

Jag och Katt kände att det var länge sen vi fotade tillsammans. Jag har bara fotat en gång tidigare med henne och då var hon riktigt nervös och tyckte bara att det var pinsamt, men men, går ju framåt här i alla fall kan man ju säga. Det här är nog favorit bilderna sen idag! Fotade i kolsvart mörker för första gången btw, tänkte det är ju bara att börja vänja sig eftersom det är mörkt utomhus nästan hela dagarna nu..I WOULDN'T MIND


Jenny Götheson

Tanken att det känns exakt som det var i åttan igen, känns oerhört deprimerande. Tanken att ni inte ens vet, men det skulle aldrig hända att jag skulle säga något högt. Jag håller det helst för mig själv. I eftertanke så är det mitt egna fel vilket gör mig ännu mer deprimerad. Jag har försökt att räkna ut varför men, jag kommer aldrig fram till något.

FAVORITEN OKTOBER ÅR 2011


LAST YEAR


Canon eos 450d 17-55

Förra gången blev det mycket bättre..

YOU'RE THE AIR THAT I BREATHCanon 450d 17-55

Studiowork

Tycker du som jag så rider vi, för då känn...


canon 40d

Mums

HOPPLA POLLE
canon 40d

Jag har varit och ridit idag med mamma. Det var hemskt roligt, jag älskar hästars mun, mule, nos, ja vad de nu heter. Det är så mjuk och goo! Jag har stor respekt för hästar, dom är för det första väldigt stora. Sen vet man ju faktiskt aldrig vad dom tänker. Men det gick i alla fall bara bra idag! Andra gången jag rider på nästan 3 år. Jag hjärta poahäst

Jag tänker på dig snuttegulliplutten

Min lilla snutt tina har opererat sig och idag ska hon få komma hem. Jag har inte pratat så mycket med henne, men jag vet att hon lever i alla fall. Tänkte snart besöka henne!


FAVORITEN OKTOBER ÅR 2011


FÖRRA HELGEN


Denna kväll var riktigt, riktigt trevlig! Borde göras om!

Jag fann dig svårflörtad när du vände ryggen till


canon 40d/ 450d  17-55 / 55-300 

Maria Rehn

Detta blev mitt slutgiltiga reportage arbete med titel och allting. Jag vet inte riktigt varför jag valde just lodjuret, han var så sjukt fin. Det är fredag idag. Jag fryser. Jag ska färga håret.

FAVORITEN OKTOBER ÅR 2011


THE FORBIDDEN FOREST

canon 40d

Jag har gjort ett fotojobb i vännes, och detta är några av dessa bilder. Det är bara och offra sig med en fot i bäcken ibland. 

Min helg har varit underbar, i fredags så slutade jag tidigt som vanligt så jag for hem och vilade tills jag for till johan för att äta tacos med Viktor, Johan och Peder. Sen kom resten av folket och vi såg på idol och hade det trevligt. På lördagen blev det inte mycket gjort, tråkigt väder osv. Idag är det träning som vanligt. Imorgon ska vi se apflickorna i skolan och sen så ska jag träffa en saknad vän. Kommer bli en bra start på den nya veckan.

En klassutflykt till Lyckkseledjurpark


canon 40d 17-55 & canon 450d 55-300

Denna dag var lång och väldigt rolig. Sprang runt hela dagen på Lyckseledjurpark och blev kär i en massa djur, speciellt elgen, han var så sjukt söt. Hade kunnat ta med han hem.

If you ask me how I'm doin, I would say I'm doin just fine.En liten tjuvkik för vad jag och Jenny gjorde förra helgen. Kommer mycket mer hoppas jag.

BESLUTSÅNGEST? - MP2AFinfin klass, vi är väl då speciella. Men underbart fucking jälva glad jag ser ut att vara i alla fall. Trevligt.

AIR, THAT´S EXACTLY WHAT YOU ARE TO ME RIGHT NOW.

jag ska sluta bry mig.

JAG SKA KÖPA EN MAMMA, JAG BRYR MIG INTE OM VAD DU ELLER JOHANSÄGER,Åh jag är så kär, de finns i flera olika färger, röd, vit, svart, creme, orange, brun, blandning av två färger. Helt sjukt. Sötnos.

Jag vill ha fullbordat samlag på första träffen!
Ja, jag kom fram till att jag skulle köpa upp alla mina studiebidragspengar samma dag som jag fick dom. YEYYY. As smart. Men nöjd är jag. Köpte ett skärp för jag kom på att jag har inget. En sjal som jag älskar. Halsbandet och den gröna ringen på JC, fjäderörhänget på ur och penn. Jag är glad i alla fall. Just nu.

ÄNTLIGEN ÄR DET KLART, ÄNTLIGEN!Jag är äntligen klar med min lillafotovägg. Jag älskar den, jag älskar den. Säger det en gång till. Jag älskar den. Men jag tror att bilderna kan snabbt bli utbytna. Bilderna på mig och Malin ska också bytas och där ska sättas något nytt. Men för stunden är jag nöjd! Oja!