Small Cute Purple Pointer

FÖDELSEDAGSKALAS


canon 450d
by me

Uppgift : Mitt kvarter
canon 450d
Jenny Gotheson

Detta är väldigt snabbt redigerade bilder. Slarvgöra. Detta har jag gjort idag i skolan. För att träna till att kunna fota ett repotage. Lite småtråkigt. Men helt ok. Nästa fotolektion bär det av till lyckseledjurpark för att besöka familjen, renarna osv!

WORDS WITH FRIENDSJag och Johan har spelat words with friends, hela dagen lång, även nu. Jag har vunnit 3 gånger fan så bra jag är. Puss och godnatt snart, as trött

Jag älskar dig i alla fall

SMOKE WEED EVERY DAYLåten blir ungefär bara bättre och bättre för varje gång jag hör den. Vilket är tusen gånger bara idag. Älskar att komma till peder, han har alltid någon ny låt sådär som jag kan lyssna på i 4veckor ungefär. Kvällen var helt okej, riktigt rolig. Ikväll händer det inte mkt, cykelfesten så man är ju utelåst från hemmet i alla fall. Jag vill ha en lov nu..

Long live the queen and I'll be the king in the coller of gracecanon 40d
by me

Kaos har gått i ide, han har inte varit framme på jätte länge. Men hoppas att han kommer fram snart. Jag tror att han kanske är deprimerad. Inte bra. Önskar att han kunde prata ibland, säga till mig vad han var sugen på att äta. Det är annars sjukt skönt att det är helg. Jag och Johan ska nog inviga helgen med att köpa nå gotta från Nisses, får se vad kvällen bjuder på, tror iallafall att den börjar hos Peder med alla brudar, eller hos Elin med syrran. Jag har inte mycket till aning. Jag tar det som det kommer idag tror jag.

JENNY GÖTHESONCanon 450d
Av jag.


SYMMETRI = HARMONI


By me

Börjar lära mig massa saker på fotolektionerna som jag faktiskt inte vet nu. Roligt. Mamma och pappa kommer hem idag. Jag har faktiskt saknat dom. Blir skönt att inte behöva gå ut med hunden hela tiden heller, speciellt inte när det regnar som det gjorde imorse. Kunde simma runt på gatan om jag ville. Texas drunkade nästan. Helt galet. Sitter på graflektionen och är nästan klar. Jag hoppas på en ny och fräsh hemsida innan jul!

DIAGONALER OCH ASYMMETRI = DRAMATIK


By me

Karin Jokimäki

FÖRGRUND, MELLANPLAN OCH BAKGRUND


BY ME

Karin Jokimäki & Jenny Götheson

DET GYLLENE SNITTET


by me

Jenny Götheson


Autumn is the picture of favorites


canon 40d
By me


ELIN LINDWALL


canon 40d

By MeShe's all laid up in bed with a broken heart

canon eos 40d

Elin Lindwall
By; Me, Maria Rehn

En liten smygstart på hösten. Längtar efter alla fina fäger!

Girls forever and ever and ever
Jag hade en ortroligt rolig fredagkväll. Helt sjukt roligt. Den började med midgårdare och familje pizza senare idol och en kväll med de underbaraste. Min och Jennys dans är minnesvärd!

FAVORITEN SEPTEMBER ÅR 2011


Det är äckligt väder och mörkt och DASSIGT OCH BLÖTT OCH KALLT OCH KVAFT.


canon eos 450d

Jag blir så less. Längtar tills Idol ikväll. 


You won't find faith or hope down a telescope


canon eos 450d

Sitter på fotolektionen och jobbar med lång och kort skärpedjup. Det korta är man väl van vid, men det långa är ju lite svårare.

2011 09 10
Ända bort till Vindeln. Lördagen spenderades med Hanna. Väldigt långt bort men det vare värt, roligt att träffa lite nytt folk.

MIN KAMERA HAR KOMMIT HEM EFTER 13VECKOR


Äntligen är min kamera hemma igen. Jag har saknat han så, helt sjukt. Jag har ocskå städat åt Kaos. Jag tror han blev glad

FÖRE OCH EFTER - ÄNTLIGEN NYTT
Jag har väntat hela sommaren på detta! Ja, det syns ju inte så jätte bra, men jag har iaf färgat håret och det syns mer i verkligheten!

Ikväll blir det Vindeln, vet inget mer.

Jag fann något grönt, sött, skadat, vimsigt och fascinerande..
Canon eos 40d macro lens 60mm
by me

Kolla bara in sötnosen. Det sötaste jag har sett tror jag. Här i Sverige har jag aldrig tidigare sett något liknande. Underbart så söt han/hon var. (Jag bestämmer nu att det är en han!) Han var även lite vimsig, hittade han på vägen, så han hade säkert fått en smäll. Stackare. Helt ensam. Jag tog hand om han!

Grafisk kommunikation A PluskursFörsta arbetet! Wiieeee, mitt visitkort, fick bara en lektion på mig eftersom syon var så sjukt trevlig och snäll och tryckte in mig i en full klass. Great! Men den blev väl inte så pjåkig ändå. Väldigt simpel och fin.

FOTOGRAFISK BILD A


BY ME
canon 40d

Jobbade med slutartider på fotolektionen, vilket är lite småkrångligt. Inget man ser om det är bra eller dåligt innan man lägger in bilderna på datorn iallafall.

Känns sjukt konstigt att allting är igång och livet har nu börjat på riktigt igen. Nu kan man inte lalla omkring och känna lugnet längre. Skolan och gymnastik träningarna är igång i högsta hugg och det är en kurs hela nästa helg.

FAMILJEN!!!! DET SNURRAR I MIN SKALLE...

ÖSTERSUNDSCUPEN 2006!GÄVLE 2007


SUNDSVALL TRÄNINGSLÄGER + TRUPPCUP 2007TRUPPCUP + SUNDSVALLSTRÄNINGSLÄGER + TRUPPCUP UMEÅ + ÖSTERSUNDSCUPEN 2008
TRUPPCUP PÅ BRÄNTESKOLAN + ÄNGELHOLM RM + SUNDSVALLS TRÄNINGSLÄGER + ÖSTERSUNDSCUPEN 2009
MIDDAG HOS MALLAN (PIFF, MAMMA) 2009


HEMMATÄVLING 2010


SISTA TÄVLINGEN... 2011
Jag tror jag blir tårögd. Det är sorgligt. Det var så länge sen vi var som bäst.


We stood steady as the stars in the woods. So happy hearted in the warmth


By Jenny Götheson
Maria Rehn

Fotografisk bild A

We lost faith, in the arms of love


Maria Rehn
By Karin Jokimäki

Förra lektionens uppdrag - färgglatt


FRUKOST MED ERIK!!Jag älskar idrott idag. Inte dåligt att bli bjuden på frukost i skogen en tidig måndagmorgon. Helt okej idrottslektion. Han kom med stort utbud ocskå!!! Pannkakor gick att göra, blåbärsoppa, nyponsoppa, mackor, oboy, te, räkost och en massa andra ostar. Jag och Petra syns på bilden sitter och värmer mackor i spritköket!