Small Cute Purple Pointer

GAVIN DEGRAW - WHERE YOU ARE


PIÑATA COOKIES

Jag och Kejer ska sätta oss och baka dessa. Hur söta är dom inte? Åh typ kär.


HUNDKEX





Nu vill jag ha sommar! Har äntligen slutat regna och idag är det fredag. Mys. Jag vet inte vad som händer i helgen men det blir väl att planera och ta det lugnt inför valborg. Hoppas på sol!

så otroligt jävla störande

Hade min första lektion idag till kl 11. Sen hade vi lunch och väntade ett tag tills svenskan skulle börja. Efter vi har börjat så inser vi att läraren är sjuk och glömt att informera oss. Alla går hem, förutom jag som har block, så jag sätter mig och väntar tills klockan ska bli 1 och lektionen ska börja. Klockan 1 så får jag reda på att den lektionen också har utgått. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Sen är det ocskå blött och jävligt ute. As less. Måste träna och sen ha träning. Vägrar typ gå till skolan imorgon. Hatar fan Midgård.

DROPPAR FRÅN HIMLEN





canon 40d, 60mm

Hemma skola idag, vi ska egentligen fota till ett projekt men det är ingen sol och jag har ingen modell så det var ganska omöjligt... Har varit ute och fotat litegranna iaf, dock så är det väldigt tråkigt väder ute. Jag har ont i magen, det är nationella imorgon. Helvete så jobbigt.

REGN RUSK





canon 40d, 60mm



IDAG FYLLER DENNA SKÖNHET ÅR

Grattis älskade storasyster! ♥


jag saknar dessa sommarkvällar med grill och melonsallad




HATA INTE RÄKSALLAD




canon 450d, 17-55mm

Har bara haft en lektion idag. Hade idrott imorse, då vi hade gym och sen så sprang jag en liten runda och åt räksallad sen. Gott.

PLÖTSLIGT HÄNDER DET




Det bara hände, inget planerat. Smiley.

SKINKPAJ MED MÖGELOST




Helgens käk. Gott

KAMERAUTRUSTNING


Objektiv: Samyang vidvinkel 8mm, macro 60mm, 18-55mm, 17-55mm, zoom 70-300mm, tele-converter 1.4x
Kameror: Pentax, Canon 450d, Canon 40d
Övrigt, fjärrkontrol, blixtutlösare, blixt 580ex, Ultra ledlight ring, solskydd

Förutom, stativ, reflexskärm, lampor

FAVORITEN APRIL ÅR 2012


FRÅN ARKIVET MED EN NY REDIGERING






Jag saknar mina gamla grannar.. Sötnosarna. Jag hatar mig själv! Vissa bilder, eller typ alla gamla, har jag inte sparat någon orginalbild till. Hur dum kan man vara?

Ut med det gamla och in med det nya


VAR VÄNLIG OCH TRYCK F5

- fint

Tack så hemskt mycket Stina som kirrade min design och gjorde den as fin!? Ellerhur!


XENA KRIGARPRINSESSAN




canon 40d, 17-55mm

Jag och Elin hade ett litet projekt hemma hos mig, som egentligen skulle vara till ett skolarbete, men det spårade iväg litegranna. Jävla fint blev det iaf, dock redigerat efter en kalibrering så kan se konstigt ut på vissa skärmar. Menmen.. inte så mycket att göra åt. Idag är det äntligen fredag och jag kanske ska iväg och fira en kompis som fyllt 18.. Annars så blev det nog bara att ta det lugnt och vila inför valborg.

ALEXANDER RODCHENKO






Detta är bilder av Alexander Rodchenko, han var en känd fotograf för många, många år sedan. Han jobbat mycket med byggnader, stål och järn. Han har också människor med på alla bilder. Alla hans foton är väldigt grafiskt genomtänkte. Min uppgift är att lyckas fota två nya bilder till hans "serie" och få dom att likna hans men även ha något nytt kling i bilderna. Jag kan absolut inte tänka grafiskt... så vet inte riktigt hur detta ska gå...

NYTT NYTT NYTT NYTT

Nu är den nya blogg designen på g! Så underbart, alla som känner mig vet ju att min design senast gjordes om runt 2007 kanske? Så jävla länge sen... Nu Så kommer det bli så fint. Med massa nya bilder, nyanya bilder!

GRÖN ÖGA


canon 40d, 17-55mm

Johan Åkerman



RÖKFULL



canon 40d, 17-55mm

Jowam Åkerman

Var ju tvungen att pröva min nya fina elcigg. Den fungerade utmärkt.

SMOKE WEED





canon 40d, 17-55mm

Jowan Åkerman

RALLY



1 år och 3 månader ♥

BARADARAN





Fotade åt de fina Baradaran syskonen. Det gick ganska bra, jag hoppas att dom blev nödja med de bilder som togs. Jag tycker inte riktigt om att fota i studio, tycker det är lite småsvårt att få allting att se bra ut. Men det gick ganska bra efter lite bråk med solen, batterier osv...

KISSING AGAINST AIDS AT H&M




Skicka in din pussbild och donera 1dollar. Puss.



15 APRIL



canon 450d, 17-55mm

Imorgon så börjar allvaret igen, träningar och skolan, lyckligtvis så har jag faktiskt gjort bort lite skolarbete nu under lovet, men allt orkar man fan inte göra. En uppgift har jag nu skjutit undan så länge att jag börjar ha lite små panik... Men jag dör av tanken att det är 10 veckor till sommarlov. Älskare.

Gårdagen


Detta var gårdagen, kul till en början, sen for alla på krogen och lämnade mig, stackars jag. Men jag for vidare och fortsatte kvällen hos Mallan. Mycket trevligt.

Like when you said you felt so happy you could die





canon 450d, 17-55mm

Har varit hos min farmor nu under lovet, hon har 10 st hundar just nu. Galet liv när man kommer dit, men dom är så söta så. Otroligt synd att hon bor så långt bort bara... Ikväll blir det ätt äta middag hemma, sen kommer det lite folk kanske, hoppas på en lugn kväll. Känns som att hela lovet har varit en lång helg med en massa festigheter.

VÅRBLOMMOR I SOLLJUSET



canon 450d, 17-55mm

Vårvårvårvår.

SNÄLL KISSE KISSE







canon 450, 17-55mm


VÅFFLA



Inte helt fel med våfflor. Idag så ska Elin komma och vi ska fota till ett skolarbete. Hon är så snäll hon som ställer upp på det mesta!

SÖTASTE SÄLBÄBIS I VÄRLDEN 1111



canon 40d, 17-55mm



SÖTASTE SÄLBÄBIS I VÄRLDEN 111



canon 40d, 17-55mm



EARLY FLOWERS




canon 450d, 17-55mm

Blommor, blommor, blommor, dock så lär dom väl frysa ihjäl under all snö som just nu vräker ner... Hata snö.

SÖTASTE SÄLBÄBIS I VÄRLDEN 11






canon 40d, 70-300mm


PÅSKRIS




canon 450d, 17-55mm

Jag och Mallan for ut och plockade lite videkissar till påskriset, hittade även lite blommor, det blev jätte fint. Dock så rev katten ner allting på golvet, så vi gav det till mamma istället. Har varit en otroligt trevlig helg!

SÖTASTE SÄLBÄBIS I VÄRLDEN 1





canon 40d, 17-55mm

BLACK SWAN



canon 40d, 70-300mm



PÅSK

Idag är det lördag och jag ska endast ta det lugnt och njuta av lovet.  Ikväll ska jag, Johan, Mallan och Ante ska till haga och äta middag med Elin och Crille. Trevligt. 





EN FÖRSMAK



Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/450 f/5.6

Jag ska fota i studion snart, åt Nadja, tänkte ge henne ett litet smakprov...
Fast dessa bilder är ju sen 2010 så det var ju ett tag sen också..


ANKBAJS 1111


canon 40d, 70-300mm



ANKBAJS 111



canon 40d, 17-55mm

GLAD PÅSK MINA VÄNNER

Mamma, är ledsen, det hände en liten olycka. Fotade detta söta ägg. Sedan helt plötsligt...


INDISKA

Hittade ett otroligt fint smycke. Älskar det, hoppas att det håller! Är dock oerhört svårt att he på sig, finfint!





ANKBAJS 11




canon 40d, 70-300mm

Efter att ha suttit så länge att knäna värker. Slutade det med att jag och Stina la oss ner på marken. En man gick förbi. "- Visst vet ni att ni ligger i ankbajs just nu?"

ANKBAJS












canon 40d, 70-300mm



PIIPPIIPPIP


canon 40d, 70-300


CHRISTMAS MORNING

Vad i hela friden hände? Att lixom det var vår, soligt, varmt, och asfalten var torr. Skinnjackan var framme och tygskorna. Sen kommer det alltså ett fett jävla snöoväder???





canon 40d, 17-55mm

EN JÄVLA SÄL??!!



Av: Stina Jonsson

Som sagt var ute och fotade idag med Stina och Micke vår fotolärare, det var underbart. Vi var lite överallt och letade speciellt djur, hade varit riktigt trevligt om vi hade hittat någon örn, som vi letade när vi hittade den här lilla filuren i Holmsund. Han var så otroligt söt. Ville bara klappa honom, vi hitta även lite svanar, och fotade ankorna vid sjukhuset. Galna var dom, inte alls skygga ju, nästan läskigt... Ni kommer få se mer imorgon, här är bara en kik på ett kort som Stina tog på mig.

GOSSIP GIRL


Petra Agdahl (artandeco)

Idag är det tisdag och jag ska ut i skogen med Stina och Micke! Hela dagen blir en fotodag då vi förhoppningsvis ska hitta några djur. Imorgon ska jag vara på Art and Eco sen så är det Påsklov. Så jävla underbart!