Small Cute Purple Pointer

UTE OCH PRÖVAR NYA OBJEKTIVET


canon 40d, 50mm 1:1.8

ATT GÖRA ABSOLUT PRECIS INGENTINGJag har inte gjort ett skit under lovet. Absolut ingenting och snart är det slut. Jag har dock varit sjuk, fram och tillbaka i snart en månad, så när lovet kom och man fick slappna av så bröt förkylningen ut. Jag har legat sjuk i några dagar och sen så var det Johans tur. Så vi har fått vara sjuka tillsammans i alla fall. Så nu är jag frisk, någorlunda i alla fall men inte Johan. Jag har i alla fall fått en uppgift av Andreas, att knyta en av hans flugor. Det var ju as svårt, men ganska fint blev de tycker jag. Jag fick världens bästa BH av Johan i julklapp, helt sjukt bra. Jag har smaskat Ben och Jerry och sovit och sovit. Johan som smögfotade den sista bilden. Ja men snart är det nyår och det nya året ska banne mig bli annorlunda. 

BURKNING PÅ SKÅJTERN


canon 40d, 17-55mm

JULKLAPPAR


Detta är mobilbilderna från julafton. Som sagt är jag mer än nöjd med mina klappar. Fick ett smyckesträd, en mysig filt, grejer från bodyshop med lukt av mango, pengar, presentkort på nail design school, hudkräm, ett jätte fint halsband, en wonderbra, en jätte fin tröja/kavaj, ett nytt obejktiv, en platt/locktång, Shampo, balsam och conditioner från BedHead, två parfymer. Jag är hur nöjd som helst. Fick allt som jag önskat och lite mer. 

JULAFTON 2012
Jag hade en underbar julafton. Vaknade hos Johan och fick en morgonklapp av Carina. Mycket roligt. Vi åt sedan luch där och åkte sedan hem till mig. Där blev det kalle anka med mamma, pappa, Malin, Andreas, mormor och Jerry. Vi åt jätte god mat och sedan började julklappsöppningen. Är så himla nöjd över mina klappar och det var så himla roligt att ge alla allting som var köpt. Hade sparat två stycken tröjor från Bristol till Malin och Johan och de blev mycket nöjda. Älskar er alla så himla mycket. Hoppas ni också hade en trevlig jul. 
 

UPPESITTARKVÄLL

canon 40d, 17-55mm

Innan julafton så följde jag med Johan till hans syster för en uppesittarkväll, något som vi aldrig gjort i min familj. Vi åkte till tväråmark tidigt på morgonen för att åka ut med skotrarna och grilla och åka pulka. Sedan tillbaka till huset för att äta middag och kolla på Bingolotto. Det var mycket trevligt men jag var så trött, har blivit förkyld... 

JULGRANNu har vi hängt granen. Den blev mycket fin och som vanligt så var det den största granen på Ica Maxi. 

BEAUTIFUL GOODBYEcanon 40d, 17-55mm

Idag så får jag typ egentligen jullov. Så sjukt jävla skönt. Jag tror inte att jag har gjort något annat än skolarbete den senaste månaden. Varit i skolan hela dagen, hemma typ kl 17.00, ätit middag och sedan pluggat tills jag somnat, sen samma sak varje dag. Jag har blivit så less. Jag har inte haft tid till något annat. Har inte varit ute med hunden på jätte länge, har inte alls haft tid att redigera bilder eller bloggat. Nu under jullovet så ska jag inte överhuvudtaget tänka på skolan. Så sjukt skönt. 

LIGHTS


canon 40d, 17-55mm

Detta är bilder sen nattfotograferingen och ja jag vet inte spårade litegranna. 

CHRISTMASLIGHTS

Det  mest pyntade huset i Holmsund. Så himla fint. Blir så glad varenda gång jag åker förbi!

LUCIA PÅ MIDGÅRD


canon 40d, 17-55mm

UMEÅ AT NIGHT


canon 40d, 17-55mm

SATURDAY

Ut på prommis med vovven. 
canon 40d, 17-55mm

KONSTIG HUNDcanon 40d, 17-55mm

Han har för sig många konstiga saker den här hunden, såhär ser han t.ex. ut när han absolut inte vill gå nå längre. Ja vad ska man göra. 

REDOVISNING FOLKETS HUS

Ja herregud vilken dag. Under hösten så har vi fått sammarbeta med västerbottens läns landsting där vi skulle hjälpa dem att utforma en kampanj om säkrare sex. Landstinget håller just nu på en väldigt stor kampanj som heter hälsa 2020, vilket innebär att de har tänkt att år 2020 så ska vi var det friskaste landtinget. Vi blev indelade i 6st grupper med textare, fotoelver och grafare. Det har varit en hektisk tid, med en massa jävla stress och oro. Det har varit sjukt påfrestande och folk har blivit galna. Det har oftast inte varit roligt alltså. Vi har jobbat så sjukt mycket med detta och det tar så sjukt mycket tid. Idag så var det dags för redovisning, det var dags för juryn att göra sitt val om vilken kampanj de gillade mest. Alla var så sjukt nervösa och skakis inför redovisningen, det slog mig aldrig, men jag tror aldrig att jag har pratat inför så många människor förut. Det hjälpte inte heller när svt och tv4 kommer in... Galet hemskt. Men det gick faktiskt jätte bra, jag är stolt över det vi hann göra och det blev riktigt bra faktiskt. Tyvärr så kom vi bara tvåa, men det gick jätte bra de också. Jag är glad att detta är över i alla fall. Här är två st klipp från tv4 och svt.
 
TV4Nyheterna%20Ume%C3%A5%2017:50

VACKERT, GAMMALT, RÖTT


canon 40d, 17-55mm

Idag är det en jätte stor redovisning på Folkets Hus. Jag är så super nervös. Jag vill inte, snälla kan jag få stanna hemma. 

RÖNNBÄR


canon 40d, 17-55mm

Helt förvånad över att vintern kom. Det hände så snabbt, lätt över en natt. Nu är de helt plötsligt svin kallt och jätte mycket snö överallt. Det är så himla vackert, med frosten på träden och sakta dalande flingor ,men jag är dock inte en vinterperson. Tycker inte alls om att frysa.

TUNNELFOTOGRAFERING


canon 40d, 17-55mm

Stockholmsaktigt faktiskt. 

KVÄLLSFOTOGRAFERING

canon 40d, 17-55mm

Förra veckan så var klassen ute i den nya tunneln för lite kvälls fotografering. Det var super kallt. Inte alls roligt. Men det var väldigt trevligt, vi fick oss lite kaffe och en pepparkaka. Inte jätte lätt att fota i mörker, och absolut inte när man frös så mycket att man skakade. 

 

STREET ART - BRISTOL

JAG MÅSTE NÄSTAN TJUVVISA NÅGRA BILDER FRÅN BRISTOL. DETTA ÄR NOG MINA FAVORITER. Men detta är ju egentligen en hemlighet, men något måste man ju få visa. Tihi. Otroligt vilka talanger. Så fantastiskt. Underbara färger och underbara talanger, målade med sprayflaska, nästan oförståligt.

Konsten på Bristols gator. 


canon 40d, 17-55mm

HÄLSA 2020 INFORMATIONSKAMPANJ


canon 40d, 17-55mm

Vi i skolan håller just nu på att göra ett projekt åt landstinget. Vi ska göra en informations kampanj för klamydia och andra könssjukdomar. Detta ska redovisas nästa vecka och vi har nog inte ens gjort hälften ens. Alla klagar på den korta tiden som vi haft på oss med det här arbetet, det är så mycket som ska göras! Vi har i allafall fotat bilderna till vår kampanj och några av dem ser ut såhär. Denna uppgift är en tävling, vi är 6 st grupper som landstinget kommer få välja mellan. Just nu känner jag att jag absolut inte bryr mig. I början så tänkte jag att detta skulle bli roligt, men icket.

KVÄLLSLEKTION

Ikväll så har jag en lektion i foto. Vi ska träna på nattfotografering och ljusfotografering. Tror det kan bli ganska roligt, vi ska hålla till i den nya tunneln som går under tågrälsen. Där finns det många lysen och speglingar som går att jobba med. Jag har under hela dagen i skolan haft på mig, underställ, ullmaxsockar, tjocktröja och en stor halsduk. Har med mig täckbyxor och de fetaste handskarna jag hittade hemma. Jag kommer frysa ihjäl. Just nu sitter jag bara och väntar på skolan. Blev helt överlycklig. Det är någonslags pensionärsträff här på Midgård så caffan serverade kaffe. Gott med något varmt eftersom middagen endast blev någon ynklig macka. Ja jag hoppas att jag inte fryser fast. 

VÄRLDENS BÄSTA TONYUrsäkta att jag inte bloggat på ett tag, men jag har fan inte haft tid. Har haft sjukt mycket att göra, skolarbetet är bara sjukt mycket just nu så jag bryter ihop. Jag har historia, engelska, infokampanj, religion, engelska, filmkunskap, allt ska vara klart innan jul, eller nu i denna vecka. Julklappar måste köpas, mamma och pappa har festen i helgen, det ska städas osv. Shit, ja...

Bilderna fortsätter från Bristol. Här har vi världens bästas Tony. Denna man träffade vi på fredagen när vi kom dit, han började prata med oss och redan då så kände jag och Jenny att denna person måste vi hålla kontakten med. Han gav oss sjukt mkt information och jag och Jenny bara försökte komma ihåg allting som han sa, eftersom allt var viktigt. Vi bestämde redan då att han skulle hjälpa oss att hitta all gatukonst, så vi spenderade hela söndag med honom, sedan så bjöd han oss på lunch. Så himla snällt. Vi köpte i alla fall en julklapp till honom, det var han absolut värd! Sedan på måndagen så visade han oss runt i shoppingcentrat och sen när vi skulle säga hejdå, så blev det nästan jobbigt. Tänk om alla människor skulle vara så snälla.