Small Cute Purple Pointer

CD OMSLAGDet senaste arbetet på grafen, blev väl ganska bra. Vi har haft jätte mycket tid på oss så man hade ju kunnat göra så himla mycket mer. Högst upp är framsida och baksida, sen så är det en broshyr. Som man ska lägga ihop och vika. Om ni förstår. Det blev klar och inlämat och redovisat idag, otroligt skönt att göra klart saker nu innan lovet!

Men jag känner mig rätt äckligFredagen bjöd på bastu, flickor, musik, böle, röbäck, skrik, gråt, bråk. Den var väldigt rolig i början. Måste göra om det tyck ja! Jag for hem ganska tidigt och åkte till Malin där Johan hade varit hela kvällen, kom precis i tid till lite nattmat. Gott.

I put down in words how wonderful life is, while you're in the worldcanon 40d, 17-55mm
Maria Rehn

Detta var ett sånt fint bröllop och det var så galet roligt. Allting var tummen upp! Det var jätte god mat, jätte bra sällskap. Det tråkiga är ju att det alltid är lika svårt att fota i kyrkan, jag bestämde mig för att vägra att fota med blixt, vi har inte riktigt blivit vänner än, jag och blixten. Men det gick ju ganska bra ändå. Dom var så himla fina, Svante var så otroligt söt. Sen var det små skoj att dom for iväg på en skoter, galet kallt. Jag tyckte de var kallt och då hade ju jag faktiskt en jacka på mig. Kvällen var lång med ett live band! Väldigt mycket dans, jag buggade med några buggare som var så otroligt duktiga. Sjukt roligt. Jag och Johan var hemma vid 5 tiden på morgonen, det var väldigt skönt att få ta av sig skorna efter hela kvällen och lägga sig i sängen!Man och hustruSå här såg jag och Johan ut på bröllopet, så sjukt jätte fina. Puss.

Nu är det slut för idag

Jag och mamma var på stan från 15.00 till 19.00 och bara letade en klänning, jag lovar vi var överallt. Det finns inga jälva kläder i den här stan. Sjukt störande. Jag hittade en klänning på charlings  men den var så himla jätte  blå, så då kändes det inge bra. Sen vill man ju inte köpa en klänning som man kommer ha på sig en kväll och sen aldrig mer. Så när klockan var 6 så bestämde vi oss för att tänka utanför klänningar... Så det blev ett linne och ett par shorts istället. Jag som ville ha en klänning. Fast blir nog bäst såhär tror jag. Just nu känner jag mig inte som en färgglad person med klänningar i sprakande färger. Nej jag känner mig svart och vit, så därför blev det så. Fast man får ju egentligen inte vara svart eller vit. Men nu bryr jag mig inte längre. Jag är bruden och döden på samma gång. Det får bli bra


NYKLÄCKTA ROSOR

Jag taggar kvällen. Den ska spenderas med tjejorna, vilket inte händer så ofta. Så det ska bli kul. Jag ska ta det lugnt den här helgen eftersom förra helgen spenderades i en gymnastikhall. Imorgon så blir det bröllop och jag är oerhört taggad. Tihi. Har som aldrig varit på ett bröllop sådär. Jag ska försökta ta lite bilder i helgen så då får ni se de sedan.

Men älskling är finastVi måste dock göra om det här, denna bild är nästan ett år gammal...

Jag har inte suttit och kollat på dessa pojkar under min engelska lektion...ojojoj.

SOMEBODY THAT I USED TO KNOWMin och Stinas första fotolektion på Midgårdsskolan. Det var tider det förfan! Saknar det lite tror jag...

NÅGOT SOM STYR ÖVER OSS ÄR TIDEN-

SUNDSVALLS BUSSSTATION
Kändes som våren var påväg, det droppade från taken.

Sundsvall i mitt hjärta.
Här är bilder efter en underbar helg i sundsvall. Gu så bra den var, inga skador, eller inga allvarliga i alla fall. Tjejorna har kört hur bra somhelst. Det är ju då typiskt, då har jag varit där typ 3ggr och ingen av de gångerna så har trampolinen varit uppe.. Det har snurrats dubblar, sträckt 360, förövning till tzukahara, handvolt sträckt 360, så roligt att se. Bussresan dit och hem har dock varit jobbiga, strul med pengar och biljetter hit och dit.

FRÅN BRUNETT TILL RÖTT!
Jag tror att det blev ganska rött. Jag blev rödhårig och Jowan blev korthårig. Fint.

SUNDSVALL GYMNASTIKGROP

Idag så drar bussen iväg till detta stället! Men nu så är det lite nytt där, jag har varit där och tränat själv tre gånger, och det här är jätte länge sen. Nu så ska mina gymnaster fara dit. Skoj. Det kommer bli så himla bra!

ALLT PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

Jag vet inte jag är lite småstressad. Jag ska klippa mig imorgon, skulle behöva läsa två böcker, jag måste städa, jag måste packa, cd omslag ska göras, mindyard, omslag, tävlingar, aaaahhhh, sen så ska jag fara bort imorgon vid lunchtid, skulle behöva fara förbi skolan, jag måste göra mina val till trean, när, typ imorgon, jag måste prata med syon för att matte finns inte att välja för mig, jag har ont i ryggen, jag hittar inga batterier, har ingenaning om vad jag ska ha med mig, allting med teknik kruppar så in i satan, jag har träning om 30minuter, jag vill försvinna någonstans.

-Julia Löfgren

Innehållet till Mindyard är nu klart. Vad som är kvar just nu är att rösta fram bilderna till fram och baksida. Hon som vann grafdesignen hon önskade sig, en bild på en modell med ljusslinger eller att det är något slags drömskt ljus på bilden. Jag hade först tänkt fota med ljusslinger men ångrade mig i sista sekund och försökte få fram något fint ljus istället. Jag har ingenaning om hur detta kommer att gå men röstningen sker idag i alla fall. Det var riktigt svårt att fota pga. solen som sken in och bara störde och var ivägen. Jag är lite nöjd i alla fall.

IDAG ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG - MYSDenna bild saknar skärpa tror jag. 
Men den är fin ändå. Denna dag firas med frissan och träning.

Fina du.Jag hittade en skjorta som jag tyckte att älskling förtjänade. Så då köpte jag den till han. Snällt av mig.

Ny vecka, nya dagar, nya tag!

Jag har inga bilder överhuvudtaget. Vilket är väldigt tråkigt. Min helg har annars varit jätte bra, i fredags så var jag men några brudar från klassen. Vi käkade pizza, bastade och spelade massa spel. Det var sjukt jävla trevligt. På lördagen så hade vi gymnastikträning hela dagen, vi skulle lära ut ett nytt fristående och det brukar ju ta ett bra tag. På kvällen var jag bara hemma med Johan och såg på melodifestivalen. Söndagen spenderade jag i sängen ända tills det var dags för träning igen!

FAVORITEN FEBRUARI ÅR 2012


Hade kanske kunnat passa på weheartitcanon 40d, 17-55mm/macro 60mm 1:2.8

Ljusa, rosa, kontrastlösa, allt jag har att säga.

Har varit med Mikael ikväll, var oerhört länge sen. Senast så var det vår, eller höst, oklart. Det kändes jätte bra. Jag är glad och jag skrattar, men det kanske inte syns. Jag har i alla fall ett väldigt stort leende på mina läppar.

I know the memories rushing into your mind I want to kiss your scars tonight
canon 40d, 17-55mm

Sunlight- 

Jag längtar tills i helgen!

We're on an open bed truck on the highway


canon 40d, 17-55mm

Det här är min nya favorit tror jag, ja, småkär i den här bilden tror jag!

I FEEL YOUR HEARTBEAT


Canon 40d, 17-55mm

Mindyard projektet fortsätter. Grymt glad att vår grupp kom 1a, 5 bilder kommer med i tidningen, så grymt.

TUSEN MINUSGRADER GÖR SNÖFLINGORNA FROSTIGARE ÄN VANLIGT


canon eos 40d, 17-55mm

Texas frös till och med när dessa bilder togs. Han satt bara och skakade..

Det är den tredje februari och det är 23 minusgrader utomhus

Jag får nästan dåligt samvete att bara sitta inne när det är strålande väder ute... Jag tror att jag måste gå ut och fota. Jag tror att jag måste :O Tusan, jobbigt men ja, jag måste.. Ligger i sängen, slutade ju tidigt idag ocskå var Jimmy väldigt snäll och skjutsade hem mig. Försöker göra lite skolarbete med det är så sjukt tråkigt. Fast jag har så mkt att göra. 

Min torsdag var ungefär den bästa dagen på väldigt länge. Så oerhört bra. Dagen började med en godfrukost, sen ett gruppprov på samhällskunskapen som vi satte alla rätt på. Svårt prov om alla nio ideologier. Alla rätt! Jävla underbart. Senare på dagen så fick vi veta att vi vann bilderna till MINDYARD. VI VANN! Awesome. Petra följde med mig hem och vi åt middag och tränade sen tillsammans på tumbling ett tag. Efter träningen så åkte jag till Ida som jag inte har träffat på jätte länge. Fick höra om hennes liv. Sen fick jag åka till älskling.

För flera år sedan så besökte jag några apor, söta små tjuvaktiga saker
Bilder från arkivet. 2008. En väldigt rolig resa. En lång resa. Två veckor i Spanien.

MINDYARD BILDER ÄR KLARA FÖR RÖSTNING


Av, Mig, Petra Agdhal, Karin Jokimäki, Linnea Jonsson

Sjukt skönt att det här är klart! Jag är väldigt nöjd. Det blir röstning i veckan och man kan väl bara hoppas på det bästa.