Small Cute Purple Pointer

GRILL


Detta är ett datuminställt inlägg så jag har ingen aning om vad jag gör just nu, men jag är i alla fall fortfarande i sthlm. Sista juni idag, känns galet, det kommer ju vara december snart igen och snöa...

HUVUDSTADENIdag far jag och denna snygging till Sthlm, eller rättare Åmål för ett bröllop. Underbart roligt. Vi hörs när jag kommer hem igen.

SOMMARNÄTTER

canon 40d, 17-55mmSMARRIGASTE OCH GODASTE SMOOTHIENcanon 450d, 17-55mm

På midsommar så bjöd jag och Johan på dessa. De är otroligt pillriga att få fina, men oerhört goda.

UNDERBARA MIDSOMMAR 2012Jag har haft en otroligt rolig midsommarhelg. Den började kl 10.00 då vi gick och plockade blommor till kransar, sedan var det lunch, och efter det så lekte vi hela dagen. Mallan var lekledare för iår och hon har varit så duktig. Det var sjukt kul att va i bollen och springa runt på vattnet! Jag och Johan bjöd på smoothes och vi åt middag ungefär vid 11.. Sedan for jag och Johan vidare till Johannes och Emma där allt slutade med att jag stod och klippte Johnny med en kökssax!

PARNINGSPERIOD
canon 40d, 60mmHALLONSMOOTHIE

Idag är det Midsommar och här nalkas det sånger, kransar, lekar, drinkar, god mat, trevligt sällskap och mycket, mycket mer. GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA.


BARFOTAVISAN

Här är lite bilder sen förra midsommar, och jag tror att denna kommer bli ännubättre, gud så bra! Jag är sjukt taggad, tror nästan jag ska gå och sova nu bara för att vakna upp imorgon. Som ett litet barn på julafton. Dagen börjar med att Malla och Marra ska plocka blommor till kransar. Sen kommer det nog hända mycket mycket mer. Skoj. Har suttit och lagt ihop en list, men en drös av låtar. Bara sommarlåtar och sommarplågor, lite visor ocskå.

VÄSKANär syster kom hem från utlandet tog hon med sig två väskor till mig. Lycko mig. Så fina. En går även att ändra färg på. Tack kära syster.

SOMMAREN ÄR PÅ GOD VÄGcanon 40d, 17-55mm

Igår kom mamma hem från Gotland med en present! Jag ångrar att jag inte åkte med, älskar att vara på Gotland.

FÖRGÄTMIGEJ


canon 40d, 17-55mm

Jag älskar dessa blommor. Finaste på sommaren. Jag tror fan att sommarvärmen har kommit nu. Vågar nästan inte säga det högt, jag vill inte att den ska försvinna... Jag tror jag ska jobba lite i veckan om jag kan, annars blir det bara att softa. Jag längtar tills midsommar, kommer bli underbart tror jag!

SKOLAVSLUTNING 2012canon 40d, 17-55mm

Jag hade en underbar skolavslutning. Jag for till skolan, stressade som tusan. Så hann inte äta frukost eller något. Tur som var så fick vi mackor och inget go fika på skolan. När tvåorna hade haft sin avslutning i aulan så stod alla treor på bord och stolar och skrek. ETT ÅR KVAR! När vi gick ut... De filmade även. Vi gick sedan till draggen för att se när treorna sprang ut. Då var det otroligt varmt, höll på att dö, sedan efter ett litet tag börjar det regna... Jag gick då till Tina och for sedan hem. Vi käkade hos mig och drog till Hanna senare på kvällen men till sist så hamnade vi i en park, där vi bara satt och chillade.

HÄGGEN HAR BLOMMAT


canon 40d, 17-55mm

Först och främst så ska jag säga att det är SOMMARLOV! Så sjukt underbart. Jag har fått alla betyg, och är absolut hel nöjd med dem.

LILAcanon 40d, 17-55mm

Jag hjäpte Jenny, min frisör att fota till någon tävling hon hade.

TEXREX
Canon 40d, 17-55mm

Jag försökte ta några fina bilder på Texas. Det var mycket lättare när han var liten och söt. 

I fredags så var alla ledare från gymnastiken på fortet och självklart så vann mitt lag, sedan så for jag hem och träffade Viktor och alla pojkar. På lördagen så gjorde jag inte alls mycket, jag och mamma håller på att städa på vinden, sjukt mycket skräp. Ikväll kommer även malla och ante hem från turki.

KOSSAMUUUcanon 40d 70-300mm/canon 450d 17-55mm

Det var betesläpp i Röbäck så jag täntke att jag måste ju dit och kolla på kossorna. Så jag drog med mig mamma, det var faktiskt ett mycket större event än vad jag väntade mig. Det var tipsrunda, och fika och lekar och häst och vagn och ridning och allt möjligt. Sjukt mycket folk, tusen bilar och tusen cyklar. Så jag fick kämpa för att stå någonstans där min kamera kunde se någonting.. Men sjukt glada kossorna blev när de blev släppta. De skuttade och rullade sig nästan. 

fortsätt simma, fortsätt simma
Titta titta mina vänner vad jag har gjort på keramiken. Se ni så söt liten valunge jag har skapat. Han är så fet och söt. 

Idag är det fredag, jag är ledig idag. Undra vad jag ska hitta på.


RÄKMACKA


canon 40d, 17-55mm

Räkmacka. Gott.

FLYGER FRITTHittade ett par gamla jeans på vinden, tänkte att man kanske skulle kunna göra något fint med dom. Så jag klippte lite ochtog mammas morotsrivare och en pincett, sedan såg de ut såhär. Men täntke fortsätta på dem, kanske lite nitar och kanske bleka dem.

BALEN ÅR 2012


canon 40d, 17-55mm

Alla var så himla fina. Det blev dock inte att jag såg alla, men jag lessnade, jag stod där från halv 5 till ungefär 7. Då var jag less. Jag tycker dock inte om att gå på grejer som den här. Det är trångt, man har alltid någon bakom sig som står slickad mot ryggen, något obehagligt. Sedan får man alltid ont i fötterna och i benen, man får ont i ryggen och idag var det oerhört kallt, höll på att frysa ihjäl när jag skulle stå där och ta kort. Sen så smög det även fram massa småbarn framför mig som tog upp all mitt utrymme. Ja stackars mig. Tur hade jag dock att snälla Ida och Sandra stod så man kunde få en bra plats.

16 januari

Jag känner ett stadigt grepp om marken under mina fötter.

Marken börjar svikta. Jag känner hur min puls ökar för varje sekund tillslut så är pulsen uppe i halsen och snabbbare än någonsin. Ett rus av värme far igenom min kropp och kylan som tidigare kändes är nu långt borta. Just nu känner jag tusen olika känslor. Jag vill gråta, skrika eller bara svälja allt och gå hem i tystnad. Det börjar med att benen blir tunga, armarna blir tunga. Det känns som att hela kroppen blir ledlös. Jag sätter mig ned- och håller armarna om huvudet. Bristen på förtroende och tillit. Känslan av besvikelse och att allt sög slog igenom. Tårarna rinner ner för mina kinder och droppar på asfalten. Sedan blir allting bara tomt. Helt vitt. Det känns som att allting innuti mig bara försvinner. Allt är blankt. Bortblåst. Det är den värsta känslan jag är medveten om. Det gör ont, det gör så jävla ont. Hela min kropp värker... Jag biter ihop mina tänder så hårt jag bara kan för att känna en fysisk smärta. Den är alltid lättare. Det känns som jag går sönder för varje gång. Just nu är jag en köttslamsa. En halvtuggad köttslamsa som inte kan påverka situtationen alls. Jag kan inte göra någonting. Hata. Sen när tårarna tagit slut vill jag även ta min knytnäva och ...PORTFOLIO FÖR FOTOGRAFISK BILD B

canon 40/450d, 17-55mm / 60mm

Det är alltid lika skönt när detta har lämnats in vare termin.

FLYTTA PÅ DIG


canon 40d, 17-55mmALMOST SUMMER


canon 40d, 17-55mm

Sommaren är snart här och med all lycka så vill jag säga att allt skolarbete är klart! Få satans satans, underbart. Jag tror jag dör. Jag har inga rester, inga omprov. ALLT ÄR KLART. Mjaaauu jiiipiieyey. Klad Chey. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag känner mig 10kg lättare, ska hoppa från fönstret för jag är ganska säker på att jag kan flyga. Nu inväntas bara betygen...

PAINTcanon 40d, 17-55mm
Elin Lindwall

Jag älskar att jag har en modell som är villig att göra alltmöjligt, vilken idé jag än kommer med. Jag ville ha svart och röd färg, men den var dock inte vattenlöslig, så det fick bli vitt istället.


EN KVÄLL MED DE ABSOLUT BÄSTA MÄNNISKORNA


canon 40d, 17-55mm

Det är såååå fusk, imorgon så åker Malin och Ante till Turkiet. Jag hade jätte gärna följt med. Jag och Johan hade dock inte råd, får bli till hösten eller till nästa sommar. Vi hade väldigt trevligt spelade kubb, dock så förlorade jag och Malin stort två gånger.. Det var soligt och skönt ett litet tag så då hann vi sitta ute och mysa lite.

BRUMBRUM


canon 40d, 17-55mmGRILLAVSLUTNING

Nu är alla träningar slut för denna termin. Jag tycker detta har varit den bästa terminen på länge. De har lärt sig så himla mycket. De är så duktiga! Stolt tränare!

FAVORITEN JUNI 2012