Small Cute Purple Pointer

GREEN AND RED
canon 40d, 17-55mm
Sandra Boström

Ja jag såg en bild med en massa färglampor som var as fin. Sen skulle jag försöka göra samma sak, det gick fan inte alls lika bra. Men tur att Sandra i alla fall är fin. Det gröna ljuset förstör allt...

FIRRAR
GOPRO

Firrar.

UNDERVATTENSFOTO..


GOPRO

Ja jag skulle pröva att fota lite undervatten, men det gick fan inte bra alltså.. Det var jätte svårt. Mörkt och blött.. och inte det lättaste att få någonslags skärpa någonstans..

Just nu så sitter jag i alla fall och väntar på mitt sista prov i skolan! WIIIE. Fyfan så skönt. Det är dock om statssicks begrepp... så jag vet absolut inte hur det kommer gå.

HAPPY DOG

I LOVE YOU SIScanon 40d, 60mm

Malin var så himla fin i lördags så jag kände att det var ju nästan ett måste att ta kort på henne. Sommar.

FÖRSTA MIDDAGEN UTOMHUS, UNDERBART
Igår var det ju eurovision och Sverige vann, så jävla konstigt, känns ju nästan lite roligt, konstigt och förvånanden.

BRÄNNBOLLSYRAN

De flesta bilder är tagna av Emil Collin, annars jag-

I fredags så drog jag och Kejer till brännbollsyran tillsammans. Vi kollade på nå pojkar som hon kände, sedan så for vi hem till mig för att senare dra vidare till Ida, där vi grillade och stannade hela kvällen. Underbart trevligt. Kvällen hade dock inte ett sådant bra slut, menmen. 


SOMMAREN STÅR OCH KNACKAR PÅ DÖRRENJag har en vecka på mig att göra en portfolio på 10 bilder?
Jag trodde inte att det var nästa vecka? Va? Panik, öm ja!

cirkus

Ännu fler bilder sen sommaravslutningen. SMÅTT SVULLETJag spelade brännboll i måndags och lyckades snubbla... Så jävla klantigt. Men min knöl är lite större på högra sida än vänstra, de gör lite ont. 

As skönt. Idag har vi fått fota hemma, dock så kunde inte min modell komma så jag tror det blir fotning imorgon istället. Har solat idag, skönt som tusan.

CHOKLADSMET MED HJÄRTANcanon 450d, 60mm

Vet inte blev sugen. Fint med hjärtan.

AS WHITE AS SNOW

canon 450d, 17-55mm
Elin Lindwall

Det här var det svåraste, så oerhört mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara..

Idag var det brännboll på idrotten, har faktiskt lärt mig att slå tror jag =) Gick ganska bra, trampade dock snett, så jag har ont i tassen just nu.. Kanske får gå till skolsyster och fråga om en linda, eller ba bita ihop, inte bestämt mig än. Men nu har vi i alla fall gjort sista idrottslektionen - Kommer att sakna Erik! Slutar as sent idag, har även redovisning.

FINGERLOVE


canon 450d, macro 60mmKRAMGO


Canon 450d, 60mm macroFAVORITEN MAJ 11 2012


KRISTIHIMMELFÄRDSDAG


Canon 450d, 60mm macro

Jag fick MVG på fotoprovet, och allt gick bra på sv nationella talet, det känns dock som att jag pluggar hela tiden, gör typ inget annat... Har bara några få saker kvar i skolan nu, två prov, två inlämningar och två andra uppgifter. Galet skönt att allt snart är slut. Jag är typ fortfarande sjuk så är bara hemma just nu och slappar. Är dock en aning uttråkad..

FAVORITEN MAJ 2012


syskonkärlek


canon 40d, 17-55mm

Har fotat dessa syskon, tror att detta blev det bästa resultatet.

15 SKOLDAGAR TILL SOMMARLOVET

Hejhej. Jag sitter på och väntar på en graf redovisning. Jag börjar bli frisk! Tror inte att jag har feber längre och hostan börjar att ta slut!

Igår så fotade jag och Elin, vi grejade med en massa mjöl! Det var sjukt roligt, krångligt och jobbigt. Lite blandade känslor. Men det blev ganska bra! Ni får se sedan. 

Jag är även lycklig, för att jag har faktiskt fått en EGEN HEMNYCKEL! Hörde ni?? En egen nyckel, as trevligt. En aning stolt. Nu ska jag bara inte tappa bort den... Har en garage nyckel också =) Hihi. Glader.

SOMMARAVSLUTNING MED CIRCUSTEMA

Igår så var det sommaravslutning med gymnastiken och som jag hoppas att ni ser så var vi lejon. Alla var väldigt duktiga. Vi hade ett cirkus tema vilket var väldigt roligt, jag hade dock feber så var lite seg men det gick ganska bra ändå. Fick ett biokort av de mindre barnen, och en ros av föreningen. 


I LÖRDAGS LAGADE VI MAT
I lördags så tog jag och mamma en premiärtur på inlines till Maxi, men vi tog oss inte till maxi, utan bara til Villanäs för det var sån jävla motvind... Men det blev en bit i alla fall. Sen for jag hem till Söt och lagade middag med honom. Det blev jätte, jätte starkt.. Måste nog lära mig att äta stark mat i framtiden.

MIN FREDAG MED LITE PLUGG OCH VITTJag slutade tidigt på fredag, gick till Gina och köpte ett linne, sedan for jag hem till Johan och slappade lite. Åt middag med min syster och var med henne resten av kvällen. Det var väldigt trevligt. Blev inte en sån sen kväll, vilket var skönt. Har super mkt i skolan just nu så de är bara att plugga!

TjuvkikJag är sjuk, typ i alla fall. Känner mig jätte seg, snorar och har ont i halsen och huvudet. Inge kul. Har gjort alla nationella nu förutom talen, satt hela kvällen igår och knåpade på svenska talet. Sjukt svårt, speciellt när man inte vet vad man ska skriva om... Färgade håret igår ocskå så nu är äntligen det röda borta, har lessnat på det! 

Jag håller fortfarande på med svenska talet, men jag redigerar även lite bilder på Jasmine. Har tusentals, ni får se dom snart.

ALEXANDER RODCHENKO


canon 40d, 17-55mm

Inspiration, Alexander Rodchenko

RUNWAYDREAMZOmg, mamma jag vill ha!

HELGENS ROLIGHETER


canon 40d, 17-55mm

I fredags så slutade jag väldigt tidigt. Ungefär vid 10, sedan så for jag hem, var hos min syster ett tag. Jag, Johan, Mallan och Ante for sedan på bio och såg Avengers i 3D. Så sjukt bra den var, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Den var ganska rolig också, vilket var roligt. På lördagen så var jag hela dagen hos Johan för hans mamma fyllde 50år! Hon fick denna roskanna med 50st rosor i. Fyndigt. På kvällen var jag med Colle, Tim, Robert och Ida, vi såg hocky och chillade lite.

REGN RUSK OCH OVÄDER


canon 40d, 17-55mm

I helgen så har det inte varit så bra väder men just nu så är det ju strålande sol utomhus. Jag har dock suttit i skolan helahela dagen. Tror jag håller på att bli sjuk, känner mig helt jävla död. Under ytan kan vi ju verkligen säga. Snorar och hostar.. Inte kul

KALENDERN VISAR MÅNDAG MEN VI LEVER LÖRDAG KVÄLL


Ännu fler bilder från fotningen med Jenny. Åh vad jag längtar tills sommaren så kommer det tas tusentals bilder. Vi fick kolla på treornas projektredovisning igår, jälvar så lång tid det tog, men det var nog värt det. Man fick sig lite ideér osv. Det är de enda som snurrar i mitt huvud just nu... VAD FAN SKA MAN GÖRA FÖR PA-100PROJEKT? Det är en hel del annat skolarbete som snurrar där ockå, det bara ligger och gnager, vi har så mycket att göra, nationella, psyskit, graf, vektorisering, idrott, reklamplan, åh mygod. Jag förstår inte hur vi ska hinna med allting tills skolavslutningen.. bara knas.

KYSS MIG - AXEL ALGMARK

Jenny fotade mig innan sommaren var slut, nu har jag fått bilderna. Tog lite tid, upptagen kvinna. 
Jenny Götheson

JAG SAKNAR DESSA SOLNEDGÅNGAR
canon 40d, 17-55mm

Idag hade vi Engelska nationella skrivdelen. Det gick inte bra alltså.. Men det finns inte mkt att göra åt nu inte. Ikväll så blir det bara lugnt och bio.

novar - anastigmat
Jag fick en gammal kamera av farmor. Den är så fin! Jag vet dock inte om den fungerar, men tänkte ta reda på det!

pink rosescanon 40d, 60mm1 maj


canon 40d - 60mm

Det är galet att det är första maj idag. Tiden bara rusar iväg. Det är snart skolavslutning, så oerhört nice. Känns som den här veckan kommer gå fort som tusan eftersom vi bara går tre dagar. Sen är det bara 5 veckor tills skolavslutningen. Åh, sommar. Nu har jag dock en massa saker att göra.... skriva en psykologi uppgift, göra en val affsich för kristdemokraterna, göra klart en vektorisering, gör en förpackning i illustrater och läsa igenom engelska nationella häftet... Ja!

Min soliga valborg år 2012

Det var en otroligt rolig kväll. Vi började med att käka hemma hos Erik, vi grillade och drack champange. Sedan for vi vidare till röbäck, där det var ett jälva ös. Det var roligt till en början men sedan blev det bara för mycket folk och jag åkte tillbaka till holmsund och träffade Johan. Denna valborg slår absolut förra i alla fall.