Small Cute Purple Pointer

UMEÅ BORDE SKAFFA EN BRO SOM DENNA


canon 40d

BRISTOL BRIDGECanon 40d

Åh, så himla fint, jag saknar det så himla mycket. 

IT'S AUTUMN IN BRISTOL


canon 40d

Vi träffade på en väldigt fin park i Bristol, sjukt mycket löv typ som överallt!! Det var i alla fall väldigt fint, och skönt att människorna inte var superstressade som de var överallt annars.

POOR SWAN


canon 40d, 17-55mm

LOVE THE BUILDING


canon 40d, 17-55mm


ALREADY CHRISTMAS IN BRISTOL

canon 40d, 17-55mm

Helt galet så dom firar på riktigt alltså, inte roligt att ens gå förbi dessa stånden, de luktade så sjukt sjukt gott, alla möjliga lukter, går inte ens att förklara, var helt underbar, jätte mysigt även. 

FAVOURITES IN BRISTOL


canon 40d, 17-55mm

Jag älskar att alla jätte gamla kyrkor ovh byggnader stod kvar, de var så himla fina. Älskar att alla dörrar typ överallt var blåa. Helt galet, skulle aldrig tveka att gifta mig i en av Bristols kyrkor!

BEAUTIFUL PLACES IN BRISTOL


canon 40d, 17-55mm

BRISTOL HARBOUR
canon 40d, 17-55mm

BRISTOL


canon 40d, 17-55mm

Här så var jag och Jenny på en egen liten rundtur i Bristol, hittade en massa fina byggnader. 

BRISTOL AT NIGHT


canon 40d, 17-55mm

När vi landade så skulle vi ju ta oss från Gatwick airport till Bristol, och det var nte det lättaste, eller i alla fall inte det billigaste, vi tog oss via tåg tillslut, och så fort vi kom fram till hotoellet så skulle vi hitta ett galleri. Det enda vi visste var att det låg på Park Street, tillslut så hittade vi dit, med hjälp av många människor på vägen och speciellt en riktigt engelsk man, som stod med en liten hund, en basker och en lång svart kappa och sa: Are you lost? Precis som man har tänkt sig gamla engelskmän. 

HEJSAN BRISTOL

Idag så åker jag och en tjej som heter Jenny Kejerhag iväg på vårt Pa100 arbete. Vi ska åka till Bristol coh undersöka gatukonsten och varför den är så stor just i Bristol. Vi kommer att intervjua vissa konstnärer som vi får kontakt med, just nu har vi två kontakter, det är Andrew och Luke. Vi hoppas att vi kommer hitta någon kvinnlig konstnär också. Vi ska också på en utställning/show som heter Nightmare before christmas. Där hoppas vi få kontakt med flera konstnärer och fiska lite nummer så vi kanske kan synas i dagsljus. Vi har fullbokade dagar där vi ska försöka hitta så mycket konst som möjligt, vi ska fota och filma. Jag hoppas vi kommer komma hem med en massa material. Av allt detta så har vi tänkt göra en fin liten bok. Boken kommer att tryckas innan sommaren. 

Vi kommer hem på tisdag igen! 

UTVECKLINGSSAMTALDAG


canon 40d, 60mm

Hemma idag, har just varit på utvecklingssamtal med pappa. Dagen blir till att plugga och packa!

KNOMO


canon 40d, 60mm

Jag har inte haft en bra dag. Jag vaknar som vanligt av Johans jävla alarm som ringer.. ca 06.00 ja tidigt iallafall. Sedan så ringer hans alarm tre gånger och ja han hinner ju somna om emellan, men inte jag. Sedan så kliver han upp, mitt alarm ringer. Jag är super kissnödig och skulle precis kliva upp. Hade tänkt hinna träna lite på min redovisning som jag skulle ha första lektionen, äta frukost, hinna chilla lite. Jag kollar på klockan 07.29! F***** Inte bra... Vad i helvete bussen går om 5 min. Har aldrig varit så stressad. Slängde på mig nå kläder, packade väskan, tog listerin, ut genom dörren, låste, spottade ut listerinet och sprang till bussen. Jag hinner precis med bussen, jätte kissnödig och ingen aning om vad jag har för kläder på mig. När jag kommer till skolan och har min redovisning så ska jag visa ett klipp från youtube... internet slutar fungera.. Perfekt. Skitbra! Sen har inte internet fungerat tills nu. Äntligen. Detta var min morgon.

Port Royal

Jag och Malin har idag hyllat mormor. Det gjorde så satans ont jag ville bara gråta men fint kommer det att bli! Förresten första inlägget från telefonen.


SNÖSNÖSNÖSNÖSNÖ


canon 40d, 60mm

18 ÅR FÖR TUSAN


Tårtan blev helt okej tycker jag. Idag så blir det middag med familjen och lite presentöppning. Har just haft religionprov och det gick faktiskt ganska bra! Glad tjej idag.

ROSA


canon 40d, 60mm,
Nu ska jag rusa hem från Midgård för ikväll så blir det fika.

TIDIGARE FÖDELSEDAGVarje år så gör jag och Malin en tårta tillsammans på min födelsedag, jag funderar hur tårtan ska se ut iår. 


FROST


canon 40d, 60mm

LJUNG


canon 40d, 60mm

Idag så har vi utvecklingssamtaldag, så jag har varit hemma hela dagen, hunnit med en hel del! Vaknade när Johan klev upp och kunde inte somna om. Började med att städa hela nedervåningen, åt lite frukost, såg på en Grimm avsnitt, (jävligt konstig serie), pluggade en massa religion, rusade iväg till frissan, pluggade lite mer religion, gick ut och tog lite kort, redigerade lite bilder och nu så sitter jag här och tänkte att jag borde börja med ett annat skolarbete.. 

STUBBORN LOVE


canon 40d, 17-55mm


Halloween är över och jag fick fira det två kvällar. Det kommer bilder senare. Fotar typ ingenting just nu för att det är grått och fult överallt. Håller på att plugga en massa. Har religionprov i veckan och en film uppsats som ska in. Tråkigt som tusan.

1 november


canon 40d, 17-55mm

Det här är bilder från en skoluppgift. Vi skulle göra en bildserie med temat "Hem". Jag tänkte först och främst på mormor och hennes hus. Hur mycket tid jag spenderade med henne när jag var yngre. Allt jag har fotat har jag något speciellt minne av. Poängen var att det skulle se ganska gammalt ut, jag tycker att den känslan är uppnådd. Jag har bara använt mig av naturligt ljus vilket ledde till höga isotal, men tycker bruset i bilderna förstärker känslan av gammalt. Jag valde att göra de svartvita för att de skulle hålla ihop mer, för att få den dära äldre känslan och för att jag tyckte vissa bilder gjorde sig bättre i svartvitt.