Small Cute Purple Pointer

JA MÅ HAN LEVA


IDAG FYLLER JOHAN 21 ÅR, GRATTIS TILL HONOM!!! ♥♥

NYTT HÅR


Bilder tagna av Stina Jonsson

Blev less på mitt hår och kände för en förändring. Jag blev väl nöjd, men fortfarande sjukt ovan. 

BRISTOL ÖL BRYGGERI


canon 40d, 17-55mm

Bilder jag har glömt att visa. Sjukt fränt. 

Bombycilla Garrulus


canon 40d, 70-300mm

SIDENSVANSAR

canon 40d, 70-300mm

IBLAND ÄR VINTERN MER VACKER ÄN SOMMAREN


canon 40d, 50mm

BREATHE


canon 40d, 50mm

EARLY SUNSET


canon 40d, 50mm

MIN GAMLA GATA


canon 40d, 50mm

SOMEONE I ONCE NEW


canon 40d, 50mm

I LOVE DAYS WHEN THE SKY IS BLUE


canon 40d, 50mm

VINBÄRSBUSKAR


canon 40d, 70-300mm

DEN FINASTE AV ALLA


canon 40d, 70-300mm

SUN SHINING TROUGH


canon 40d, 50mm

HAPPY SATURDAY


canon 40d, 50mm

FAVORITEN, TROR JAG


canon 40d, 50mm

TALGOXE


canon 40d, 70-300mm

SNOWFALL


canon 40d, 50mm
 

MY OTHER HALF


canon 40d, 50mm

MALIN REHN

canon 40d, 50mm

BEAUTIFUL WINTERWOMAN


canon 40d, 50mm

FUR COAT

canon 40d, 50mm

Jag ligger hemma och är sjuk, men nu har jag nog äntligen blivit lite friskare, mår mycket bättre. Ögoninflamationen börjar att lugna sig, febern är borta, känns jävligt skönt. 

PÄLSJag och Malin var ju ute och fotade för någon dag sen, som jag sagt. Sitter och redigerar just nu.

IPHONE 4SAlltså jag måste faktiskt erkänna att jag älskar min telefon så jävla mycket. Jag är värsta nörden. Tycker om han så himla mycket. Han är så himla fin, speciellt nu med min blåabakgrund. Det är helt sjukt. Jag är kär. Har varit kär sen jag fick han i min hand. Han är snart två månader. Finis. 

HAPPY NEW YEAR

 Jag hade en väldigt konstig nyårsafton. För det första så är jag och Johan inte riktigt friska än och Johan lyckades dra på sig ögoninflamation.. Stackarn. Men vi åt tre rätters hemma hos mig med familjen, pojkarna och Jerry. Det var riktigt gott. Det var ju även Jerrys födelsedag så vi sjöng för honom. Men mitt bland allt trevligt, den goda maten och sjungandet så blandades det lite skrik, gråt och sura miner. Men det gick ganska snabbt över, när efterrätten var uppäten så åkte jag, Johan, Malin och Ante till Micke och sofie där vi firade tolvslaget och sedan hoppade ner i badtunnan. Jag hade en skittrevlig kväll men.... Ja jag vet inte ens vad som hände med fyrverkeribilderna. Jag som var så sugen på att plåta också startar inte skit kameran... Så irriterad. Sen när den när startar så är det tre sekunder till allt pangande slutar... så jag hann ju inte alls göra någonslags inställning. Men det får duga!
DOP FÖR EDVIN AXEL


canon 40d, 50mm

Var på dop för några dagar sen. Edvin var inte alls glad. 

THE MOST BEAUTIFUL THING


canon 40d, 50mm

Älskar mitt nya objektiv, det gör allting till att se ut som en liten saga. I love it. 

ÅR 2012I januari höll vi på med ett väldigt roligt skolprojekt. Vi fotoelever, grafare och textare höll på att göra en tidning som heter Mindyard. Det var så himla, himla roligt. Min grupp hade temat färg och vi vann även tävlingen bland fotoeleverna så vi fick mest plats i tidningen till våra bilder. Sen tog jag en del självporträtt.
 


Under februati månad så var jag på ett bröllop, det var Johans syster som gifte sig. Fotningen till Mindyard fortsatte och sedan for jag med min a-trupp till Sundsvall för träningsläger inom gymnastiken.I mars så var jag i matsdahl i en vecka och körde skoter, eller rättare sagt åkte bakom Johna. Det var jätte roligt, vi var där ett gäng vänner. Det blev en hel del fotning på både fjäll, landskap men också skog och natur. Koskenbilden tyckte jag blev så himla bra. Flaskan hade legat ute under natten och var helt isig. Sedan färgade jag håret rött! I april så fotade jag ganska mycket. Piercade smiley, tog kort på Elin till en skoluppgift. Firade valborg med Ida Bjurbäck, de första blommorna kom och jag tvingade in Johan i studion för rökfotografering.I maj fotade jag också en hel del, hade två stycken fotoprojekt med Elin, där en innehöll målarfärg och den andra mjöl. Under brännbollsyran så var jag med Jenny Kejerhag. Fotade även Jasmine för första gången på en tågräls. Roligt. I juni var det såklart skolavslutning, var som vanligt hemma på Midsommar med familjen och lekte en massa lekar. Lätt bästa midsommaren hitills. Sedan for jag och Johan till Åmål för att vara där när hans syster skulle gifta sig. Det var väldigt roligt. Jag och Johan umgicks annars mycket med Malin och Andreas, åt räkmackor. Började bli en aning intresserad av matfotografering. Under juli var det mycket häng i båten, nästan varje kväll, åh saknar Evelina! Sedan for jag till Trästockfestivalen och hade mycket trevligt. Jag och Ida umgicks och åkte denna kväll till stöcksjön. Jag och mamma fiskade aborre, ett måste under sommaren.I augusti så avslutade jag mitt sommarjobb på hamnen, mycket skönt. Vi alla brudar åkte till Bjännsjö, mycket trevligt. Fotade mycket, fick med mig Sandra till en strand, och fotade Ebba i lekparken men hade också ett fotojobb. Under september så fotade jag till ett skolarbete då vi skulle göra en bildserie till temat hem. Vi skulle även fota en filmaffisch till genre skräck. I oktober så åkte jag, Johan, Malin och Andreas till Rhodos, vi hade jävligt roligt, men bråkade även väldigt mycket. Åkte omkring mycket och kollade på akrpolis osv. Jag fick ett fotojobb och fotade Anna. Jag och Stina hade praktik tillsammans och åkte till Kalvträsk för att vara med naturfotografen Conny. Det var mycket roligt, vi fotade landskap och örnar. 

 
Under november månad så hände det mycket. Först och främst så fyllde jag 18år. woopwoop. Sedan åkte jag och Jenny till Bristol för att göra vårat Projektarbete. Vi träffade en massa trevliga människor och var med om en hel del, såg mycket vackra platser och byggnader. Hittade en hel del street-art, precis som önskat. Sedan fotade jag till en infokampanj i skolan, där vi skulle göra en säkertsexkampanj för Västerbottens Läns Landsting. Hade även en kvälls lektion där vi skulle fota ljus. Decembermånad har gått hur snabbt som helst. Såg luciatåget på skolan som inte alls var lika mäktigt som  de brukar vara. Det var julavslutning med gymnastiken men där var jag inte för att mamma och pappa hade 100 års fest. Jag har med Johans syskon och hade uppesittarkväll, där plåtades det också lite skoterkörning. Jag firade jul hemma med familjen och Johan. Fick en massa fina saker bland annat ett objektiv som jag på en gång gick ut med och fotade. På nyår så åt jag middag med familjen, sedan åkte jag, Malin, Johan och Andreas till Micke och Sofie och badade tunna. Var en mycket trevlig kväll. 

A PERFECT WINTERWONDERLAND


canon 40d, 50mm

Det är helt galet vackert ute. Det är det här som får mig att älska vintern, det får mig så himla glad. Jag hatar att frysa, jag åker inte skidor, skridskor eller något sånt under vintern, jag hatar snö, jag hatar kyla. Men detta ger mig lycka.