Small Cute Purple Pointer

NYA BLÅA GLITTER NAGLAR

 

Melon i solen

 

sunlight in the morning

Canon 40d, 17-55mm

sis

 

SÖTASTE BARNET II

Canon 40d, 50mm

KAMERAN VAR INTE MIN VÄN IDAG

 
 
 
 
 
 
 

SÖTASTE BARNET I

Canon 40d, 50mm

MIDSOMMAR 2013

 

KAFFE

 

Mermaid
Katrina Larsson
canon 40d, 50mm

rosa


SOMMARBRÖLLOP

canon 40d, 17-55mm, canon 450d, 50mm

STUDENTEN 2013

 Jag kan inte riktigt förstå att det är över. Man längtar flera år och terminer efter denna dag, och den var så himla snabbt över. Det slog mig när alla studenter satt i Valhalla och det var dans och musikuppvisning, att jag inte längre kommer få vara en del av alla dessa jätte duktiga och kreativa elevers uppvisningar och utvecklingar. Jag kommer sakna Midgård så otroligt mycket, och det värsta är att man aldrig uppskattar dessa saker förens man vet att det är sista gången. Min dag började med klassens champagnefrukost, vilket var väldigt trevligt, vi åkte sedan till skolan för fotografering och avslutning med lärarna, vi samlades i Valhalla för uppvisning innan vi skulle springa ut. Jag bara grinade, under hela tiden vi var i skolan, jag trodde aldrig att jag skulle gråta och jag kommer ihåg, när 92orna gick ut och jag såg en massa som grät, så tänkte jag "what?" Det är ju deras bästa dag i livet och det var det verkligen, det var det roligaste jag har varit med om. Jag önskar man kunde få uppleva en dag som denna fler gånger än en i livet.

Andy at Kulturnatta


canon 40d, canon 450d, 17-55mm, 70 - 300mm

Sommar grillning


canon 40d, 50mm

Idag startar jobbet. Det känns faktiskt riktigt bra och var inte alls så jobbigt att kliva upp imorse. Pappa har nu fixat min dator med photoshop och windows 8 så vill endast sitta vid den och leka. Hihi. 

Ödehus


canon 40d, 450d, 17-55mm, 50mm

Finaste presenten av mina söta små gymnaster


canon 40d, 50mm

Första försöket av Freelensing


canon 40d, 50mm (freelensing)

GLITTER

Jag fotade dessa bilder på Elin Lindwall för jätte länge sen, vi hade stora problem med det här glittret... Det syntes som inte.
Canon 40d, 50mm

Dagen efter den stora dagen.

 canon 40d, 50mm

ALEXANDER GRANVALD


Alexander Granvald
canon 40d, 17-55mm

BALEN 2013

Då var balen över, känns nästan lite konstigt, något som man längtat efter så mycket tog slut så snabbt. Det har varit ett himla ståhej med klänning, skor, smink, hår, smycken osv. Men nu är allting över, och det var riktigt roligt. Jag vaknade dock upp lite småförkyld under baldagen, men det var bara att bita ihop, slutade dock med att jag knappt hade någon röst. Det blev väldigt dyrt, allting, till denna lilla kväll, men det var de absolut värt! Det är pappa som har fotograferat alla bilder, ibland så gör han som jag vill, men ibland inte, sen så har jag inget Photoshop... riktigt tråkigt, så klaga inte på mig b redigering.


FÄRG


Alexander Granvald
canon 40d, 17-55mm

POISON


Alexander Granvald
canon 40d, 17-55mm

JOHAN ÅKERMANJohan Åkerman
canon 40d, 17-55mm

ALEXANDER GRANVALD


Alexander Granvald
canon 40d, 50mm


JA DET SPÅRAR


canon 40d, 17-55mm
Elin Lindwall

Ja, detta var någon galen idé som jag hade för ganska länge sen... 

BLACK AND WHITE GYMNASTICS


Ellen & Amanda
canon 40d, 17-55mm

Marias tur att gå bal

Omg. Nu bär det iväg till Dragonskolan för att fixa smink och hår, sedan får jag hämtning, hem för att göra iordning lite mat, på med klänning, skor och smycken, sedan blir det fotning av käraste far. Efter det bär det av till lite champangefirande hos fröken Ida Bjurbäck. Där vi ska umgås och äta lite innan det blir mot stan för att gå på röda mattan.

ANDY BARNETT II


Andy Barnett
canon 40d, 17-55mm

ELLEN & AMANDA


Ellen & Amanda
canon 40d, 17-55mm

Buhu... Idag ska skoldatorn lämnas in. Hejdå käraste vän.

THE TWINS
Ellen & Amanda 
Canon 40d, 17-55mm

Energy


Andy Barnett
canon 40d, 17-55mm