Small Cute Purple Pointer

YELLOW, BLUE AND RED


canon 40d, 17-55mm

FOOD DYE?

canon 40d, 17-55mm

Idag så sker det någon slags överraskning i familjen Rehn. Jag tror att alla andra vet vad som händer, men inte jag. En sak vet jag, vi ska åka någonstans...

YOU SEE THE FACE?I see the face. 

KARAMELLFÄRG

canon 40d, 17-55mm

Detta var en av sakerna jag roade mig med när jag hade praktik. 


 

BILDERNA ÄR PÅ G


IMOGEN CHUNNINGHAMcanon 40d, 50mm

Med dessa bilder så säger jag GLAD PÅSK! För just nu går jag på PÅSKLOV!

TJOCK OCH GO


canon 40d, 50mm

Himla trevligt, idag så har jag en lektion, jag börjar 14.20, tills dess så ska jag städa, dricka kaffe och bara slappa! 

MÖNSTER


canon 40d, 50mm
Idag är det skola, första gången på riktigt länge, skola, igen, sist var det 3 veckor sedan, känns som man redan tagit sommarlov, så länge sen var det. Är bara i skolan 3 dagar sen är det påsklov, får ju inte bli för jobbigt lixom. 

A LONG WAY TO GO


canon 40d, 50mm

KÄRASTE FARMOR

canon 40d, 50mm

KISSEKATT PÅ BONDGÅRD


canon 40d, 50mm

BEAUTIFUL BIG SAD EYES


canon 40d, 50mm

Äntligen fredag, idag så kommer kusinen Alexander! Skit roligt, var väldigt länge sen jag såg honom. 

LIVRÄDD FÖR POLLAR I I


canon 40d, 50mm

LIVRÄDD FÖR POLLAR


canon 40d, 50mm

I BRIST PÅ ANNAT


canon 70d, 50mm
Idag så blir det barnfotografering, sen kommer Elin, sen blir det jobb på björklöven!


REFLECTIONS


canon 40d, 17-55mm


MITT I GATAN

Jag jobbar på med att planera fotograferingar, har bokat 11 stycket fotograferingar med människor och hälften är gjort, har en hel hög med bilder som ligger på hög och väntar på att redigeras. Har fotograferat mycket annat också, som djur och natur. 

NERVÖSTFotograferingen är idag och jag är jätte nervös.. Inte varje dag man ska fotografera en artist som har spelat med Iron Maiden.

SIMBA IN THE SUN


canon 40d, 17-55mm

Praktiken fortsätter, har haft en jätte bra dag, satt först och pluggade med Jenny på Waynes, nu är projektarbetet FÄRDIGT, KLART, FINITO, känns helt underbart, riktigt skönt, lycka! Men det känns också lite tråkigt, jag förstår inte att det faktiskt är klart, ingenting mer, känns hemskt. Sedan satt jag i möte med en engelsk gitarr artist, vi planerade en fotografering som ska ske imorogon redan!

VATTENÅNGA


canon 450d, 17-55mm

STUDIO


canon 450d, 17-55mm

SPRAYCANS


canon 40d, 17-55mm

Ikväll blir det att fira älskade Jenny Kejerhag, hon fyllde ju faktiskt år i går, och ikväll så blir man bjuden på en tack middag, kan ju faktiskt inte bli bättre. Puss på bästaste hon.

HOPE YOU FEEL WHAT I FELT WALKING DOWN THOSE STREETS


canon 40d, 17-55mm

I LOVE CHOCOLATE

Bristol. Spöregn. Kyla. Vilse. 

SJÄLVPORTRÄTT


Canon 40d, 50mm

PRAKTIK


Canon 40d, 50mm

Idag är första dagen på mina två praktikveckor. Få se vad som ska hända. 

VACKERT MED VINTER


Canon 40d, 50mm


KALLT OM TASSENCanon 40d, 50mm
Kallt om tassarna för lilla Simba som inte är van att stå i snön. 

Igår jobbade jag på björklöven igen, det var dock jätte länge sen sist. Ganska kul, var dock jätte mycket folk och som vanligt så blir man jätte, jätte stressad. Men det gick riktigt bra. Senare åkte jag till Emma för att ta ett glas vin och äta lite middag, mycket trevligt. Ikväll blir det lax, mello och myskväll!

GRÖNT, VITT OCH "GAMMALT"


Canon 40d, 50mm

Hänger lite i Malins lägenhet. Trivs här. Tycker den är väldigt fin. 

VINTERN KOMMER OCH GÅR


Canon 40d, 50mmSPORTLOV

Hej och förlåt att bloggen har varit död ett tag.

Ibland så har jag inga bilder, ingen energi eller motivation att lägga upp något här. Speciellt inte när jag tycker att bloggen är ful. Som jag tycker just nu. Då vill jag inte lägga upp någonting alls. Så ska försöka att fixa till den litegranna så snabbt som möjligt! Just nu är det ju lov, näst sista lovet jag kommer ha. Galet, alltså 100 dagar till studenten och jag tror att dagarna bara kommer rusa förbi. 

Har hur mycket plugg som helst så det är väl de jag ska roa mig med under lovet. Inte så kul, men har i alla fall hunnit göra bort en hel del redan. Projektarbetet börjar ta form och är snart klart, då är det bara rapporten kvar som ska skrivas. Man blir lite små stressad när man tänker på allt som ska göras i skolan, allt som ska lämnas in och nu är det bara 100 dagar kvar, t.ex. fotoportfolion med 10 tema bilder. Panik. Panik. Panik. Har också lite panik över balen, studenten, klänningar, skor och pengar hit och dit. Jobb? Den frågan kan man ju verkligen ställa sig.
 
Ska försöka leva i nuet. Vill baka ikväll. Ja, känner för att baka en kaka.