Small Cute Purple Pointer

FAVORITEN AUGUSTI 2012
MIDDAG HOS SANDRA

Tusen brudar, grillat och soligt väder. Kan inte bil bättre.

ÖVNINGSKÖRANDEDet går framåt nu, tror jag iallafall. Mamma är dock fortfarande livrädd när hon sitter med mig. Snart fattat allting med ecodriving, motorbroms och SLÄPPA KOPPLINGEN. Hihi.

SÅDAN MOR SÅDAN DOTTER


TrädgårdsYatzi.
Det har varit sommarens underhållning, kommer sakna yatzin. 

UNDER MARANS ÅR
Det är ju nästan galet vad tiden helt plötsligt går snabbt. Mycket har förändrats, hårfärger med mera!

BJÄNNSJÖ


älskar att vara i stugan, har dock bara varit där en gång denna sommar ♥

NYFÄRGADEn osminkad och ofixad Maria, men en definitivt nyfärgad. OMBRE. Ja, kände för att göra något nytt. Är absolut helnöjd, kommer älska att man inte behöver gå och färga utväxten igen, jag behöver inte heller bli mörk. Haha underbart. Det är ett läger ihelgen i Sävar, jag får se om jag far. Kommer nog i alla fall åka dit idag eller imorgon. Ikväll ska jag i alla fall följa med min kära vän Kejer till ett bröllop och jobba. Kommer säkert bli skit roligt!

PICKNICK MED ÄLSKLING

Gud vad jag kommer sakna sommaren. Kommer sakna dessa kvällar då man sitter ute och äter..

KRÄFTSKIVAHade kräftskiva förra helgen, så sjukt gott.  

KLAPPERSTENSSAND


canon 40d, 17-55mm

Skolstart! Nu börjas det med träningar, läxor, prov och lektioner. Det känns väldigt jobbigt, men samtidigt oerhört skönt. Det är ju endå sista skolåret, sen är det studenten! Mycket händer ju detta år, man fyller 18, körkort, Grekland, mamma och pappa fyller hela 50år. Galet. Jag hoppas att detta år kommer rusa förbi så det är sommar igen. Dock så börjar min skolstart imorgon eftersom jag har typ halsfluss och ligger hemma i feber...KÄNNER SANDEN MELLAN MINA TÅR

canon 40d, 17-55mm
Sandra Boström

VÄRMEcanon 40d, 17-55mm
Sandra Boström

A BEAUTI BY THE ROCKS


canon 40d, 17-55mm
Sandra Boström

MÖHIPPA


canon 40d, 17-55mm

Jag blev ringd för att fotografera en möhippa. Den blonda och vacka personen i centrum på alla bilder ska gifta sig! Vi hade oerhört tur med vädret, halvsol och halvmulet. Jag hoppas att Jenny är nöjd! 

GUNGGALEN


Canon 40d, 17-55mm

Jag är så otroligt less på jobbet nu. Men nu är det bara två och en halv dag kvar. Great! Sen behöver man inte ha färg över hela kroppen och håret osv. I helgen så blir det nog att fira Sandra, men ska hinnas med en kräftmiddag, plus bio också var det tänkt, mycket på g.


EN LYCKLIG LITEN SJÄL
canon 40d, 17-55mm

Jag och Johan tog oss en sväng till lekparken igår och träffade på lilla Ebba. Sjukt taggad på hela lekplatsen, överallt och ingenstans. Men för ett litet tag satt hon still och lät mig ta kort på henne. Gullunge.

MARIAS LIV JUST FÖR STUNDEN


Hej, om ni undrar vart jag har varit och varför jag inte har bloggat på en vecka så är det för att jag har börjat mitt sommarjobb. På denna plats så befinner jag mig från 06.00 -15.00 efter det så är jag så död så jag knappt orkar prata. Så här ser jag ut och det här håller jag på med, målar avkörningsskydden på kajen, vilket kräver en flytväst och en signalväst, mycket fint! Men det blir fint iallafall som ni ser på min före och efterbild. Så hemskt mycket fint. Gult, svart, rött och lite blått. Det är inte så roligt att skrapa dessa avkörningsskydd. För det första låter det förjävligt, för det andra så måste man huka och böja sig åt alla håll och kanter, för det tredje blåser det så otroligt mycket, och som ni ser så är det inte jätte mycket plats på utsidan av skydden. Jag har även lyckats doppa mitt hår i färgburken när jag böjer mig ner och ska kika under dessa jävla saker.. Mitt hår mår inte jätte bra av detta... Men det är sista arbetsveckan och sen så börjar skolan, har varit as skönt väder att jobba i idag. Varmt och inte alls blåsigt. 

This ship will carry our bodies safe to shore


canon 40d, 17-55mm

Frida hörde av sig och ville ha lite syskonkort! Tycker det blev ganska bra. Helt perfekt att det blev en solig dag. Jag hoppas de blir nöjda med bilderna!

MIDDLEBLACKCREEK

En rolig kväll på bjännsjöbeachen, massor av oväntat folk som bara dök upp. Blev väldigt glad!

SÅ HÄR KAN ANTE SE UT NÄR HAN ÄR GLAD

Ikväll så ska helgen firas med denna man och resten av gänget" 


ELINPELINPÄRONPUNG

Här är min käraste. En underbar flicka. Vi har jobbat en massa på friståendet. Nu är det sjukt bra!

1 AUGUSTI


canon 40d, 60mm

Jobbet går bara bra, dock lite tråkigt att somna så tidigt på kvällarna.. Jag är super sugen på att fota, jag vill bara ta en massa kort och jag har ingen att ta kort på...