Small Cute Purple Pointer

This will kill you some day.

  

Canon eos 450D 17-55mm 1:3.5-5.6 is
ISO 100 1/300 f/4.5

Tobias Olsson.
Bara jag som tyckte de där såg väldigt skönt ut.

Fånga ögonblicket...

 
 

Canon eos 450D ef-s 17-55mm 1:2.8 is
ISO 200 1/200 f/4.5

Mina kära vänner. Detta är Mattias Sandström och detta var inte lätt att fota. Det svåraste jag har gjort tror jag, inom foto alltså. Det går snabbt. Det går banne mig riktigt snabbt och jag har ingenaning om att cykla, så har ingenaning om de här är bra bilder. Men de var då bannemig en utmaning. Visst först var det ljust och så. Då var det bara svårt att komma fram till vart man skulle stå. Första bilden med någon skärpa överhuvudtaget är den första på hans rumpa. Vilket var fel ögonblick... Svårt som sagt. Han snurrar där, ser man de? Hoppas jag. Sen var vi inne i skogen där det var mörkt. Ännu svårare. Lite batteri i blixten gjorde det inte lättare. Så jag hann bara ta ett kort per hopp. Fånga ögonblicket... Aja. Ganska bra blev de väl. Måste göras om. I solljus. De två sista bilderna har jag faktiskt inte redigerat helt själv, utan pappa har lagt till en liten touch.


The sky is fuckin' pink.canon eos 450D 1:2.8 usm
ISO 100 1/40 f/3.5

Helt ärligt vad hände med himlen? Hemskt rosa var den i alla fall. Har inte ändrat några vitbalanser eller något. Bara dragit upp kontrasten och skärpan så har inte gjort någonting med färgen. Den var nästan för stark på vissa bilder. Såg inte ens verkligt ut. Jävlar vilken kväll jag hade igår. Mitt i arbetsveckan också. Tog banne mig på krafterna. Men Katrina är normal, Mattias tystlåten, Alexander är mannen och jag är... Ja. Haha.

x10 miniLite komiskt att telefonen försvinner på natten till lördag och söndag kväll så är det någon som lägger in en gammal sony ericsson på blocket, i Skelefteå. Jaja. Det är polisanmält i alla fall men finns inte så mycket mer att göra. Lite deprimerad över att mina bilder från 2005 är borta, de var runt 600st och runt 500låtar men det är bara att börja om! Jag drog med mig pappa igår efter jobbet till stan! Lycko mig så blev det nyaste och finaste telefonen, xperia! Hemskt liten är den. Den har jag trixat med hela dagen, lagt in låtar, alla kontakter... osv. Försökt förstå mig på hur man gör. Det är pågående. Jag är i alla fall väldigt lycklig.

Emma Aronsson

 

Canon eos 450D 17-55mm 1:2.8 is usm
ISO 100 1/60 f/2.8

Hon har så sjukt fina ögon, ni måste hålla med mig?! Herrejesus.

Hemma från trästock nu! Jag och Ida åkte ner med Tony, Samma och Ken. Bilresan ner var nästan roligast, helt sjukt. Kommer fram och träffar massa folk, har riktigt roligt. Sen så börjar jag bråka med nå killar och dom försvinner med min telefon... Deppad och ensam så sitter jag i mörkret, sen kollar jag upp också står Micke där, lycka. Vi går med han, jätte långt för att sova i en lägenhet, sen så visar de sig att vi inte får sova där, tillbaka till campingen där vi träffar en random kille som sätter sig ner och fryser med oss. Som tur var så hittar vi en lägenhet att sova i. Dagen efter blir det hemresa. Det var skönt. Idag hade jag första jobbar dagen, och vem försvover sig? Jo, Maria Rehn... Ställde alarm, men den var tydligen inställd på att ringa alla dagar i veckan förutom måndag. Vaknar 08.36, är där 08.45 men började 07.00... Haha, men de gick bra, fick ändå betalt för de timmar som jag inte var där.

Nu bär det av!

MOT TRÄSTOCK! Med ida, i en bil med tre främlingar, fan vilken trevlig resa! Jag taggar"


Stina Magdalena Andersson Björk


Canon eos 450D 17-55mm 1:3.5-5.6 is
ISO 100 1/250 f/5.6


NEW SHOES

 

Canon eos 450D 18-55mm 1:3.5-5.6 is                      På Dna 450:-
ISO 200 1/80 f/4.5

And i love them!

Bästa stället på jorden - BJENNSJÖ!


Canon eos 450D 18-55mm 1:3.5-5.6 is
ISO 100 1/100 f/5.0

Igår så drog vi iväg! TEMS. Till min lilla stuga i bjennsjö. Vi var där för två år sen och hade så sjukt roligt. Denna gång så skjutsade pappa dit oss, vi gick iväg och badade, näck självklart. Sen solade vi lite, plockade mask, for ut med båten och fiskade. Tina fick upp stor abbarn. Dock lite jobbigt att det är 4st som fiskar och bara en person som kan ta i en fisk... Nämnligen jag, blev offret, mina händer luktar fortfarande fisk. Stina kletade fiskblod på mig, då blev det krig. Jag tror hela bjennsjö hörde att de var några flickor ute på vattnet. Haha. Sen dusch och mat, grillade firren och gjorde sallad. Efter det fick vi besök av tre st pojkar. Så sjukt roligt jag hade. Så roligt har jag inte haft på väldigt länge.

SMULTRONSTRÅ!

              
Canon eos 450D macro lens 1:2.8 usm
ISO 100 1/800 F/2.8

Smultron är så sjukt gott. Skulle bara haft ett sött litet barn som kunde vara med och hållt i de där smultronstrået. Idag så blev det stan! Kändes som det var länge sen, väldigt roligt. I bussen dit så kom det en hög med utländska män. De satt sig framför oss i bussen och började fråga mig om olika saker. Sen hjälpte jag de i stan att hitta lite grejer. Komiskt också att vi åkte samma buss hem. Sammanträffande. Så vi pratade hela vägen hem också. De var här för att spela fotboll och skulle vara här i en vecka. De var från Spanien, England, Australien och säkert från en massa andra ställen. Han jag pratade med mest hette Bruno och sa att han tyckte om min brytning, vilket inte är något negativt (Mikael. Hm) Härligt att få uppdatera sig litegranna inom engelskan så man inte glömmer bort allting nu när skolan börjar. Jag känner att jag gruvar för matten...


BEACH VOLLEYBOLL!


Canon eos 450D 1:3.5-5.6 is
ISO 100 1/400 f/4.5

Var och kollade på när pojkarna spelade boll för några dagar sen. Snacka om att offra sig, slänga sig åt alla håll och kanter.

Fejk morgondagg.


Canon eos 450D macro lens 60mm 1:2.8 usm
ISO 100 1/250 f/5.6

Detta var faktiskt en utmaning, detta spindelnät, eller spindeln var inte så speciellt stor, och det blåste. Sen råkade jag pajja nätet lite så det blev ännu mera ostabilt. Synd att han är åt fel håll men han ville verkligen inte vara med på kort.


Det absolut bästa jag vet!

 
 


Är dessa tjejkvällar då vi träffas alla utom Emma denna gång och grillar, äter, efterrätt, typ fortsätta äta, snacka skit och ta runt ungefär 200kort...Haha. Underbart! Denna gång så var vi hemma hos Hanna. Satt utomhus hela kvällen nästan. Vi höll oss utan några andra enda till klockan tolv, då kom det några pojkar och vi for vidare hem till Moa. Tänk att vi skulle sova där, men märkte att hennes kyl var tom. Måste vi dra snart igen bruds.

"Mackor?"
"Ja, ska bara hämta smör och socker"

NYVIK!

   


Nu på dagarna så hänger man tydligen i Nyvik. Perfekt. En liten strand med långgrunt vatten dock. Inte så mkt folk, väldigt lite folk faktiskt. En riktigt härlig dag var det idag! Jag hittade även hemma min ultimata nya sol"stol" nämnligen en sackosäck, så underbart skönt! Skulle vara funnits en kiosk i närheten, utan kylbäg så märkte vi idag att varken vatten eller cola håller så länge... Varken i solen eller i skuggan. Texas tog jag med även idag. Stackarn fick sitta fastspänd.

VATTENSKOTER!
canon eos 450D 18-55mm 1:3.5-5.6 is
ISO 100 1/500 f/5.6

Så nice med en vattenskoter!

Jag vet en flicka och hon tycker om parfymer.

 

Canon eos 450D  60mm 1:2.8 usm
ISO 100 1/50 f4.5

JAG ÄLSKAR PARFTMER! Jag älskar parfymer. Det var en tid då jag faktiskt sprutade parfym på halsen, på kläderna och sen en annan på händerna. Haha. Men nu har jag lugnat ner mig lite. Dock så har jag ganska många just nu, och känner att jag måste få slut på någon iaf.

Äntligen..Nu har jag uppgraderat mig på allergifronten från små piller till allt möjligt. Så sjukt skönt! Äntligen kan man andas.

Arg som ett bi.

 
 

Canon eos 450D ef-s 60mm 1:2.8 usm macro lens
ISO 100; 1/500 f/3.20 

An orange butterfly.

 

Canon eos 450D
macro lens ef-s 1:2.8 usm

Visste ni att fjärilar såg ut såhär i anstiket? Jag hade faktiskt ingenaning. Synd att de har svagare färg under vingarna än över. Väldigt luden var den här lilla varelsen. Det var coolt att hon, säger vi nu att hon är, att hon hade randiga antenner. Jag hade ett himla "schå" men att få ett bra kort på hon. Min gård är väldigt stor och i två olika höjder eller vad man ska säga, och hon bara flög omkrig hela tiden... Jag kröp och sprang och in i buskar och upp och ner och runt på gården hela morgonen... Men det blev ju ett ganska bra resultat så det var väl värt besväret.

Före och efter redigering

 

Canon eos 450D
1:3.5-5.6 is

Före och efter. Jag gör inte speciellt mycket med mina bilder.. Ibland när jag har tid och ork. Här har jag inte gjort speciellt mycket, Jag och photoshop är inte bästa vänner men vi fungerar tillsammans ibland.

Bad på g.

 

Canon eos 450D
1.3.5-5.6 is

De flesta var nere i djupvik igår och några badade, kändes verkligen som sommar. Vad har hänt med djupvik, ingen som är där längre... Inte ok.

If it means a lot to you-

         
         
canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Foto/redigering, Maria Rehn (jag)
Häst, Prince
Modell, Sofie Lundmark

FAVORITEN JULI ÅR 2010


@Malins place

 

Igår var jag med Soffan och Mallan, och det var grymt länge sen! För länge sen! Väldigt trevligt, jag och Sofie blev insläppta i Malins hus innan hon var hemma för att börja med middagen osv. Jäklar vad vi letade efter tändvätska, överallt. Det blev i alla fall grillning och jordgubbar med glass efterråt. Trevligt att bara sitta och snacka skit hela kvällen ungefär. Det var länge sen jag fick göra det. Vi drog senare ner till kasaviken för att det ryktades om att "alla" var där, men de som var där drog när vi kom dit, vi hade trevligt ändå. Hursomhelst måste göras om snarast. Puss.

Twilightparodi - på bio i augustiPå bio i USA i augusti släpps filmen Vampires Sucks. En parodi av Twilight saga och lite från Alice i underlandet. Haha, ganska kul faktiskt..

Sofie och Princen.


canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Foto/redigering, Maria Rehn (jag)
Häst, Prince
Modell, Sofie Lundmark


Begravning nu.

Rest in peace old man.

Get on one's high horse.

 

Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Foto/redigering, Maria Rehn (jag)
Häst Prince
Modell, Sofie Lundmark

Var och fotade med sofie i obbola igår och det gick ganska bra! Jag hatar att fota i solljus så vi höll oss till skuggan. Hehe. Jag älskar ditt ansiktsuttryck på sista bilden!!!

Namnet var Prince

 
 

Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Foto/redigering, Maria Rehn (jag)
Häst, Prince
Modell, Sofie Lundmark


FYRKLÖVER! FYRKLÖVER! FYRKLÖVER!

 

Canon eos 450D / 40D
17-55 1:2.8 usm

They are not as perfekt as we think.
Två olika kameror, inställningar och redigeringar men samma fyrklöver.
Titta vad jag hittade, och inte bara en, utan jag hittade två, typ brevid varandra. Jag har aldrig hittat en fyrklöver förut. Men alla man har sett på bild osv. är så himla perfekta men dom två som jag i alla fall hittade såg bara fel ut. Som om de växt ut ett litet löv till,en missbildning typ. Som när det blir bäbis paprikor i en paprika..

EclipseIgår var jag och såg Eclipse med alla brudarna och kan faktiskt säga att jag inte är besviken på filmen! Den var nästan den bästa av alla. Men jag tror bara att jag tycker de här är så bra och har fastnat för twilight saga är för att jag läst alla böckerna och dom är ju så sjukt bra. Jag måste också bara säga att + stolarna på bion är värda 20 kr extra. Haha, det är banne mig värt!


Love the way you lie


Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm
Sunset

Detta roade jag mig med när jag var på stugan i Bjännsjö. Grymt nöjd. Fastnade för bilden pga. något, vet ej vad.

Wheels

 


Det var wheels igår i stan. Jag hade en fullspeckad dag! Kom hem från stugan och duschade och bytte om. Försökte få bort fisklukten från mina fingrar. Drog till kyrkan och fota 95ornas konfirmation, hem och göra sig fin. Fick sen skjuts av min underbara mamma till stan där jag skulle käka men när jag kom fram så hade de redan käkat och maten var helt slut... Men det blev lyckat ändå. Ser ju ut som vi har haft roligt i alla fall och det hade jag verkligen. På tiden att träffa lite nytt folk!

Konfirmation i Holmsunds kyrka!

 
 
 
 

 
 

Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Kolla så fina alla var i sina kappor/klänningar, ja vad det nu kallas. Mycket fina! Det var en lång och varm konfirmation, jag höll på dö och jag hade ba shorts. Då kan jag tänka mig hur varmt de måste varit att de de där på sig! Nä, det var en ganska rolig redovisning. Rollspel och mycket sång. Det var fint. Jag tycker som om att vara i kyrkan på något sätt. Det var faktikst en låt som gav mig lite rysningar och inte av kyla då. Väldigt pinsamt var det att gå fram i gången och ta kort, med allt folk som var där. Men vafan tänkte jag. Fina var ni iallfall.

When we learn how to fly, we forget how to walk

 


Marran är hemma från stugan. Bilder kommer senare! Marran är glad idag. Hon har ocskå lite blondare hår som ni kanske ser. Hon tycker ocskå om sitt nya halsband väldigt mycket! Idag så blir det foto i kyrkan! Ska till 95ornas konfirmation och fota sen så ska jag in till stan och äta middag med Elin och hennes kompisar. Efter det så blir det nog wheels! Underbart väder! Peppar, peppar, ta i trä. Ha en trevlig kväll.

Tobias Olsson


Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Foto/redigering, Maria Rehn (jag)
Playing the guitar

Sommarstuga - Bjännsjö

 

Nu dras det iväg om ungefär 1h till bjännsjö med familjen. Det ska bli grymt härligt, så länge vädret håller i sig! Det är så skönt att ha ett sånt här ställe man kan fara till. Fridfullt, ingen dator, eller tv. Bara sällskapet av varandra och gummibåtar, kanot, fiske. Det bästa met stället är nog i bjännsjö, jag vet inte hur många abbar och mörtar jag fått upp här på en och samma dag. Jag hatar mört! Jävla lömska. Ni ser ju bara bilderna här ovan som är från förra året, ser det inte härligt ut? Det är underbart!


Gymnastikuppvisning @Storsjöhallen

 

Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Ja, som jag skrivit tidigare i inlägg så var där här inte något planerat. Vi bara for dit, hade ingenaning om vilka som skulle komma, hur många vi skulle bli. Drog ut alla mattor på gräsmattan och bara började hoppa! Det blev en liten uppvisning, sen hur bra den var är ju en annan sak.. Haha. Grymt länge sen jag tränade gymnastik, så sjukt länge sen. Jag har saknat de så! Saknat trampetten. Saknat känslan! Jag saknar Malin! Malin var vår gamla tränare som hade oss sen vi var pyttesmå, hon har varit min tränare så länge jag kan minnas. Många guld har vi kammat hem tillsammans! Men hon slutade och flyttade till Paris för två terminer sen, tror jag. Som ni ser så står det "mamma" på hennes linne. Vi hade också linnen som det stod "barn" på. Underbart!  
Bild 1. Sandra Boström som hoppar.  Bild 2. Thomas Olofsson och Malin Bergström   Bild 3. Emma Gustafsson som hoppar (sträckt 180)


Ansiktsmålning

        
        
Canon 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Bild 1. Hampus Nyman   Bild 2. Andreas Edelstam


Sång och musik.

Canon eos 450D
17-55mm 1:2.8 usm

Igår var det avslutning för innebandyn och för skärgårdskampen. Det är de elever som har sommarjobbat med små barn på fotbollsskola under sommaren. Jag visste inte mycket. Jag fick veta dagen innan att jag skulle vara på Storsjöhallen kl 17.30. Att de skulle vara en gymnastikuppvisning eller stationer som barn skulle få gå runt på. Det var väldigt oklart, kändes de som. Förutom innebandy, gymnastik, tal, hunduppvisning, fiskedamm, hamburgare och ansiktsmålning så var det uppträdande på secenen också. Första bruden är faktiskt en gamal vän. Bild 1. Jasmine Sandström   Bild 2. Emma Hedman   Bild 4. Isa Johansson   Bild 5. Erika Fredricsso.