Small Cute Purple Pointer

NYTTNYTTGOTTGOTT


ph, me

Wiiee nyhet hallå, gott vare

Jag är hungrig
ph, me

Hittade massa gamla bilder, tyckte dom var lite mysiga på något sätt. Jag kan inte beskriva så mycket som jag vill ha sommar nu. Jag sitter på svenskan och har inte så mycket att göra. Jag taggar inte morgondagen, börjar med matte prov, som ni säkert vet är min starka sida i skolan... hehe. Sen så är det redovisning på kvällen för 60elever och allas föräldrar.. I valhalla!!? Fattar ni hur stort de är, ska man stå där och visa upp ett bokomslag och ett bildspel som man har gjort... Pinigt.

Lite lycka i mig

Massa fotogrejer på g.. Hmm, spännande.

JAG BRINNER AV

Datakunskap, jävligt smarta här

THEY SAY BAD THINGS HAPPEN FOR A REASON


Ph, Ellen SuurholmaJAG BRYR MIG INTE.


Ph, me

canon eos 450d, 17-55mm, 1:2.8

Lets take it back to the night we kissed


BEFORE THE WORST

We were sitting with our backs against the world. Saying things that we thought but never heard. Who would
have thought it would end up like this? Where everything we talked about is gone and the only chance we have
of moving on is try to take it back. Before it all went wrong. Before the worst, before we mend. Before our hearts
decide. It's time to love again. Before too late, before too long. Lets try to take it back. Before it all went wrong.

HATA INTE DENNA BILD


UNDERBARA OCH ÄLSKADE DÅTID

JA JAG VET, BILDBOMB NANTING!!!! Bilder från turkiet 2005 till Paella i Spanien, till kusiner, fiske, fikamys med Elin, underbara Lars, Avslutningsmiddagen klass9, bad i underbara djupvik, forsränning osvosv.

Detta man suktar, hoppas, drömmer, längtar och håller tummarna om just nu.


mmmmmmmmmmmmmm...

If you're the bird then i'm the worm everytime we pretend it's summer.Ikväll far han. Hmm.

NU BÖRJAR JAG OM!Nu påböjas en ny serie! The O.C! Helt underbart vad bra det är, det var jätte länge sen jag såg o.c, Johan tycker även att det är kung, vilket jag tycker är kung!

UNDERBARA OCH ÄLSKADE SYSTER


Ph, me

Malin Rehn

Jag älskar dig syster och det kommer jag alltid att göra. Lika eller olika. Jag kommer alltid finnas vid din sida.

JAG ÄR ARG

Vilken besvikelse. Längtade som fan till att se Balto 2 sen är den sämst. Vilken besvikelse...

Min kära vän StinaHon som sitter och håller i ormen, det är min vän Stina. Hon är väldigt fin. Speciellt på denna bild tycker jag. Stina klagar på att jag aldrig bloggar så tänkte att jag kunde blogga om henne. Stina är 16år och ska pierca sig idag, Maria är en aning svartis för de... Jag tror Stina är lite nervös även. MOHAHAHA. Hoppas hennes läkeperiod är typ 400år. Skadeglädje. hehe. peace.

Ida på min lördagkväll

Idag har jag bara tagit det lugnt! Hade det sjukt roligt igår på lagreunion! Pelin mötte upp mig på stan sen gick vi till sandys så jag fick köpa mig min latte (som varje fredag) denna gång med karamell smak. Helt ok. Vi gick vidare hem till Elin, duschade, sminkade osv. Sen så började folket strömma in. Synd bara att det var så många som inte kunde komma, måste nästan göras om snarast. Galet trevligt tyckte jag att det var i alla fall. Idag har jag faktiskt suttit ute, åt min lunch på bron i solen, underbart. Just nu sitter jag här med Ida och inväntar kvällen, tror de bär av till Micke, får väl se. Jag är trött. Längtar litegranna till en säng. Puss

BALTOBALTOBALTOBALTO
Jag hoppas ni såg på Balto när ni var mindre. Det gjorde jag i alla fall. Så sjukt bra film, den är banne mig rolig, inte bara lite heller. Sjukt. Tihi. Jag och Johan såg den idag, mamma kom också in och fastnade så hon satt sig på golvet och såg. Jag har inte sett tvåan eller trean tror jag, det blir imorgon tror jag!

GRAFFITI 2


ph, me

ELIN LINDWALL

Detta är min absoluta favorit! Bild, redigering, allt!

Min finaste, mest underbara, närmaste och käraste.Nittio procent av all skit beror på sprit!


ph, me

Jag blir galen av detta bokpeojekt. Vi läser en bok precis när 1an börjar, vi gör ett bok om slag till den, och skriver en ny baksida, vi fick innan lovet veta att vi även ska göra ett bildspel till den, ett grupparbete. Denna bild här ovan är en till arbetet. Jag tycker inte om grupparbeten, jag vill göra allt själv så jag får de som jag vill ha det men det är precis vad jag har fått nu. Anarkai heter boken. Det svåra med detta bokprojekt är att boken utspelar sig på sommaren , på en strand eller på torget med massa glass. Jävla lärare. Vi fick även tre lektioner för att göra detta, med effekter och text och allt möjligt i bildspelet. Sedan ska de redovisas för alla föräldrar.... jag längar....

GRAFFITI

ph,me
ELIN LINDWALL
Så sjukt härliga bilder, jag är kär i hela bunten! Jag och Pelin tog dessa bilder i slutet av sportlovet, och det var lite för kallt för Elin att stå utan tröja, vill ju inte ha skäll från sin kära mor och nästa dag ligga förkyld, men jag tvingade henne och klä av sig, bara för några sekunder. Det gick hon med på , tur de. Bra blev de. Ska göras om när värmen kommer!!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen...


ph, me

ELIN LINDWALL

Jag ska bätta mig!

ELIN LINDWALL


Ph, me
canon eos 450d, 17.55mm 1.2.8


SAAAAAAAAAAAAAAAKNA

 
DENNA KVÄLL KOMMER JAG ALDRIG GLÖMMA I HELA MITT LIV. BARA FÖR ATT DET ÄR NI, FÖR ATT INGENANNAN KAN KOMMA PÅ NÅGOT SÅNT HÄR. JAG SAKNAR DIG! KOM HEM IGEN! BARA FÖR ATT DET ÄR NI ♥

2009-08-12

SPORTLOVET 2010

SPORTLOVET 2010. Detta var första kvällen jag var i tuvan, jag kände bara mina tjejer och typ söder, inga andra. Så jävla roligt det var. Första gången jag träffade Gufh, Levis, Persson, Ferdy, och alla dom. Galet rolig kväll. Alla gick runt med dessa typ "bäbis" flaskor. Resten av lovet var jag hemma hos Alle, varje dag nästan. Med, lillalle, micke, ödin, makka, martin, alle.s, osvosv. Galet många minnen! 

 
 
 

 


Det är något fel på mig.

Jag kan inte sova. Jag sov själv inatt. Då kan jag inte sova. Vaknat tusen gånger. Första gången jag vaknade så märkte jag att datorn fortfarande var på, klev upp och stängde av den, tänkte king nu är det säkert snart dags att kliva upp. Kollar på klockan... 00.16.. Tänkte detta kommer bli en så jävla lång natt och de blev de också..

God damn girl!


ph,me

miss you♥

SPLICEInte vet jag, tyckte denna film var lite fascinerande! Såg den med Tina, Emma och Katt, sen tyckte jag den var så bra att jag tvingade Johan att se den med mig igen, men mja lite halv konsig kanske.

SPORTLOVET HAR NÅTT SITT SLUT..

Skola imorgon... Inte vet jag detta lov gick på tre dagar känns det som. Förra helgen så firade jag lovet med min kära, ute i en stuga i obbola med massa trevligt folk som Sandström, Nökleby, Amanda, min kära och många fler. Lördagen så tog jag det väldigt lugnt. Sen så kommer jag typ inte ihåg nå mer. Jag har varit med Johan det mesta, med flickorna och sett film, kört och åkt skoter, väldigt roligt. I fredags så strosade jag och Johan på stan ett tag, köpte lite grejer, sen tog vi en latte med Issa, Robert och Tim. Vi grillade även med detta folket senare på kvällen, galet trevligt, och galet gott. Sedan kom det massa folk och kvällen sprang iväg. Jag och Johan gick hem och sov i en bra tid tyckte jag! Runt kl 1. Igår så följde jag och Johan med Mallan på Core och Activio kl 10 på morgonen. Jag vet inte men det var nog det jobbigste jag gjort på länge. Inte piece of cake. På kvällen så var det ju faktiskt Melodifestivalen final och bög jävla Saade som vann. Blev nästan ledsen men jag var så trött så jag orkade inte uttrycka mig... Jag tyckte att The Moniker eller The Playtones var bäst! Allt annat var ju bara skräp. Roligast var väl ändå att Saade hade fått glas i ögat när han skulle på låtsas slå sönder hans jävla rutor. Sjukt coolt. Jävla Sverige. Näe. Jag tror inte på Eric Saade inte. Idag har jag kirrat lite grejer, skulle ta kort men det blev inte. Sett på film med hjärtat och träning nu på kvällen. Sängen står och väntar, frågan är bara vilken säng.


F**kin' perfect to mePatchwork Quilt


ph, me

Torsdag idag!! Wie, frissan snart sedan ska jag ta kort på Pelin, vet inte hur än, men de kommer säkert! Får hoppas!

EVERYBODY MAKES MISTAKES

På gott och ont

Något jag inte tror att jag kan förklara. Något jag inte trodde skulle hända mig igen, något jag är förvånad och väldigt lycklig över. Jag fascineras av hur man kan släppa in en människa i ens liv och hur mycket man kan älska en människa. Den jag älskar spenderar jag dag och natt med, all tid som blir över från en fullspäckad dag spenderas med honom. Han får se alla mina sidor, mina bra och mina mindre bra sidor, allt som händer runt om kring mig och alla tankar som svävar i mitt huvud, det får han höra. Han vet det mesta om mig, mer än någon annan vet. Han känner mig som ingenannan har möjlighet till att göra.

Han är ingen främling, det har han aldrig varit. Han är någon som jag tydligen kutade efter och pussade på när jag var så liten att jag inte ens kommer ihåg det. Det är någon som har varit en vän i många år. Det är någon som kan läsa av mig och vet exakt vad jag känner bara av att kolla på mig. Han är någon som torkar mina tårar och inte han som skapar dem. Han är någon jag saknar så fort han inte finns in min närhet. Det är just han jag vill vara med och ingenannan, det var just han som jag fastnade för. Ibland får jag en känsla av att vi passar ihop, som handen i handsken.

Jag trivs som bäst när jag får lägga mig tätt intill honom och luta mitt huvud mot hans axel. Höra hans tunga andetag och känna hans kroppsvärme. Hur han omfamnar mig sakta med hans armar och känna hans stora händer över nästan hela min rygg. Det ger mig en känsla av trygghet. Andas in hans egen doft, bara hans doft, han neutrala doft. Sakta stänga mina ögon samtidigt som han kysser mig på pannan eller på halsen. Jag älskar att dra mina fingrar genom hans tjocka och luftiga hår, de kan ge en sur min men det kan jag ta. Eller bara kolla in i hans grön/blåa ögon. Det glädjer mig när jag ser hur mycket han bryr sig i hans ögon.  Jag ryser från topp till tå när han kysser mig med hans mjuka läppar. Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till. Ibland vill jag bara komma närmare honom när jag är som absolut närmast. För att förklara de så gott som jag kan så vill jag bara knyckla ihop han ibland, som man gör med ett papper som man ska slänga bort.

Jag vet att han finns där för mig, i alla lägen, om jag skulle falla, jag älskar att det är han och att jag inte är dumt förälskad.Det är han jag bryr mig om, hela han, det är han jag vill leva med. Han blir inte av med mig i första taget tror jag. Jag är helt fast i honom. Han,personligheten, alla hans sidor, hans kropp, muskler, blod, själ, hjärta, insidan och utsidan. Det är han jag somnar intill och han som jag vaknar intill. Han som sakta smyger sig tätt intill bakom mig tidigt på morgonen och kysser mig på halsen, låtsas att han inte gjort någonting och väntar på att jag ska öppna mina ögon.

Jag känner något som jag aldrig trodde att jag skulle göra på samma sätt igen.
Jag älskar honom.

Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar de ihand.

ph, me 

Jag vill ha detta nu, vårblommor, vårblommor, vårblommor

SÅ JÄVLA LESS

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MINA KNÄN, JAG ORKAR INTE HELT SERIÖST.
Att jag for ut ikväll och sprang typ runt hela holmsund efter en oskön skotertur kanske inte var det smartaste, jag fick ta konsekvensena. Fyfan så ont det gör. Sen min rygg, det känns som jag är 80år, ska man känna så när man är 16år? Vaknar på morgonen och det bara knakar överallt i mig. På kvällen efter skoterturen så kunde jag inte ställa mig upp från sittandes pga min fucking jävla rygg... På riktigt ska man ha såna problem när man är 16år?! Nä! Jag tror inte det. Nu vill jag bara att du ska komma till mig, får väl se hur lång tid det är tillsdess. Ska försöka hålla mina ögon öppna.

YOU HAD TIME


Ph, me

Ja, under lovet så har man ju lite tid, till att t.ex. börja att meka med något sånt här.. De tar sin tid, nöjd vet jag väl inte heller om jag är..

SIMBA OLSSON!


Ph, me

En till kisse, dock vet jag inte vart skärpan tog vägen..

Bara en aning nära


ph, me

Glömde zooma ut... men de behöv ju inte alltid bli dåligt. 
Onsdag idag, lover rusar förbi...

SKOOOOOOOJTER
ph, me

Niclas Levis Linder, Johan Åkerman, Viktor Nökleby

Inte dåligt härlig skotertur vi hade igår, tillslut fick jag även ta lite kort, idag är jag dock helt död, ont överallt, speciellt mina knän. Inte bra.. men fan vad roligt. Fick även köra hem, fan osäkert att sätta sig bakom mig när jag kör, haha! Jag var inte ens säker på mig själv, inte riktigt full kontroll över en sån där stor och tung även snabb sak..

NU FÖRSVINNER DUNJACKAN OCH SKINNJACKAN TAS FRAM!

-

Gymnastikträning

Varför inte inleda lovet med massa härligt folk på ute i skogen i en stuga? Firade att Alle fyllt 19år, trevligt var det. Kallt var det ocskå, blåste inte lite. Johan kännde sig dock sjukt så vi tog första bästa bilen hem igen, sen somnade han lite fort. Hela lördagen var jag seg. Låg bara hemma i sängen med min kära. Skönt. På kvällen åt jag hos Johan, för första gången faktiskt. Heh. Idag, varför inte vakna till lite smått av att en varm kropp smyger sig närmre bakom en och kysser en på halsen. Sen att klockan är sju när de oftast händer kan ju diskuteras... Men det gjorde ingenting för kl 11.00 så startade dansträningen för barnen idag. Sen kom jag hem 17.00 nästan... Det är så man ska spendera en söndag! I en träningshall hela dagen. Nu ska jag duscha och dö!

Kissemissekatten


ph, me

Är det inte Simba Olsson i solen.

FÄRG ELLER SVARTVIT?
ph, me

Mallans störda katt men söt är han.

AAAAHHHHHH SPORTLOV

Inte dåligt, jag ska njuta hela lovet och bara vara hemma! Det har börjat bra! Bara en massa solsken!Riktigt less kan man ju bli...

Det är ett stort problem på Midgård just nu. Alla elever i mp1 har ju nyss fått välja våra profiler. Det finns 4 olika profiler. Foto, grafisk form, rörlig bild och text. Det är tydligen för få som har valt grafisk form och rörlig bild så de profilerna kan inte bli av. Lärarna har nu märkt ett problem att i valbara kurser där man kan välja foto, kommer inte de gå eftersom det är för många på foto redan och för få lärare. De elever som valt de profiler som inte kommer bli av är ocskå en aning förbannade, vilket jag helt och hållet förstår. Det hade jag ocskå varit men jag har valt foto bland 36 andra elever så jag känner mig ganska säker. Sen gick det runt något rykte om att de som valt foto bara valt det för att de låter som en chill linje osv. Så rektorn tog med sig några tvåor från varje profil och samlade alla mp1or idag. Det var så fult så de "tävlade" mot varandra. "graf är ju bara bra, sjukt roligt och blablabla" "foto är jätte svårt, sjukt svårt, tar mycket tid utanför skolan", "text är hur bra som helst, kan vara bra till alla skriftliga ämnen och sen i arbetslivet, och vi har inte lite långa genomgångar som alla andra profiler har" Det drabbar alla profiler eftersom alla jobbar med varandra i ett stort projekt i 2an, finns inte graf då så går det inte att göra. 

Snacka om att klanka ner på foto, sedan så tas det upp att det är elever som funderar på att byta till grafisk form, från foto, då säger rektorn att det kanske inte skulle gå, eftersom valmodulen är stängd. VAFAN hade vi denna genomgång om alla olika profiler då? Shysst att sitta och snacka om graf hur jävla bra det är om inte går att göra något åt det. Elever ska i alla fall fundera över ett omval på lovet. Jag tänker inte byta. Hur dåligt dom fick foto att låta. Jag lovar det inte ens var fotoelever som pratade om profilen, lovar rektorn tagit in några andra elever och typ mutat dom... hm.

Skrev i alla fall ett referat prov idag, ooooh hoppas det gick bra!

NORRSKENcanon eos 450d, 17-55mm 1:2.8

Sjukt dåliga bilder, jag såg det när jag var ute med hunden och sprang in och hämtade kameran... Sen när jag kom tillbaka så var det nästan borta.. Hade typ ingen tid alls att ställa in och hålla på, skulle fått lite mer tid, då hade det blivit great! Men hoppas att man får se de någon fler gång. Det är inte många gånger jag sett ett norrsken, andra gången som jag kommer ihåg i alla fall...

DET ÄR FÖRSTA MARS IDAG!!!!!

Galet? Ja?! Det var nyår nyss!? Det är sol och allting smälter utomhus. Ja det är varmt och skönt. Underbart. 

KATTE LATTEJag har börjat med en tradition nu! Vaje fredag eftermiddag så ska jag unna mig en kaffe latte innan man far hem till holmsund igen. Så underbart gott! Så är det någon som känner sig sugen på en kaffelatte på en fredag efter skolan, så kan ni ju ring mig!