Small Cute Purple Pointer

GRATTIS JOWAN 20 HELA ÅR



Grattis till Johan som fyller 20år idag. Lycko han. Jag vill också fylla år. Stackarn startade dagen med att försova sig och fick springa till bussen. Hihi. Men jag tror att hans dag har vänt till lycka nu. Jag antar att han ska på systemet senare och strosa runt.

HATA DEN HÄR FUCKING SKOLAN IDAG JAAAAA!

Jag har varit i skolan idag, hela jävla dagen. Jag har haft en lektion. Jag har väntat 5h på min nästa lektion. Jävla nya csn regler. Annars hade jag farit hem igen idag då klockan var halv 10 men aja. Nä då får man sitta på en träbänk och få ont i röven en hel jävla dag. Då jag hade kunnat göra någon nytta om jag var hemma. ÅHHH. Nu märkte jag också att jag slutar nu 40 minuter senare på tisdagar bara för att den andra medieklassen ska flytta sitt jävla klassråd. Vilket skämt. Detta är fan inte okej. Jag gråter inombords. Morr till alla.

TIDEN HAR RÄTT ATT FÖRÄNDRAS DÄR DEN GÅR



Alla bilder som man ser nu överallt är utan några kontraster och jätte ljusa, nästan överexponerade och utan färg. Jag vill inte ha det så. Jag älskar kontraster. Åh. Men det är ändå fint utan.

MY ICEPRINCESS


canon 40d, 17-55mm

Elin Lindwall



28 Januari

Jag har haft en otroligt skön dag. Jag har varit ledig idag för att vi hade öppethus igår på skolan. Har faktiskt fotat idag, sen så åt jag och johan hemma med mamma och pappa. Sen så somnade Johan ungefär. Haha, nu ligger han och småsnarkar. Vilket är väldigt ovanligt, för det brukar vara jag som sover och han som är vaken. 

Det är en jävla lättnad att mindyard är över. Snart så får ni säkert se bilderna.

I miss you and i love you and now your moving.




I never meant you any harm but your tears feel warm as they fall on my forearm



Går mot en jobbig dusch. Usch att behöva bli blöt.

TANDLÄKAREN

Jag har varit hos tandläkaren idag som sagt, det känns helt underbart. I sjuan så slog jag nästan ut mina framtänder och tandläkaren satt dit plast, på mina framtänder har jag haft en jättestor höjdskillnad på plasten och själva tanden. Idag så tog min tandläkare bort all den plasten. Efter flera år så har det känts kantigt och vasst och konstigt och nu så har jag lena och fina tänder. Greta heter hon som gjorde det. Mycket bra gjort Greta!

Hur fin är inte den här väggen, den som bara är hur fin somhelst, finast.



Idag ska jag till tandläkaren. Hm, jag tror det kommer gå bra. Hon heter Greta i alla fall. Antar att hon är gammal, har aldrig träffat henne. Bloggen är på g till att göras om, jag hoppas att det blir snart.

LIFT ME UP LIKE I AM LIGHT AS A FEATHER











With a little nose, tiny fingers and toes







Mindyard bilderna har börjat bli redigerade då. På torsdag så ska de lämnas in. Kort dag i skolan idag, galet skönt. Jag har målat mina tår rosa.

THE MAJORITY SAYS



Hur jävla söt är han inte på den här bilden, oskyldig och försiktig. Så sjukt söt. Jag älskar min hund. Jätte mycket. Han är den bästa hunden i hela världen. Han kissar alltid med mig när jag kommer hem från skolan, sen pratar han alltid när man klappar på honom, han kommer alltid och säger godmorgon när jag kliver upp.

KINGS OF THE NIGHT






I helgen tog jag och Johan oss en lång promenad med texi. Kallt var det.

Det är måndag och den 23 februari

Seg om uppdateringar.. jag vet.. Men som sagt det är mycket just nu, Mindyard ska vara klart, redigerat och inlämnat imorgon. OMG. I helgen så gjorde jag inte så mycket, jag och Johan var ute på äventyr på fredagen sen på lördagen så åt vi hemma hos han sen så for vi till Malin och Andreas för att spela lite uno. Väldigt trevlig kväll. På söndagen var det stor fotograferning till de sista bilderna till Mindyard. Dock så var halva av teamet borta. En var sjuk och en var och åkte skidor långt långt borta. Så jag och Karin fick blåsa upp 71 ballonger helt själva. Jag var så sjukt stressad hela dagen, ingenting gick som tänkt. Folk var sena, bakis, jag tappade bort saker, hedde sönder saker. Ja herregud. Tur att den dagen är över. Det är sjukt skönt att måndagen redan av gjord. Kommer bli en kort vecka, med öppethus på torsdag och ledigt på fredag. Underbart.

JAG SAKNAR OSS



Gå tiden. Jävlar så underbart. Slarvklippt. Hihi.

MOBILBILDER FRÅN SONY XPERIA MINI


MINDYARD

Tidningen är som sagt på g och det är det enda som kameran används till just nu, synd men sant. Temat är modereportage och den ska innehålla 8 st bilder. Det är 6 stycken grupper som tävlar om att få ha just sina bilder i tidningen och det är mediatreorna som ska rösta. Min grupp har nu fotat 6 bilder, jag är dock onöjd med 2 st bilder... Jag är ju lite små perfektionist och det stör mig jätte mycket. Men antingen så har vi 3 eller 4 bilder kvar att fota, fast egentligen bara två stycken bilder. Hursom. Det är väldigt svårt eftersom det nästan inte är ljust en sekund under hela dagarna. Inte idag i allafall. Jag tycker om min grupp och det känns väldigt skönt. Jag tycker dock lite synd om dom, jag har lätt för att göra det mesta i ett grupparbete, speciellt när det handlar om ämnet som jag tycker om mest av allt i hela vida världen. Hihi.



Det har försvunnit från mitt minne och lagt sig i det undermedvetna..



Svenska lektionen har börjat. Jag tycker inte om att lyssna på min svenska lärare så medan hennes läpper rör sig så åker hörlurarna in med Bob Dylan i. 

LIFE IS TO SHORT. LIVE LOVE DREAM FORGIVE AND LAUGH



Jag saknar denna tid. Jag saknar att ha sand mellan tår och fingrar. Grillat och smultron på ett strå. Bara ett litet tag kvar nu.

Life is to short to be


DET FINNS INGEN SOM KAN STOPPA DIG..


Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå, Ögon, öron, kinder...

Bilder från förra helgen, Idas krogdebut! Det var en rolig kväll, vi dansade ganska mycket!

"Att fånga upp en hälleflundra var lätt det historiska."



Kom på att jag inte har visat min pappas julklapp. Tyckte jag var väldigt duktig på att rimma där. Det tog ett tag att komma på dock, men han såg nöjd ut när han fick den i alla fall. Jag var ocskå väldigt nöjd.

MVGMVGMVGMVGMVGMVG

Mmmm så härligt, fick MVG på sista uppgiften i foto och sen ett MVG på slutbetyg för kursen. Så jävla underbart. Det gjorde absolut min dag. Jag har dock inga bilder att lägga upp för jag fotar endast till Mindyard just nu och dom bilderna kan man ju inte visa nu. Jag är as less på bussarna, det får mig verkligen att inte vilja åka till skolan. Vi har bytt bussbolag och dom SUGER. Så sjukt hårt. Jag blir sen nu varje dag nästan till skolan. Tappar typ viljan till att leva. Hatar just nu att ta mig hem och till skolan. Jag saknar skärgårds.

PORTFOLIO FÖR FOTOGRAFISK BILD A






Detta blev slutet för denna kurs. Detta är vad jag har gjort senaste terminen.

FÖRSMAK AV PHOTOSHOOT TILL MINDYARDTIDNING ÅR 2012



Spännande, spännande! Det var jätte kallt, och jag ska ju inte klaga för att jag fick ju iaf ha kläder på mig, tillskillnad från vissa andra.

START AV HÖSTTERMINEN I FOTOGRAFISK BILD A



Jätte gammal bild. Här är jag ju t.om. blond och det var länge sen! Men Jenny är inte så snabb, när det gäller att redigera bilder.. Jag måste ut och fota känner jag, brist på bilder!

HAWAII ALASKA FLORIDA OHIO TEXAS NEW YORK PENSYLVANIA MINESOTA



Idag är det äntligen fredag, började dagen som vanligt med att ha bild och måla så fint som jag gör. Just nu sitter jag på min 3h långa engelska lektion. Men nu så har vi en ny lärare, han heter Ludvig. Jag har aldrig haft en lärare som heter Ludvig. Efter skolan så ska jag gå och köpa lösögonfransar sen så ska jag hem! Ikväll så ska jag fira Ida som har fyllt 18år. Ja, så roligt för henne då. Lördag är det fotning till Mindyard, hoppas att det blir bra väder för att vi ska vara utomhus! På kvällen så ska jag fira 1år med älskling, vi ska göra mat och baka och ha det mysigt. Jag tvingade mamma och pappa att lämna huset, hoppas att dom fortfarande vill det, mamma var tvek. På söndag ska jag göra absolut ingenting. YYEEYY. Glad chey. Nu vill den nya engelska läraren att jag ska skriva ut alla städer på en karta av USA? Det kan han ju glömma att jag kan... Hihi.

JUDITH HALSHUGGER HOLOFERNES



Fotad och redigerad av Jenny Götheson

Ni kanske kommer ihåg att jag fotade denna bild till höger med min egna tolkning. Det här är Jennys tolkning av bilden och där var jag modell för henne. Jag tycker bilden blev riktigt bra. Det var jätte pinsamt att ligga och skrika där, speciellt för att det kom dit fyra stycken 3or och typ kollade på...

ETT JÄVLA ÖGONBLICK!


canon 450d, 17-55mm

Jag höll på väldigt länge innan jag lyckades att fånga denna bild. Det gick åt väldigt många maskar, nästan hela förrådet tog slut. Fick lov att ropa på mamma som fick lägga in maskarna så jag kunde stå och vara beredd att ta kortet när han slickar upp masken som sker på verkligen 1milli sekund.

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN - SVALKAR VINDEN







Jag har köpt ett smyckesträd. Det finns inga någonstans. Letade överallt. Det här var det största jag hittade och det är inte stort nog. Men det är ganska fint. Det är sista lovdagen idag. Imorgon börjar allvaret igen. Imorgon så börjar ansvaret igen. Jag har inte gjort en enda vettig sak detta lov. Jag har varit med om det ena och det andra. Jag har skrattat och gråtit, jag har varit galet lycklig och oerhört ledsen. Imorgon så börjar dagarna med samma rutiner. Dagar då man träffar samma människor. Ser samma ansikten på bussen. I skolan. Det är samma trängsel varje morgon för att kliva på 3an. Det är samma förväntningar. Det är lika skönt att komma hem varje dag. Samma smink, samma skor. Tills veckan är slut och allting spelas om igen. Jag vet inte om jag tycker om rutiner.

GOTTGOTTGOTT



Köpte någonting nytt. Det här är syrsor om någon undrar. De är döda. Frysta. Men Kaos tyckte i alla fall att de var goda. Tur de.

SKINNY SOPHIE





Varit på stan idag, köpt nya jeans. De hette skinny sophie. De är hur sköna som helst. Älskar de redan, jag hittade ingenting annat. Eller jag blev snål efter ett tag, vilket inte är så konstigt nu för tiden. Jag köpte även en tröja till Johan, bara sådär, för att vara snäll, den hade han aldrig köpt själv så. 

BETWEEN ALL THE TREES THE SNOW AND THE YELLOW SUNLIGHT






canon 40d, 17-55mm 

Model: Kajsa Skönby & Julia Löfgren

Snabbfotade dessa flickor ute i skogen häromdagen, och det blev ganska fint. Tur att solen lyste för att det är roligt att jobba med motljus. Tycker om alla bookéer eller vad det heter eller hur det nu stavas. Jag har sjukt ont i kroppen, jätte konstigt. Vet inte vad det är, jag har inge gjort någonting också har jag ont i alla muskler. Ont i ryggen och ont i huvudet. Min hals gör också ont. Ja, jag gnäller.. 


HÄR ÄR HELA MITT 2011 I BILDER OCH TEXT

JANUARI MÅNAD

Började året med att bli tillsammans med Johan Åkerman. Spenderade jätte mycket tid med Robin och Ida, följde med till nordmaling för att fota när de körde cross. Fotade Johan, Viktor, Levis, Jimmy o fler när de körde skoter.
FEBRUARI MÅNAD
Firade att Ida fyllde år. Tog kort på mig själv i ett fönster. Jag plågade elin att stå ute i en klänning när det var flera minus ute. Firade alla hjärtans dag hemma med Johan.
MARS MÅNAD
Fotade Elin ute i kylan igen. Min syster köpte en fet söt katt som fick heta Simba efter många om och men. Elin styrde upp en lagfest som var sjukt rolig. Ellen fotade mina tatueringar som nyligt hade gjorts.
APRIL MÅNAD
Jag och Johan var med Peder och Stina, vi grillade och hade det trevligt. Fick ett fotojobb på dragonskolan för frisörtreorna. Fotade Elin från höga höjder. Tog självporträtt. Var kärvänlig med min hund. Firade Valbord med Malin Sandström med många fler, avslutade kvällen med Johan. Firade även min syster som fyllde år.
MAJ MÅNAD
Jag och Elin packade väskorna och for till Spanien för att träffa Alexandra Carlsson. Där var det underbart! Fotade några band som spelade på gården. Fotade ett dop. Blommorna började växa. Min gammelfarmor dog.
JUNI MÅNAD
Härliga sommarkvällar med flickorna och vattenpipa. Skolavslutning, firade midsommar i zumodräkter och med många olika lekar. Åt middag med flickorna från klassen. Min kamera gick sönder och jag grät floder.
JULI MÅNAD

Åt middag hos Johans bror och blev kär i deras barn. Jag och Johan for till en camping där hans mamma och Lennart bodde. Spenderade natten där. Jag fotade två stycken bröllop och jobbade på ett. Pappa köpte båt.
AUGUSTI MÅNAD
Tog en tripp till Norge för att fiska upp stor firrarna. Badade och sjöng en hel natt lång. Var på trästockfestivalen alla tre dagar och såg Kapten Röd. Jag och Malin jobbade nästan hela sommaren med att rensa ogräs.. Ellen tog jätte fina kort på mig som försvann med hennes dator. Det bästa gänget for utomlands till Kemer.
SEPTEMBER MÅNAD
Alla brudar var en kväll hemma hos mig och käkade middag. Jag fotade Elin i höstlöven. For iväg på äventyr med flickorna och Ferdy och Hanna. Tappade ner min telefon i toan, men den höll!
OKTOBER MÅNAD
Här har vi fotomånaden! Fotade Elin i underkläder. Fotade Petra som mitt hjärterdamkort. Drog med mig Katt upp på vinden och fotade med endast en ficklampa som belysning. Klassen for till Lyckseledjurpark för att fota djuren. Jag följde med mamma och red en eftermiddag.
NOVEMBER MÅNAD
Här fyller jag äntligen 17år. Jag spenderade två veckor på Gotland och hade min apu hos en fotograf, jag lärde mig oerhört mycket och var glad att jag fick umgås med mina kusiner. Träffade Stina där som blev en god vän. Firade Halloween på olika ställen med olika utklädnader. Roligt.
DECEMBER MÅNAD

Stina fotade mig i min studio med elcigg. Jag såg på Midgårds fina luciatåg där typ 10st som svimmade. Jag firade jul hemma som vanligt med alla nära och kära. Jag var på torget på stan för första gången på nyår. Under kvällen rörde jag och Johan oss lite överallt.

AFRICA








Tagna av Malin Rehn

Jag blev sugen på att redigera. Hittade dessa bilder. Jag skulle egentligen fota idag men det blev inte så, då hade jag ingenting att redigera. Jag vill åka till africa. Jo. Det hade varit nice.

HELA MIN NYÅRSAFTON 2011




















Kvällen från 2011 till 2012. Började med att Katt kom hem till mig, så gjorde vi oss fina tillsammans. Sen åkte vi till Sandra där vi åt förrätt, middag och efterrätt. Gjorde oss lite mer fina, är som svårt när man väl har startat. Vi spelade lite spel och länge letade efter skjuts till stan. For vidare till teg, Linnea. På tolvslaget så stod vi nere på torget. Jag har aldrig varit i stan på tolvslaget, det var sjukt mäktigt, galet mycket folk. Hoppade sedan in i en bil och for tillbaka till holmsund igen. Åkte till Johans bröder där det var väldigt trevligt. Tog dock inga bilder där, frös så mycket. Fick en KaffeKarlsson, den hjälpte till med värmen. Vi fick återigen skjuts till Johannes där vi avslutade kvällen. Jag försökte få Emma och Jossa förstå något om deras kameror, gick inte så bra. Men det var trevligt, vi sjöng lejonkungen, alltid lika roligt. Jag och Johan gick hem och somnade i alla fall innan kl 6. Det var en sjukt bra nyår. Inge bråk, inga poliser, inge gråt, inge tjafs, inga problem. Hur bra som helst. Nu 2012.

FAVORITEN JANUARI 2012