Small Cute Purple Pointer

NU ÄR DET 1ÅR TILLS TOMTEN KOMMER PÅ BESÖK IGEN...


Canon 40d, 17-55mm

Hoppas alla ni fick en underbar Jul.

HITILLS MED MIN LED LIGHT RING THING, GREJSIMOJ




Canon 450d, macro 60mm, led light

Mjaau

ALLT JAG NÅGONSIN ÖNSKAT -


Här är mina klappar 2011

Datorunderlägg med en väldigt tyst fläkt - Hemstickad halsduk - 1500kr - 3st Uggelhalsband - En otroligt fin ring - Fjäderörhängen - Skorpionörhängen - Ett organget nagellack - Led lampa, ring light - Bodyshop kit Strawberry med bodyscrub, soap, butter - Bodyshop Parfym Neroli Jasmine - Två puder och två ögonskuggor från MakeUpStore - 

Sen saknar jag några klappar. Men i alla fall hitills helt galet glad. Jätte glad, glad, glad. Älskar min led light ring, grej, vet inte riktigt vad den heter. Den är underbar i alla fall och kommer säkert att bli min absolut bästa vän! Tack pappa och mamma ♥ Tack alla! Kanske är lite bortskämd. Tihi.


HELA MIN JULAFTONSKVÄLL I BILDER 2011




















Här har ni er allt en hel drös med bilder. Jag och Johan vaknade först hos han, där åt vi frukost och hade det julmysigt på morgonen. Träffade även hans pappa för första gången. Sedan åkte vi till mig och åt dopp i grytan till lunch. Såg sista avsnittet av Tjuvarnas Jul och sedan var det bara att börja fixa till sig. Johan åkte hem. Såg på kalle och åt ett väldigt gott julbord med familjen, sen snabbade jag mig till Johan för att vara med på hans julklappsöppning och sedan hem till mig igen för min julklappsöppning. Underbart! Kvällen var sjukt trevlig, den var riktigt mysig, jag älskar att ge bort saker, och få saker. Jag är hur nöjd som helst med min jul. Den var så härlig. Det blev en lång kväll, med mycket dans och skratt. Underbara människor. Glad Maria.

JULLOV



Glömde nämna att det är lov också, denna bild är snodd från Stina Jonsson. Jag var inte med på julavslutningen, jag pluggade till ett omprov istället. 

Pappa fyller år idag. Så grattis till honom men stackars människa. Dagen innan julafton. Hursom. Grattis Pappa! ♥

Detta blir vad jag ska ha på mig på julafton!



Så jävla fin, ellerhur. Lätt värt att gå och fundera om i typ 2h. Den är jätte fin, men dock lite lång.

I found my self covered in flowers,


Ellen Suurholma

Jag har aldrig sett den här bilden, och jag hittade den alldeles nyss. Underbart.

MVGMVGMVGMVGMVGMVG


Canon 40d, 17-55mm

Modell: Katrina Larsson, Erik Johansson

Oja, ett mvg satt riktigt bra sådär innan jul!

PARAFRAS UPPGIFT


canon 40d, 17-55mm

Modell: Katrina Larsson och Erik Johansson

Detta blev resultatet. Efter många skratt och skrik om den där kniven och vinet som skulle hällas ut. Men efter många problem så löste det sig och blev faktiskt bra. 

Det är julafton imorgon utan någon snö på marken. Känns hemskt, det regnar alltså ute. Det regnar på dagen innan julafton... Jag har just slagit in de sista julklapparna och ska lägga de under granen snart. Tihihii. Det känns hemskt, känns som jag har glömt något, eller någon. Igår hade jag en väldigt trevlig kväll hemma hos Malla och Ante. Vi spelade spel och om jag minns rätt så vann jag och Malin! Bigtimes.

DAN FÖRE DOPPARDAN


I skolan skulle vi göra en parafras. Detta är min målning. Den heter Judith halshugger Holofernes och är gjord av Artemisia Gentileschi. Uppgiften var att göra en egentolkning så, då gjorde jag det och det blev fan bra!

LÖRDAGENS HELGFIRANDE MED FINA FLICKOR OCH POJKAR







Igår så var jag Elin och Johan hemma hos mallan o Ante. Det var mycket trevligt och det blev sjukt god mat. Helt galet. Vi flickor satt och gjorde klart gymnastikens nomineringar och pojkarna spelade spel. Sedan så lekte vi lite lekar osv. Idag så har vi haft lillajulafton. Ätit julbord hos farmor med släkten och fått en klapp. Snöar idag också, men jag tror det kommer vara borta tills imorgon. Tror det blir att gå med stövlar till skolan imorgon. Eller att man inte går alls. Har en lektion, sen är det Julgård på Midgård. Jag har julkänsla men jag tror jag kommer skippa julgård för iår.

It´s beginning to look a lot like christmas









canon 40d, 17-55mm

I helgen så klädde vi granen. I vår familj så är vi mycket noga med traditioner och jag älskar julen. Den är så underbar. Det bästa är när vi ska klä granen. I år så var det dock så att det blev lite komplicationer. Det var trevligt så länge det varade i alla fall. I år så har vi en så jävla stor gran. Med barr lika stora som en tandpetare. Den är fet och fyllig. Mm älska.

GRUPPFOTO



I Helgen fick jag äran att fota dessa små liven. Ett väldigt spring var det. Men det gick jätte bra och alla var duktiga. Vissa var blyga och vissa trivdes framför kameran. Jag har miljontalsbilder så det var svårt att välja vilka jag skulle börja redigera. Det enda problemet är att jag redigerar på min laptop och då vet man ju inte i vilken vinkel man ska ha skärmen, så vissa bilder är lite mörka men det är ju snabbt fixat. Tur att Sofi var med mig och sa kamelfis typ tusen gånger. Nästan lite stolt över detta gruppkort, alla ler ju.

SYSKONFOTO NR 4




BARNFOTO NR 4



SYSKONFOTO NR 3





SYSKONFOTO NR 2



canon 40d, 17-55mm


SYSKONFOTO NR 1



canon 40d, 17-55mm


Här sitter Maria på bildlektion och utför sina kunskaper med en penna och ett papper


Foto och redigering Stina Jonsson

Stina som smygfotograferar mig på bildlektionerna då jag är fullt konsentrerad på mitt självporträtt jag försöker skapa. Jag hade ingenaning om att jag ser ut så här, gör jag det? Jag ser så konstig ut. Eller annorlunda, tror jag. Tycker som om denna bild, vet inte varför, eller för ingenting speciellt. Imorgon ska jag fortsätta på mitt "fina" självporträtt igen. Sen är det helg!

VI KOMMER UT UR GARDEROBEN.



Måndagens propagandafotning. Det var många diskussioner innan vi kom fram till hur detta skulle se ut. Detta blev slutresultatet. Att jobba tillsammans med 5 tjejer med olika åsiker gör det lite svårt att komma fram till något. Sen vad budskapet skulle bli kommer jag inte ihåg just nu. Men Jag tycker vi är fina tillsammans iaf. Kejer och jag. Det regnar som satan idag. Inte ens lite. Jag blev dyngsur när jag gick från skolan till vasaplan. Har legat i min säng resten av dagen och försökt få upp värmen igen..

A SMOKE IN THE STUDIO



canon 40d 17-55mm

Stina Jonsson

Spenderade hela kvällen i studion igår. Riktigt roligt. Stina har en elcigg, vilket gjorde det ännu roligare. Första gången jag var med Stina så hann jag se hennes hus och hon hann se mitt, även träffa min lilla släkt. Mamma fyllde ocskå år igår så vi firade henne på kvällen med tårta och  kakor. Hann dock inte vara så mycket med mamma igår vilket jag ångrar. Jag längtar tills helgen så den är varmt välkommen!

LUCIATÅGET MIDGÅRDSSKOLAN 2011










Luciatåget vi såg på idag i skolan. Sjukt mäktigt det var. Jätte duktiga var dom. Dock så var det 7 stycken svimmade under föreställning, små läskigt, men ganska roligt att kolla på. Hemskt låter det. Men små sant. Jag blir nästan så rörd att jag rös i hela kroppen tusen gånger under föreställningen. Mysigt osv. Fick en riktig julkänsla idag. Sen blev jag fotad av Jenny. Då jag skulle döda mig själv, en krånglig uppgift kan jag lova er. Var sminkad svart i hela ansiktet ungefär, inte roligt när man ska gå runt i skolan och se ut som man just har dött. Men fin i håret var jag iaf. Lockigt. Längtar tills resultatet. Hoppas verkligen att det blir bra, svårt att se ut som man blir dödad. Speciellt när det kom treor och kollade på när jag skulle ligga och skrika och låtsas att jag bev dödad? Inte roligt. Jag sitter och pluggar som en galning. Så jag måste gå.

NU MÅSTE NI GÅ IN OCH RÖSTA PÅ MIG. KÄNN DIG TVINGAD!



Mina släktingar, vännner, obekanta, främlingar, gymnaster, nära och kära. Här är mitt bidrag till noliamässan, dom har lagt ut fel affisch på denna hemsida men ni röstar genom facebook på denna sida. RÖSTA!!!!!!!! http://www.nolia.se/ur/affisch/#&panel1-2 Om denna länk inte fungerar så använd http://nolia.se/ur/#/besokare/umea/tavla-och-vinn Denna länk och klicka på länken som är längst ner på sidan.

Idas dator heter Vostro

Marran är frisk. Japp frisk är jag nu. Men käkar piller fortfarande för man skulle tydligen göra det. Drygt. Jag ligger i Idas säng just nu och väntar på henne. Vem vet vad vi ska göra ikväll. Ingenaning. Det kan bli att gå på bio möjligtvis. Viktor får också följa med. Eftersom jag har varit sjuk så har jag inga bilder på lager... Men hoppas de blir ändring på det.

I think i like that glittery sparkly glossy and shiny stuff




Glitter. Min avbrutna nagel har dock inte blivit så lång än att den fick glitter på sig.

If only I had an enemy bigger than my apathy I could have won





Jag är typ frisk, känner frisk idag. Blir att fara till skolan imorgon. 
Igår snöade det as mycket i tråkiga holmsund. Jag Tog mig en tur till vårdcentralen för att kolla min hals. Fick pencilin men jag vill egentligen inte ha det. Jag har snart varit sjuk i en vecka och nu är jag as less. Har bestämt mig för att bli frisk och det går ganska bra! Svin depp över att jag inte kan fara på konserten ikväll, jag och Mallan skulle ju se Veronica Maggio. Det suger, as mycket. Men jag tror inte att det hade slutat bra. Svimmade sist 4 ggr och då var jag frisk ocskå... Min aptit har typ kommit tillbaka ocskå. Gott. Jag saknar mina vänner... Haha, stackars mig.. buhu. Nä nu ska vi inte vara sån. As söt osminkad ellerhur? Nja , blek och typ blå.

THE HEAD AND THE HEART






Canon 450d, 60mm macro

Jag har bara varit tvungen att smita ut fast jag är sjuk och fota den underbara vackra snön. Det är så sjukt mycket ljusare nu. I like it! Jag har varit hemma från skolan nu måndag och tisdag, blir nog att vara hemma imorgon ocskå, men på torsdag måste jag pallra mig till skolan för att skriva ett omprov som säkert kommer bli ett ig igen.

Det är bara nitton dagar kvar till julafton



Det är andra advent idag. Kul, kul, jul. Men jag mår dock inte bra.. Har känt mig risig hela dagen. Inte alls roligt, hade småfeber imorse och jag har så sjukt ont i huvudet, hela huvudet, dunkar i hela ansiktet. Jätte konstigt. Ont i halsen, man märker att vintern börjar komma och att man blir sjuk hela jävla tiden. Jag kom ihåg förra vintern, jag var sjuk konstant i flera månader med olika sjukdommar... Stackars lilla Maria. Mm.

Jag vet det är lite små äckligt, men jag ville faktiskt visa



Jag vill nu att alla pojkar ska tänka efter. Ni vet mycket väl hur fånigt det låter när en flicka klagar på att hon brytit nageln, men ni har ingen aning om vad de känns som. Det kan tex se ut såhär, och det var fan inte skönt... Så säg aldrig mer att det låter fånigt.

JAG ÄLSKAR DIG MIN BARA MIN JOWAN



Jag och älskling har varit tsm jätte länge nu. Snart 11 månader om jag inte räknade fel. Ja kanske är 10 istället.

INTE DÅLIGT MED TÄLTPINNAR



här tror jag att jag vill vara just nu. trästock.

JAG KAN NOG INTE MED ORD FÖRKLARA MIN FRUSTRATION

Jag är arg. 
As arg.
Jag är arg över att man bara kan lyssna på samma låt typ 5 ggr på satans spotify.
Jag är arg över att mina naglar bara går AV hela tiden.
Jag är arg över att jag och Johan är jävligt bra på att tjafsa och vara uppkäftiga mot varandra.
Sur över att mina föräldrar låste ut mig från huset idag.
Förbannat sur över att jag har tappat bort min egna husnyckel.

Så jag kan inte vara hemma, och jag som skulle vara duktig och plugga till mitt prov på måndag, men nääää, det kan jag inte nu. Vägrar att plugga ikväll. Händer inte. Det är ju faktiskt fredag? eller lördag. Mamma detta är halvt ditt fel tycker jag. Kom på att jag är möjligtvis lite tjurig för att jag glömde lunchen, men jag kan inte äta någon lunch för mitt hus är låst och nyckelt är i stan... Mm, juste roligt.

VÄRLDENS BÄSTA BARNVAKTER TILL VÄRLDENS BÄSTA BARN



Igårkväll så var jag och Johan barnvakt till hans brors tre barn. Det var ganska roligt. Helt sjukt  vad den här jäntan på bilden är söt i alla fall. Hon är även jätte blyg och verkar aldrig bry sig om främlingar, men det tog bara ett litet tag så mjuknade hon upp och var som en svans efter mig. Så sjukt söt. Helt galet. Vi såg i alla fall julkalendern sen så kollade vi på idol. Vi var helt slut efter att springa efter tre yrväder i några timmar, så jag somnade sen innan kl 12 tror jag, vaknade dock av mitt alarm imorse som jag glömt stänga av... 06.45 då var det morgon tydligen. Jävla skit.

NOLIAMÄSSAN AV MIG OCH STINA!



Av. Jag och Stina Jonsson
Händer, Malin Rehn, Elin Lindwall, Pedro Lima, Agnes Karbin , Maria Rehn, Rikard Andersson, Lisa Rosander

Tack för er medverkande som var villiga att ställa upp som hand/armmodeller! Tjusigt.
Här är resultatet av Nolia affischen som skulle göras. Det var deadline igår och jag och Stina var klara i god tid, människor som nu inte fattat ett skit som varit med här, som händer, T.e.x Malin eller Elin nu förstår ni säkert. Jag är hel nöjd. Jag hoppas att Stina min ps flitiga arbetskamrat också är det.

Välkommen första december



Hur söta är vi inte på den här bilden då? Helt underbart. Det blåser fett me storm utomhus för er som inte vet det. Jag tyckte bara att det var typ ganska underbart. Men bara när man gick i motvind, kändes ju som att man flög fram. Härlig känsla. Jag vill vara sådär liten igen, det enda beskymmer man hade var att man blev tvingad till att borsta tänderna på kvällen... Min värsta marddröm. Jag tror att just innan detta kortet tagits så har jag blivit tvättat i diskhon också  står vi i hallen i lillhuset.