Small Cute Purple Pointer

FRIDAY


och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat
och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat

POGONA VITTICEPS


canon eos 450d, macro

Bittra lilla ödlan. Vi en mindre familjemedlem nu... Hemskt ledsen, men nu är Caligo inte kvar längre. Hon var bara taskig mot Kaos så nu är hon på en liten test. Sen så kanske hon kommer tillbaka, de vet man aldrig. Hon har för tillfället flyttat till ett nytt hem, där får hon det nog bra. 

TAGGIT!canon eos 450d, macro 


JAG ÄR NU JÄVLIGT LYCKLIG

canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 
ISO 200 1/1000 f/7.1

Lite mera crossbilder, nu har jag nog inte några flera på lager iallafall inte för tillfället.


FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

In your face. Min blogg är tillbaka, och min ring är hittad som försvann igår och min telefon fungerar igen! Jag har inte kunnat ta emot sms i flera dagar och idag när jag går till skolan så strömmar det in runt 30 sms, HELT FUCKING UNDERBART. Jag tror att gud är med mig! Jag tror att detta kommer bli en underbar helg!!! Sitter på svenskan och tänkte dra efter att ha skrivit litegranna om Johannes Gutenberg. Nu ska jag ner på stan med min syster och sedan äta med underbara Elin. Puss på er alla och ha en jävla trevlig helg!

CROSS

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 200 1/1000 f/7.1

Följde med pojkarna till Nordmalin förra helgen och spenderade ungefär liggandes i en snöhög i 2h, men blev ganska bra resultat så de var nog värt!

Gymnastik på idrotten

Jävlar så roligt. Klassen bara spårade och matade över redskapen, jag trodde lätt att folk skulle göra illa sig men icket. Alla klarade sig. Jag skulle egentligen hålla i lektionen men glömde som planera så de blev lite halvdant men de fungerade ändå! Lite pinigt, skulle visa hur man skulle göra på en övning och failade två gånger, sen när resten av klassen skulle göra de så klarade ungefär hälften de... Roligt. Haha, men jag skyllde på att jag inte riktigt är i form just nu. Vilket kan vara sant. Veckorna bara rusar och det är ljusare och ljusare varenda gång man far hem från skolan, vilket gör Maria vädligt lycklig. Redan tordag imorgon, längtar galet mycket till helgen. Då kommer de bilder på min tatuering btw. Just nu sitter jag och Stina och fixar naglarna, heh. Ikväll blir det fim eller något @myplace, med Peddan och Jowhan. Nu snart middag!

JAG VILL HA SOMMAR NU!!ph; Ellen Suurholma

Åh, kolla, varmt, skönt, soligt, underbart, bada, strand, svettas, brunbränd, grillat, en kall, solnedgångar, båtturer, vänner, cykla, grilla, mygg, solstol, flotte, fisk, sand mellan tårna, solglajjer, shorts, äventyr med Ida, trästock, linne, ballerinaskor, melon, vinbär, sommarrisifrutti,glass,gräva mask, metspö, brygga, jordgubbar, studsmatta, inlines, sommarjobb, svettas, svettas, svettas. Jag är så sjukt less på att frysa.


NYKÄR


There are no words, to paint a picture of you girl
Your eyes, those curves, it's like you're from some other world
You walk my way, oh god it's so frustrating.

So why do I disappear when you come near,
It makes me feel so small,
Why do I blow my lines, most every time,
It's like I got no chance at all,

- joe brooks


DET SMÄLTER!!Fan underbart. Jag har varit lycklig hela dagen, bara för att lite av asfalten är borta och det droppar från tak och träd. UNDERBART. Solen har även varit framme hela dagen. Jag hade en riktigt bra helg. Lördagen i obbola var helt okej, lite nytt folk, konstigt folk, aldrig fel med det! Söndagen spenderade jag i Nordmaling och tog kort på Micke, och robin när dom körde cross, sen träning hela kvällen. Just nu sitter jag och kollar på obm orkade inte fara någonstans ikväll.

FETMATjuvkik. Öm, kolla min handled sen min arm :O Fetma.. Ser lite svullet ut vavavava. Hade lika fet underarm som Johan! HAHAH! FAN biff nu alltså. De ska få läka och bli fina innan någon bild kommer upp!

MICKE OCH MOLLE

Så sjukt ovärd min fredag var. Åkte till stan och vidare till skolan för att få höra att vår lärare är sjuk och vi har en lektion kl 2... Kan lova att jag och Stina åkte hem, sen fick jag en mycket trevlig överraskning. Såg sedan på "Micke och Molle" En underbar film kan jag säga! Såg den hela tiden när jag var liten (a) Jag tvingade även Johan att äta här, med vår störda familj. Han stod alltså i hallen med kläderna på sig, då jag ba "mamma, johan är påväg härifrån nu", Stackarn, då blev de jobbigt för han. De var en ganska lugn middag ändå, folk var inte lika galna som de brukar vara men fortfarande så var det jävligt stressigt och alla skrek ungefär. Sen slängde sig pappa ut väldigt konstiga kommentarer hela kvällen, men trevligt var de. Idag har jag inte gjort mycket. Ikväll blir det obbola och en lyckad kväll hoppas jag på! Jag taggar! Varit taggad hela veckan!
 
 

Stjärntecken

Fan vad great att jag tatuerade in mitt stjärntecken igår och idag går de runt en massa skit om att de är nya stjärntecken. Att jorden befinner sig på en annan position nu än vad den gjort i 3000år. Att jordens rotationsaxel "darrat lite" och nu ändrats. Det har tydligen kommit upp ett nytt stjärntecken ocskå "ormbäraren", Skämt eller vad? Även hört att de bara berör de barn som nu föds 2011 och framåt, hört massa annat ocskå. Jag är tydligen vågen nu. Men fan heller, förbilr skorpion vad än någon amerikansk astronom säger. För när jag föddes så stod jag i sporpionens tecken, så ändras de nu borde de bara bli de som föds nu 2011,

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.DU LÄSER MIG SOM EN ÖPPEN BOK..


Ph; Stina Andersson Björk

NU BLIR DE GADD, GADD, GADD, GADD, GADD, GADD!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRISON BREAK


åHH, Min älskling, jag har aldrig sett prison break när de har gått på tv. Nu så kom jag fram till att de kanske är något som man borde se. Började se säsong 1 och blev helt fast (a) Ska nog börja se andra säsongen idag, om jag hinner. Jag har sjuk träningsvärk sen typ ingenting, vettefan vad jag ens har gjort. Första träningen idag, är nog mest tränare nu, eftersom vår trupp inte ens existerar, vi har inget namn. Men jag antar om vi ska tävla så är vi mixlag. Prov idag, multimedia prov, på 4 sidor, vet inte om man kanske skulle plugga på de istället för att sitta här och skriva massa skit. Ni får önska mig lycka till för de kan nog behövas... De säljer även smoothies i "caffan" som jag och Stina nu lärt oss att de tydligen heter. Nu multimedia!

Johan Åkerman


Canon eos 450, 17-55mm, 1.2:8

Ph, Maria Rehn
Det är idag det sker, galet så taggad jag är! Helt sjukt. Ni ska få se sen, men idag då händer de! Ja de gör de, chalalallalalla!

No smoking allowed

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
Ph, Me, Maria Rehn,
Johan Åkerman

Maria Rehn

Ph; Ellen Suurholma
Model; Me, Maria Rehn

Sjukt vad dom klöstes, de har inte nådiga klor dessa djur, sjukt, om man kollar noga, vilket jag inte hoppas att ni gör så ner ni att jag har rivsår hela bröstet och på axlarna, stackars djur, men de behöver terras lite. De började bli så bittra!

SKÄGGAGAM


Ph, Ellen Suurholma, Model, Me, Maria Rehn

Just nu sitter jag på svenska lektionen, inte mkt att göra alltså. Min lärare sitter också och sms;ar i smyg, haha eller smyg vette fan om han lyckades med. Kom sent till skolan för att självklart så var bussen sen som vanligt och vi missade bussen till Midgård, en sak som denna, när de är såhär kallt ute, förstör hela dagen. Jag har bara tagit de lugnt i helgen, var sjuk i fredags, mådde inte alls bra, på lördag var jag ute ett tag och fick köra bil. Råkade gasa på lite i en kurva och sladdade nästan in i en soptunna, stackars dom som var i bilen, blev helt skärrade, hha! Roligt! Söndagen var det skoter hela dagen med Johan och Viktor, de var roligt, sjukt jobbigt dock att ens hålla sig kvar på skotern. Kallt var de också. Jag och Mallan har också suttit och planerat terminen litegranna för gymnastiken, de är träningsstart imorgon!

POGONA VITTICEPS 2

Ph; Ellen Suurholma Models; Rebecca Holmlund & Maria Rehn, jag

Ödlorna Kaos & Caligo
Ni som såg bilderna sen förra gången lite längre ner på bloggen, jävlar vilken skillnad, på korten, och på ödlorna, dom har vuxit och inte lite bara.

POGONA VITTICEPS

ph; Ellen Suurholma Models; Maria Rehn(jag) Rebecca Holmlund

FAVORITEN JANUARI ÅR 2011


Radical Face - Welcome HomeGalet vad jag letat denna låt, sen ba skickar martin den till mig, från en nikon reklam va? Great.

FETT MED LURAD

Vi får ha kvar vår Leif!
Fett me kort ser jag också ut att vara.
Värt köp banne mig, Lee jeans för 240 :- på JC. Mjaaaaa.
Fett me frän.

Skooooooooooooooooooooooooooolaaa

Fyfan. Det var nästan jobbigt att kliva upp imorse, börja med alla vanliga rutiner igen, vakna,kläder, smink, kissa, frukost, borsta tänderna, musik ocskå till skolan. Sprang till bussen ocskå, sen var den ju självklart typ en kvart sen, så jag sprang helt i onödan. Vi hade gym på idrotten, som faktiskt var roligt. Nu sitter jag och stina och väntar på engelska lektionen, vi ska tydligen få en ny lärare, vilket inte är great, älskade jju Leif. Första dagen i skolan och jag känner mig riktigt less. Hur ska detta fan gå, sen thorens jävla gymnasium, nå fel på den skolan, börja aldrig där.. Ett ljussken i livet är att jag fått tid till tatuering nu! Great. Längtat länge och känner att de är en bra start på de nya året! Wie.

Why not? I don't know.


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/30 f/3.5

Cornelia sehlin Vespä, Sandra Boström
Foto, redigering, smink, Jag, Maria Rehn

Sista bilden som hitills är redigerad i alla fall. Jag hoppas på bilderna från Ellen, med ödlorna, nu tror jag att de bär av till Tinis. Kisses.

SANDRA BOSTRÖM


canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/30 f/4.5

Sandra Boström
Foto, redigering och smink, Jag, Maria Rehn

Haft en lång dag idag, vaknade upp drog med Johan på en springtur, skönt! Snabbt tyckte jag han sprang dock, ont i halsen och jävligt var det. Sen tyckte jag att jag skulle få ta kort på han, så då gjorde jag de. Sen såg vi Pearl Harbor och jag grät, och grät och grät. Hemskt. Sjukt jävla bra film måste jag säga, kan se den om och om igen. Svängde förbi Anders och kollade hur de gick med tatueringarna, nu är det bara 2-3 veckor bort. Jag taggar sönder alltså. Helt sjukt. Detta lov har varit hur långt som helst känns de som. Jag har typ inga problem med att skolan börjar. Fattar bara inte hur de ufon till lärare som gett oss uppgifter att göra under lovet, sen kommer man inte ens in på fronter för att lösen har bytts. Blir ju förbannad. Nu är det käk!

De går om man bara vill!Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/30 f/4.5

Edit Landström, Sandra Boström, Cornelia Sehlin Vespä
Foto, redigering, smink; Jag, Maria Rehn


THE NOTEBOOK

  

Måndag kväll, skolan börjar snart, ligger i min säng och kollar på denna underbara film, sista lovdagen, skolan börjar på onsdag och jag har två skolarbeten som egentligen ska vara gjorda, dock så kommer jag inte in på mitt fronter så kan inte göra något. Sen kanske jag är glad för de.

Sandra Boström


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 200 1/30 f/3.5

Foto, redigering och smink; Jag, Maria Rehn

Cornelia Sehlin Vespä


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/15 f/3.5

Foto, redigering och smink; Jag, Maria Rehn

FIVE LITTLE DOLLS

Canon eos 450d, 17-55m 1.2.8
ISO 200 1/30 f/4.5

Veronika Celinder, Cornelia sehlin Vespä, Sandra Boström, Edit Landström, Emelie Lundgren,
Foto, redigering och smink, Jag, Maria Rehn

En galen plan som jag har tänkt på ganska länge, nu fick jag den äntligen gjord. Det blev ungeför som jag tänkt mig och ganska bra tyckte jag.


RATTIS, RATTIS, RATTIS!
Lill älskings Ida har blivit stor flicka, hela 17 år! Det blev en riktigt härlig kväll med massa skratt, speciellt på slutet. Gick och handlade först mat och lite efterrätt, lagade till hos Hanna, jag och Sandra som stod för de mesta. Det blev helt ok. Sen vidare till stöcksjö, där vi tog fram en kladdkaka där vi skulle ha ljus som de grattis på , dock så her Emma sönder g;et, så de fick stå RATTIS på tårtan, Ida fick nöja sig med de. Hoppas du hade en rolig dag älskade vän! Btw, någon som tänkte på hur jävla rödhårig jag är på första bilden? Inte ok. Haha, eller, tåls att tänka på. Godnatt.

Den 9 januari 2011

En helt vanlig dag. Idag så har jag Ellen och Rebecca tagit kort, jag hoppas de blev bra bilder de är väl bara att vänta och se. Sen fyller min älskling Ida bjurbäck år idag, och min kusse Danne Rehn, GRATTIS TILL DOM! Just nu sitter jag och väntar på skjuts till stan och som vanligt när jag har tråkigt sitter jag och kollar igenom alla bilder på min dator, som är några stycken. Denna bilden kom upp och jag kom fram till att jag saknar denna tid sjukt mycket! Tycker alla 1or från skärgårds ska dra ihop någon återträff eller något, hyra en lokal eller så. Det hade varit sjukt roligt! Denna bild är från avslutningsmiddagen, Jävla fina alla var! Ikväll blir det firande av Ida, det bär av mot Hanna sen får man väl se vad som händer. Det blir gomiddag och underbart sällskap, behövs de nå mer? Nä inte de. Har även fått en foto idé som jag inte kan släppa, helt sjukt taggad! Ah, hoppas de blir av!!!


 

2009-11-17

Denna fototagning gjordes ganska precis när jag köpt ödlorna, nu har de vuxit! Exakt samma kommer hända i helgen, samma personer, Jag och Rebecca, samma fotograf, Ellen Suurholma, och samma ödlor! Taggas!

Mattias Sandström (gufh)

 


SAKNA!Ryktas om att denna pojke far till Skåne imorgon för att jobba. Hoppas att man får träffa dig ikväll och att du inte är där alltför länge!! Saknar denna sommaren den var inte dålig!

PIPPIGFÅGEL


canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100

Känns som det var galet länge sen jag fotade nu, och de tror jag att de kan vara, käns inte bra, men less på att de är så kallt ute, kallt om fingrarna... Sen inne måste man ha blixt och de blir inte lika fint. Galet jobbigt att fota fåglar, speciellt när man har en katt springandes runt på gården, underlättar inte precis.

Paradisbadet i övik!Vi drog två fulla bilar till paradisbadet idag, detta bestämdes igår sent på kvällen, ogillar inte äventyr sådär, påtal om gårdagen så var den väldigt trevlig, bastade hos Persson och drog sen till Johannes. Det var jag, Ida, Robin, Johan, Forsberg, Hj, Micke, hans tjej och hennes vän och Grögge som for. Dock så på första åket så hade ju självklart Marran redan skadat sig, Åkte in i alla andra och fick en redig smäll på knät, på mitt onda knä =) Inte så jävla skönt, de var ju ba att lägga ner och sätta sig och bubbla ungefär. Kunde inte gå, när jag kom hem så tvinga mamma mig på akuten, bara mjukdelar som skadats, men tar fortfarande typ 6minuter för mig att gå ner för en trappa. Ligger hemma och kurerar nu för jag kan fan inte gå, less, sjukt galet less, det var ju knappt en månad sen jag landade på näsan. Men jag har haft en väldigt rolig dag, förutom smärtan... Jag och Ida har skrattat sjukt mkt, hela gårkvällen och idag hela dagen känns de som. De är så det ska vara!


Always look on the bright side of life!

Jag känner att detta kan vara en bra start på det nya året! Har varit i Stöcksjö sen igår, började med att Johan och jag, skulle möta Ida och Robin på skoter, irrade ett tag, men hittade tillslut, blev bastu och film, inte lite dåligt. Såg dock ensam hemma, vilket inte riktigt var lika bra. Idag skulle Robin på crossbana så jag tänkte att jag kunde fota litegranna. Jag och Johan tar skotern, dock får vi väldiga problem. De vi börjar med är att köra fast i ett dike. Jag sätter mig på sidan och kollar på när Johan, kämpar med att få upp skotern igen. När den väl är uppe så kör vi fast igen i samma dike. Jag skrattar lite, och Johan börjar bli lite sur. Åker sedan ca, 20min efter de där in på en led, vi följer leden och märker efter typ 1mil att de är något ufo som kört in och sen ba ställt sig och vänt skotern och kört tillbaka, så spåret tog slut... Efter Johan vänt på skotern så antog jag att han var väldigt less med tanke på hans suckningar då och då. Han svär lite åt den iqbefriade människan som kört ut. Sätter sig på skotern och börjar köra, men han tar inte på sig hjälmen helt. Tänkte precis säga till han då smack en pinne som låg under skidan på något sätt piskar han i ögat. Ödet. Jag tänkte bara "han får skylla sig själv" så jag satt och små skrattade där bak, men Johan informerade mig sen att de var en stock, sen hur mkt jag tror på de, de vet man aldrig. När Johan ser igen så fortsätter vi köra, sen kör han in i nå grenar som hänger ner och jag ser att han får in snö i jackan. Hahaha, galet roligt. Stackarn. Sen när vi irrat bort oss i Hörnefos så stannade vi. Då sjöng jag "Always look on the bright side of life!" Hahahah. Vi kör i tre timmar och hittar fan inte fram till Nordmaling, så vi far tillbaka till Stöcksjö, efter att vi varit i Hörnefors, Nyland, yttertavle, Hösssjö, Nyland, Bjännsjö, fan överallt. Lite less, och nanting så kallt de var! In i värmen och sen blev de stor middag hemma hos Persson. Plus bio. Vilket inte var great, skärmen blev helt svart. Så de skulle spola tillbaka, sen blev de för lite, sen blev de för mkt, sen blev de perfekt, då spolade de igen och då blev de för mkt, så bion gick över 40 min typ. Skulle fan begärt pengar tillbaka!

En av dom bästa ojaa.Min närmaste vän! Sommaren 2010, Ida och Marran är inte okända mellan varandra men inte så att vi umgås, Vi far tillsammans till trästock med 3 främmande pojkar i bilen, Väldigt bra sätt att lära känna varandra på märkte jag. Efter det äventyret så har väldigt många nya äventyr skett med denna underbara flicka. Hon är typ 2 huvuden längre än mig, men jag tycker om henne ändå! Love ya! <3 

NYÅRSAFTON

Inte en dålig nyårsafton alltså! Började med att möta Ida, så gjorde vi oss fina tillsammans, efter många om och men, så visste vi vad vi skulle göra. Klockan 15.00 ca, så visste vi hur vår nyår skulle se ut. Jag hade inga förväntningar för som jag sa tidigare, de bilr aldrig som planerat. Sen käkade jag go middag hemma, med familjen och Andreas pappa och bror, mycket trevligt, jag smet iväg innan efterrätten och gick till Johannes, där var det bara glatt folk, sjukt trevligt. När klockan passerade 21 så gick vi vidare till Tobias, där hade de just börjat och var ingen musik osv, jag och Ida vi styrde upp med ölspelet och när vi for därifrån klockan 23 så var dom på g allihopa. Då skulle vi farit in till stan med Johan och Persson, men som sagt inget blir som planerat. Skjutsen dissade och vi blev kvar i holmsund, gick till en annan fest där de var ganska mycket folk, firade tolvslaget där och det var riktigt trevligt, när klockan börde bli 4 så blev de bråk, så marran tog sitt pick och pack och gick vidare och mötte Miken, hade en sjukt rolig nyår. Jag och Ida hann med mycket!

 

Bara jag som tänkte på att jag fan har happyface på nästan alla bilder!