Small Cute Purple Pointer

RABARBER


canon 40d, 55mm

VÅRKÄNSLOR


canon 40d, 55mm


GRANNPOJKARNA

canon 40d, 17-55mm

PREMIÄRGRILLNINGENVåren är här och sommaren närmar sig med stormsteg! Snart är den här med en massa trevligheter. Inte dumt.

PUSH PLAY

canon 40, 17-55mm

FÖR MORMOR


För tusentals olika skäl, för att du alltid varit där, för att jag saknar dig, för alla mornar du väckt mig och gått med mig till skolan, för alla sånger vi sjungt tillsammans, för alla eftermiddagar du hämtat mig med spark när jag slutat, för alla glasspaket som vi tillsammans glufsat i oss, för din favoritblomma, liljan, de blommor som fyller alla dina fönster, saint paulan, luktärtorna som fyllde rabatterna i sommarstugan, talgoxen som vi ofta tillsammans suttit och åskådat, notorna för de pianolåtar du lärt mig, ruter 7, för alla kortspel vi spelat, för alla kramar, skratt och tårar vi delat.

JOHANNA BERGLUND


canon 40d, 17-55mm

Idag är en seg dag, det som driver mig just nu är att det är 47  dagar till studenten, vilket är helt galet. Jag sitter på skolan och väntar på nästa lektion som börjar om en timma. Tack och lov för att det är fredag idag. 

BULLE I UGNEN


canon 40d, 17-55mm
Johanna Berglund

Fick fota Johanna, för flera veckor sedan, men nu kommer bilderna, bättre sent än aldrig. 
Sitter i skolan just nu och har 0 motivation, nedräkningen till studenten har börjat!

RM I GÖTEBORG 2013

I helgen har jag och Malin med våra gymnaster åkt för att tävla i RM i Göteborg. Dagarna har bara rullat på och vi har haft ett ganska bra flyt. Vi flög ner i fredags och shoppade innan fristående förträningarna började, sedan åkte vi till skolan som vi skulle sova på och somnade rätt så tidigt, på lördagen var vi i tävlingshallen hela dagen och kollade på alla 5 tävlande pooler. Det var 66 lag som tävlade så det var fullt med gymnaster överallt. Vi började med att tävla i tumbling, vilket inte alls gick så bra. Men det gick lite bättre på trampetten och bäst på friståendet skulle jag säga. Helgen har gått jätte snabbt, dock inte hemresan som blev med tåg. Men i överlag så har tjejerna varit jätte duktiga! Nu taggar vi nästa tävling som blir i maj. Det laget som vann var Motus Salto och dem var himla duktiga. De är deras fristående här nedanför, biff kan man ju lugnt säga. 
FOTO JOBB ÅT GRANNARNA

canon 40d, 17-55mm

OLLE & LEIA


canon 40d, 17-55mm

BEHIND ALL DARKNESS


canon 40d, 17-55mm

YOUR FLAWS UPON YOUR SLEEVE

canon 40d, 17-55mm
Malin Rehn

THERE'S A HOLE IN MY SOUL

canon 40d, 17-55mm

WITH RED ROSES IN YOUR HAIR

canon 40, 17-55mm
Malin Rehn

SANDRA BOSTRÖM


canon 40d, 50mm

BLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUEBLUE

canon 40d, 50mm
Sandra Boström

OVERJOYED


canon 40d, 50mm
Sandra Boström<
 
Igår hade jag en jätte trevlig kväll, jobbade först på björklöven och sedan såg jag slutet av matchen, vilket drag och vilken stämmning, det var ju som roligt. Åkte vidare efter matchen till Jennys vänner och var där tills jag och Jenny for ut och dansade en massa. Kulkul. 

BUT IF YOU CLOSE YOUR EYES


canon 40d, 50mm
Sandra Boström

PURPLE FOWERS


canon 40d, 50mm
Sandra Boström

SANDRA IN BLACK AND WHITE


canon 40d, 50mm
Sandra Boström

POMEGRANATE


canon 40d, 17-55mm

SKOTER UTFLYKT I BJURHOLM

Släkten har varit på skoterutflykt och det var riktigt roligt, vi hade så jävla tur med vädret, var nästan varmt. Dagen startade med en tur tillsammans i en mini buss, sedan byttes det om till skoteroverall, sedan var det bara att välja en skoter och köra. Vi åkte tillsammans och började på leden, sedan lite lek på isen och efter det lite grillning och kaffe. Körde sammanlagt runt 6mil tror jag. As roligt, var lite små svårt ibland tyckte jag, men annars mest spännande. Sedan blev det en kall medan man fick grilla sin egna mat, gott. Det var faktiskt väldigt fint där och mysigt framförallt. Efter det var det bara att hoppa i badtunnan eller in i bastun, mamma badade till och med, inte alla dagar man får se det inte. Men tack till pappa i alla fall, som bjöd på detta och fixade allting. 
GRANATÄPPLE
canon 40d, 17-55mm

Driver någon med mig eller, nyss var det nyår och nu är det 1 april. Jag har ingen aning om vart tiden tar vägen.