Small Cute Purple Pointer

HÄR ÄR HELA MITT 2011 I BILDER OCH TEXT

JANUARI MÅNAD

Började året med att bli tillsammans med Johan Åkerman. Spenderade jätte mycket tid med Robin och Ida, följde med till nordmaling för att fota när de körde cross. Fotade Johan, Viktor, Levis, Jimmy o fler när de körde skoter.
FEBRUARI MÅNAD
Firade att Ida fyllde år. Tog kort på mig själv i ett fönster. Jag plågade elin att stå ute i en klänning när det var flera minus ute. Firade alla hjärtans dag hemma med Johan.
MARS MÅNAD
Fotade Elin ute i kylan igen. Min syster köpte en fet söt katt som fick heta Simba efter många om och men. Elin styrde upp en lagfest som var sjukt rolig. Ellen fotade mina tatueringar som nyligt hade gjorts.
APRIL MÅNAD
Jag och Johan var med Peder och Stina, vi grillade och hade det trevligt. Fick ett fotojobb på dragonskolan för frisörtreorna. Fotade Elin från höga höjder. Tog självporträtt. Var kärvänlig med min hund. Firade Valbord med Malin Sandström med många fler, avslutade kvällen med Johan. Firade även min syster som fyllde år.
MAJ MÅNAD
Jag och Elin packade väskorna och for till Spanien för att träffa Alexandra Carlsson. Där var det underbart! Fotade några band som spelade på gården. Fotade ett dop. Blommorna började växa. Min gammelfarmor dog.
JUNI MÅNAD
Härliga sommarkvällar med flickorna och vattenpipa. Skolavslutning, firade midsommar i zumodräkter och med många olika lekar. Åt middag med flickorna från klassen. Min kamera gick sönder och jag grät floder.
JULI MÅNAD

Åt middag hos Johans bror och blev kär i deras barn. Jag och Johan for till en camping där hans mamma och Lennart bodde. Spenderade natten där. Jag fotade två stycken bröllop och jobbade på ett. Pappa köpte båt.
AUGUSTI MÅNAD
Tog en tripp till Norge för att fiska upp stor firrarna. Badade och sjöng en hel natt lång. Var på trästockfestivalen alla tre dagar och såg Kapten Röd. Jag och Malin jobbade nästan hela sommaren med att rensa ogräs.. Ellen tog jätte fina kort på mig som försvann med hennes dator. Det bästa gänget for utomlands till Kemer.
SEPTEMBER MÅNAD
Alla brudar var en kväll hemma hos mig och käkade middag. Jag fotade Elin i höstlöven. For iväg på äventyr med flickorna och Ferdy och Hanna. Tappade ner min telefon i toan, men den höll!
OKTOBER MÅNAD
Här har vi fotomånaden! Fotade Elin i underkläder. Fotade Petra som mitt hjärterdamkort. Drog med mig Katt upp på vinden och fotade med endast en ficklampa som belysning. Klassen for till Lyckseledjurpark för att fota djuren. Jag följde med mamma och red en eftermiddag.
NOVEMBER MÅNAD
Här fyller jag äntligen 17år. Jag spenderade två veckor på Gotland och hade min apu hos en fotograf, jag lärde mig oerhört mycket och var glad att jag fick umgås med mina kusiner. Träffade Stina där som blev en god vän. Firade Halloween på olika ställen med olika utklädnader. Roligt.
DECEMBER MÅNAD

Stina fotade mig i min studio med elcigg. Jag såg på Midgårds fina luciatåg där typ 10st som svimmade. Jag firade jul hemma som vanligt med alla nära och kära. Jag var på torget på stan för första gången på nyår. Under kvällen rörde jag och Johan oss lite överallt.

Postat av ronja

hallååå, trästock var i juli juuu

Datum: 2012-01-03 | Tid: 19:57:44
Blogg: http://methyphilia.blogg.se/Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: