Small Cute Purple Pointer

ÅRET 2013


Under januari var jag ofta ute och fotade massa natur, försökte mig på fågelfotografering, vilket jag upptäckte var oerhört svårt, speciellt när jag hade hunden med mig, tvingade även Malin ut i snön.

I februari klippte jag lugg och tog lite självporträtt, mer kommer jag inte ihåg.

I början av mars var vi och kusinerna ute på en skotertur i Bjurholm, med mat, bastu och badtunna, mycket trevligt. Fotade även Sandra i studion, grannbarnen, Elin med en massa glitter och Malin i källaren.
I slutet på mars fotograferade jag tvillingarna, alltid lika roligt och Johanna med sin gravida mage. Kusinen Alexander var även på besök. Fotade även Andy som behövde lite reklambilder.
I april var jag och Malin med gymnasterna till Göteborg och tävlade på RM nivå. Fotograferade även ett bröllop.
Under maj månad gjorde jag sista foto-skoluppgiften, där Katrina fick agera sjöjungfru bland torkat alger i Djupvik. Fotade Andy och hans band när han spelade på kulturnatta och träffade på världens sötaste unge.

Under juni fotade jag klart min portfolio till skolan som bestod av självporträtt i ett ödehus, var och kikade på Wheels i Umeå. Flickorna från klassen träffades och lagade mat tillsammans och det bästa med det här året - STUDENTEN.

I juli hade familjen plus fler en liten grillmiddag vid båten, fotograferade också en möhippa.

I augusti var jag fotograf på ett bröllop i Järnäs, ett utebröllo på klipporna vid vattnet, det var väldigt vackert. Var på en båttur med Johans släkt och försökte mig på några annorlunda porträtt på hunden.

I september fotograferade jag hösten och även Elin i skogen, var också till tärna en sväng.

I oktober var jag och Jenny till Azorerna, en underbar resa där vi fick dokumentera lite gatukonst, mycket vacker natur, och bada i varma källor. Fotade även reklambilder till ett hotell i Vännäs.

I november fyllde jag 19år, fanns inte mycket att fota under denna månad, fångade lite frost under den lilla stunden den fanns. Gjorde även ett litet experiment med diskmedel.

I december fanns det fortfarande ingen snö på marken, men fick i alla fall ta kort på fina Malin med magen.
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: