Small Cute Purple Pointer

HELA TVÅTUSENTIO

Här har ni en sammanfattning av hela mitt år. I bilder och text, försökte få med så mkt som möjligt! Jobbigt att välja dock, har så sjukt mycket bilder. Jag har haft en riktigt bra år. Hunnit med att göra en hel del, de känns som jag säger de hela tiden, men galet vad tiden går snabbt. Shit nu är de bara nyår som saknas! Sen är det 2011. Nytt år och nya nyårslöften som ska hållas!

JANUARI

1.Tog en promenad med Alexandra till rinken med T 2.Tog kort på Alexander 3.Tog kort på Emmas kattungar.
FEBRUARI

1.For till Tuvan och träffade massa nytt folk(gufh o Levis för första gången) 2.Firade alla♥dag med dessa underbara människor + Pelin. 3.Tävlade med barnen i Luleå, kommer dock inte ihåg hur de gick för oss.
MARS

1.Tog kort på Alexandra i min studio 2.Tog kort på Alexander, vi firade även 2år dag den 23e 3.Tävlade själv i holmsund med pshykodansen, åååhh sakna!
APRIL


1.Tog kort på Malin i studion 2.Spelade en musikal med 9orna=underbart, Det stora äventyret. 3.Ellen tog kort på mig i min studio 4.Micke styrde upp grillning, sedan var vi ute hela, hela natten 5. Valborg firades hemma hos mig 6. Tog kort på Sofies häst ute i Obbola i vattnet.
MAJ

1.Var som mest med den här underbara mannen 2. Klassresa till Fidodalen(redo för forsränning) 3.Singel
JUNI


1. Tog kort på Julia, Rebecca & Martina 2.Brännbollstunering 3. Sweet as sugar 4.Avslutningsmiddag 5. SOMMARLOV! 6. For till Gotland med mor och hälsade på kusinerna. Sjukt vad jag saknar er.
JULI


1. Tjejkväll @Hanna 2. Jordgubbar och glass @mallan 3. Inköp av båt 4. Tog kort på mattias i backar och hopp 5. Tog kort på Sofie och Prince 6. Tre pojkar besökte fyra flickor i bjännsjö.
AUGUSTI

1. Ellen tog kort på mig längst ut i obbola. 2. Jag tog kort på Julia och Hanna i Fläse 3. Tog kort på Wolleybollturnering i Umeå.
SEPTEMBER


1.Ny skola och nya klasskamrater. Skoldatorn har vi även fått och bilder började tas på skolan tex. på Nina 2.Höstbilder på Elin, 3.Stinas öga 4.Tog kort på Elin och Mallan i höstlöven, mycket bra bilder! 5.Tog en tripp med mor och syster till storstaden för shopping! 6.Tog kort på Josefins lilla flicka, Tilda.
OKTOBER


1.Följde med på biltur till Åmsele för att se på bilrace! 2.Tog trashkort på Ida och Emelie 3.Tjejkväll @mig 4.Tog kort på Elin 5.Fullmåne! 6.Tog kort på Stina. Firade även Halloween hos Persson.
NOVEMBER

1. Tog lite brudtrash bilder på Elin 2. Östersundstävling, stort barnen fick två guld och ett silver 3. 16år, stor flicka firades @myplace med annanas och mkt mer.
DECEMBER


1. Tog kort på skoteråkning! Johan och Peder 2. Tog kort på snowboardåkare, Ludwig, (inte de lättaste jag gjort) 3.Vimmelbilder 4. Julafton hemma, mycket bra jul hade jag 5.Tog kort på trafiken i Umeå, kallt var det 6.Stina tog kort på mig i studion.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

NYÅRSAFTON 2010

 
  
 

PommesMarran, Crilleboy och Läderbrallan! Oslagbara! 
 
 
 



NYÅR 2009/2010
Med alla nära och kära, det var en trevlig kväll. Sminkade mig med Elin hemma hos mig, sen kom Crille så traskade vi till Felix, sen kom alla småflickor. Vid tolvslaget så gick vi ner för gatan till min syster och sedan stannade jag där har jag för mig. Mycket trevligt. Galet, vad händer iår. Det är ingen som vet, ser ut som att man får ta det som de kommer. Får se om de blir samma klänning eller om det blir en annan. Hmm.


RÄDDA WILLY 3



Ligger och latar mig i sängen, och de är rädda willy på 5an, älskar dessa filmer. Galet det är 2 dagar till nyår. Jag fattar ingenting, det är alltså 2011 snart. Wie. Jag har dock ingenaning om vad jag ska göra på nyår. Jag och Ida ska i alla fall hänga ihop, de är de ända jag vet. Mat hemma eller borta, sen bär det väl av mot staden. Pelin vill att jag ska med till vännes, men jag vettefan om jag är taggad på de. Låååångt bort känns de. Jag har kommit fram till att nyår är överskattat, man hoppas så mycket, sen blir man bara besviken för ingenting blir som man väntat sig. Man får väl hoppas att de blir som planerat!

Ni får kalla de precis vad ni vill..för jag bryr mig inte.




Hihihim, emoinlägg(a)


Min kärlek alla dagar, varje dag.


canon eos 450d 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/1000 f/4.5

Idag tvingade jag mig ut och springa, det var jobbigt, de blåser kallt ute. Jag hatar att springa på vintern.. Jag var på mellandagsrean igår och köpte ett par lee jeans, stora, bara för 240:- på JC. Jävla kap kan jag säga. Sen köpte jag ett linne för 50:- på Charlings, en tunika på Gina som inte var på rea. Tyckte de var riktigt dålig rea iår, eller så orkade jag inte bara kolla. Man blev så sjukt less när de kom mycket folk där vid 12 tiden. Men så är det väl varje år. Bytte mina koss hörlurar till en nyare modell och bytte en julklapp, ett armband till en ring. Då var den dagen borta. Tiden bara rann iväg. Sen for jag hem och var fortsatt duktig. Jag städa hela mitt rum, på riktigt, damsög och damtorka, städa hela terrariet. Åh de var verkligen på tiden. Nu sitter jag och stretchar, blivit stel, vilket inte är okej... Duschen väntar. Ciao.

Annandagen

På denna dag så träffas alltid tre olika familjer Rehn, med pojkvänner och flickvänner hemma hos farfar. Då vi dricker glögg, öppnar paket och äter middag. Pratar lite, äter Ingeborgs goda julgodis, kanske en efterrätt sen så far man hem. Det är samma visa varje år. Jag fick pengar, ett nagelkit och handskar, de kan jag säga att de verkligen behövdes. Jag tvingade ocskå pappa att köpa Jay Smith skivan till oss i familjen. Hihi. Puss på han. Efter de så har jag suttit och försökt ladda hem musik till telefonen, limewire har lagt ner så jag hade ingenaning om vart man skulle vända sig då. Det löste sig tillslut. Imorgon blire Mellandagsrean, tidigt på morgonen alltså!!! WOHOO. Ska in, byta lite julklappar och försöka hitta mig ett par jeans. Får hoppas på de. Nu ligger jag och ser en drama film, American son. Kommer nog slockna snart. Tröttling.


Christmas gifts

 


Julklapparna året 2010.
Hörlurar, tjocktröja, vit dress, ett linne, en BH, tjocksockar, nagelfilar, smink från h&m och makeupstore, handlotion, nagellack, ringar, smycken, parfym, en fet tomte, pengar, ett block och pennor, sen något som inte är med på bilden, fick ett nytt band till kameran som är mycket smidigare än det vanliga som man hänger runt halsen. Jag och Malin eller det var typ till familjen, en nas, en jätte stor hårddisk, som man når över internet, så om jag sitter i skolan så kan jag nå filmer, dokument eller bilder, sen fattar jag inte så mkt, men de lät väldigt bra! Jag har dock inte fått alla julklappar än, hann inte träffa Elin, sen har vi lilla julafton på annandagen.

Julen 2010

 
 
 
 
 
 


Tack för en underbar kväll familjen, med god mat, härligt sällskap och fina julklappar!



@mikes place

 
 


Bajs Nikon kamera. Gårdagen var inte dålig. Fick var med älsklings lillIda min, vi for vidare till mickes lya. Jag, Ida och en massa pojkar. Trevligt. Viktor lyfte dock upp mig ocskå föll han självklart så jag landar på en stol ungefär, fett ont i i sidan av magen, typ vid revbena... ett blåmärke fick jag ocskå. Oväntat.. Helt galet vad vi sjöng och dansade, var hes och hade ont i halsen imorse, även i mina fötter, ett mysterium. Men Bobban tog med sig sin kamera, ja eller "hans", dock en nikon, men den fick lov att funka ändå. Då hade jag något att roa mig me! Istället för tråkiga fula blixtbilder så försökte jag få till nå slags vimmelbilder, och ja de gick väl ganska bra! Helt ok!

Just nu så ligger jag och ser på Tv med mami, jag fattar inte varför Alla spelar Bingo ikväll..? Något man gör dagen innan julafton? Eller? Imorgon så blir det upp, chilla lite, grötlunch med Mallan och Ante.J sen ut på prommis med T, dusch och göra sig fin till kl 3! Man kan ju inte missa KalleAnka. Middag och klappar sen är det ett år kvar tills nästa gång som mamma alltid säger när alla klappar är öppnade. Förstör som känslan lite då, haha.

LEAP OF FAITH...


Canon eos 500d,
FOTO OCH REDIGERING: Stina Andersson Björk

Kanske dags att man ska ta något sånt. Blev tillsagd en gång att de var något man skulle göra, för att kunna leva livet till fullo. Jag kommer ihåg och jag glömmer inte. Det var länge sen och vi var väldigt långt ifrån varandra. Jag inväntar på dagen, jag är less, arg, allt möjligt. Du kommer få se en sida av mig som du aldrig sett tror jag. Ska bara planera allt först, så vänta lite...


Dan före doppare dan


Canon eos 500d
FOTO: Stina Andersson Björk, 16år, http://abstina.blogg.se


Tell me a song and i will play it for you


Canon eos 500d
FOTO OCH REDIGERING: Stina Andersson Björk

Idag, dagen innan julafton och min pappa fyller år. Jag gav han en parfym, alltid bra att ha! Grattis pappa!!


Min nya klänning!

Att den är fin! 200:- på Nicole, lätt värt. Letat överallt och inte hittat någonting.. Sen hittade jag denna. Nu fick ni med en brud, men de gör ju ingenting. Hon var ju lite fin.
 

TVÅ DAGAR TILL JULAFTON

Galen, nyss så började skolan och nu har man redan gjort bort hälften.. Jag fattar ingenting. Underbart med jullov, jag missade dock julavslutningen på midgård.. Ställt klockan och allt, men lyckades stänga av den och somna om. Ångrar mig att jag tänkte ligga och dra mig ett tag i den varma sängen. Igår såg jag en film som jag velat se jätte länge. Charlie St. Cloud. Galet sorglig film, jag grät faktiskt litegranna. Bara lite. På kvällen så kom Mattias och hämtade mig, sen åkte vi till stan med Stina och Tina, också åkte vi bil och körde kurragömma på Umedalen och for runt och sladdade, haha roligt. Man blir ju glad i ögat. Sen idag har jag varit på stan och köpt en klänning som jag ska ha på julafton, mycket fin. Väldigt värd 200 kr. Sen just nu så sitter jag med Rebecca och berättar mitt liv av de senaste året typ. Trevligt. Jätte länge sen jag träffade henne, saknat henne jätte mkt.


Fina bilder va? Jo helt underbara. Söta flickor iaf.. Detta är 6år, det förstår jag inte!! Tänk vad länge sen. 

NOTHING THAT IS WORTH HAVING COMES EASY...


20/ 12 2010

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/250 f/5.0
Foto och redigering, Jag, Maria Rehn
Sofia Olofsson, Lisa Nejdebro, Sofie Sundström Drugge, Malin Rehn

Just nu sitter jag på svenska lektion och fryser ihjäl om mina fötter. Satt hela gårkvällen och gjorde de sista skolarbetet, jävlar så lång tid de tog men galet så skönt de känns. Inge mer skolarbeten, så då skulle man ju egentligen kunna kalla de jullov. Imorgon är de julavslutning och vår klass får julavslutning först av alla. AV ALLA. Hur great är inte de. Men sen ryktades de om att en vän ska sjunga duett, de kan man ju inte missa, inte alls.
Dagens låt, kan inte sluta lyssna på den. Never Shout Never – harmony

I love the smile on your lips

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/600 f/7.1

Inte dålig "hopp" bild, den blev ju underbar.
Malin Rehn och Sofia olofsson


Mallan och hennes flickor

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/350 f/5,6

Mallan skulle egentligen på the studio med dessa flickor, men de blev iinte så dom kom till mig istället.

Dagens jullåt


Canon eos 450d

Här är en vän till den förra kulan, den längst ner i vänsta hörnet. Haha, älskar den här kulan.
Shakin' Stevens – Merry Christmas Everyone  Dagens låt!

Det doftar barr!


canon eos 450d

Granen är äntligen i huset!! Underbart. Det doftar barr hela nedervåningen, Gör inte mig någonting alls. Det har varit en underbar helg. Började med Inflyttningsfest hos Pelin, den varade ända till lördag morgon. Lördag var jag bara hemma och tog det lugnt. Inskaffade mig en tomteluva som jag nu bor i. Mycket bra. Sista träningen har varit och nu äre snart jullov! Hoppas jag får bli frisk, legat hemma nästan hela veckan. Idag så var släkten här på lillajulafton, trevligt. Dock redan less på julmat. Ikväll ska jag plugga, sista inlämningen, i sista sekund, ohh ja.


FAVORITEN DECEMBER ÅR 2010


JULEN 2008


ÅH, galet syster, kommer du ihåg när vi såg ut sådär? Galet länge sen.. Saknar =(
Jag saknar mitt hår, min lugg. Jag förstår inte att de där faktiskt var två år sen. Jag har sagt de förut, jag säger de igen. Tiden går snabbt!

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul.


Canon eos 500d,
Foto,smink och Redigering, Stina Andersson Björk

Marran är sjuk. Jag har legat hemma nästan hela veckan i feber. Jag har varit sjuk hela terminen, vilket är väldigt trist. Hoppas på att få bli frist efter de här. Tiden rinner iväg och det är redan den 15onde, jag fattar ingenting. Man känner i alla fall att det verkligen är vinter ute när det är frost på träden och nästan 21 minus ute. Kallt! Burr. Som ni kanske ser så har jag blivit rödhårig. Lesnade på mina slingor. Eller ja, de är typ rött.

14 december 2010


Grattis älskade mor!

MY FAVOURITE


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/250 f/7.1

Snowboard måste ju vara den snyggaste sporten som finns, någon som misstycker? Näe. Ellerhur :O Helt sjukt, sen ligger skridskor tätt bakom!

LUDVIG WIKLUND


canon eos 4502d, 17-55mm
ISO 100 1/350 f/7.1

STEFAN TOLONEN



Canon eos 450d, 1;2,8 17-55mm
ISO 100 1/350 f/7.1


SNOWBOARD






Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/350 f/7.1

Jag var i Agnäs i söndags och tog kort på dessa pojkar när de åkte snowboard. Dock så hann jag inte ta nå många bilder, detta var ungefär bara uppvärmningen, för mig och för dom. Men helt ok tycker jag. Hade jag fått lite mer tid så hade de blivit bättre bilder helt klart! Men självklart ska lilla galningen Tolonen hoppa och landa på huvudet. Så det blev bara att åka in på akuten. Brutet nyckelben annars mår han bra, som tur är! Fler bilder kommer!

LUCIA



Detta var förra årets lucia. Då hade vi en pojke till lucia, jag där på högra siden vid en mick och sjunger gläns över sjö och strand. Banne mig så ful. Åh. Haha, Detta är så missade jag luciatåget. Jag vakade inte heller in lucia... Fy skäms.

3:ornas föreställning

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 800 1/50  f/5.0
Maria Rehn

Rödluvan

FÄRGAT HÅRET. Det är rött. Blev lite fint. Ni får se sen.

HITTA JOPPE

3ORNAS FÖRESTÄLLNING. Med musik, teater och dans eleverna. Den var riktigt bra, shit vad de måste ha jobbat på detta länge. Men sånt här brukar ju vara roligt att göra. Jag såg den faktiskt två gånger, en gång utan kamera och nästa gång med kamera. Haha. Detta är bilderna jag hitills orkat göra något med. Ligger lite på latsidan nu för tiden men shit vad jag hade problem med min kamera alltså... Inte lätt, pappa hade gjort nå inställningar dagen innan, så jag kunde inte ta kort genom kikhålet utan fick kolla på skärmen och ställa in skärpan själv, vilket inte ät de lättaste när saker och ting rör på sig.

 




Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 
ISO 800 1/50  f/5.0

Maria Rehn

Vi sätter oss ner utan ett ord, så som många gånger förr beställer du ett glas vin och jag en kopp te.










SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR! Kan detta se dåligt ut? Nä! Det tror jag verkligen inte. Jag vill ha sommar, ge mig sommar nu! Åh, det hade varit underbart. En solstol, inga moln, varmt och skönt, sanden mellan tårna, glajjerna på näsan, skönt umgänge, något kallt i handen och ljudet av vågor. Jag sitter just nu och drömmer mig bort från den kalla vinterkylan...

1. abbaren i bjännsjö. 2. trästock 2010. 3. småkryp-gotland. 4. brännboll 5. sommarskor 6.brudarna på balen. 7.meta i bjännsjö. 8.barnskratt 9.cocacola 10. stranden-spanien. 11.bulgarien. 12. solnedgång. 13.sommarkyss 14. trav i vatten 15. utsikten 16. strand och bad 17. plommon 18. rumpor. 19. jordgubbar. 20. fotoidéer. 21. Wheels. 22. bjännsjö-sommarstugan. 23. fläse-du. 24. nyvik. Allt man behöver.


Artic cat f6 sno pro


Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/100 f/8.0

Johan Åkerman
En sak som är säker! Jag har träningverk typ överallt efter en hel dags åkning (A) Jobbigt att hålla fast sig jue.

Fräser och spinner = Kissemiss



Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/160 f/8.0

Två favoriter.
Johan Åkerman

Johan Åkerman




Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/160 f/8.0

Ännu fler skoterbilder, jag har en hel drös. Men en sak har jag i alla fall förståt. Nu är det banne mig vinter!

SKOTER!


Canon eos 450d, 17-55mm 1.2:8
ISO 100 1/125 1/8.0

Fredric Moberg
 

Fredric Moberg

 
 
 

Canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8
ISO 100 1/100 1/8.0

Vår skoter utflykt i lördags, dock så var det ganska mörkt så bilderna blev underexponerade. Väldigt tråkigt ocskå att himlen var går men annars så gick de ganska bra tror jag. Hade 300 bilder när jag kom hem att kika igenom.

En galen helg!!

Jag har ont i nosen! Var på fortet i fredags med laget och vi hade riktigt trevligt, efter en timma är vi i kloakerna och jag klättrar upp i en gång och börjar krypa på alla fyra. Dock så kollar jag inte vart jag sätter händerna utan kollar bara rakt fram. PANG. Så var det ett hål där, och Marran for med huvudet före ner och landade på nosen. Inte skönt. Känner bara hur de rinner blod i huvudet bak från typ nacken, sekunden senare forsare näsblod. Jag hann faktiskt tänka innan jag landade, undra hur långt ner detta hål är... Men de fick jag ju reda på väldigt kort efter. Typ en meter, sen var det även trästänger under mig och alla andra stod utanför. Så dom hörde en smäll sen såg ba blod droppa, eller fan rinna underifrån. Haha, inte roligt alltså, det var riktigt hemskt. Obehagligt! Jag for hem och kurerade mig med glögg, pepparkakor, en dator och IDA. Wie. På lördag morgon så klev jag upp tog mig till stan och for ut och åkte skoter hela dagen med Fredric, Johan, Jimmy, Stefansson och Peder. Jävlar så roligt det var. Kameran var självklart med så bilder kommer senare! Jag fick tom. köra litegranna, mm de gick mkt bra, tro inget annat. Sen drog vi till en grillstuga och åt lite korv, vid middag så åkte vi till Persson och gjorde pizza och käkade där. Alla gick runt, slitna i underställ och luktade dåligt. Haha mysigt. Sen bastade vi 6st i en jätte liten bastu. Jag och 5pojkar, trevligt, trevligt. Idag så klev jag upp och for till tävling med barnen. Dom var så duktiga. Vi vann 1.7k ungefär. Värd tävling. Guld i Fristående och Tumbling sen silver i Hopp. Underbart! Jag är hemskt stolt. Dock så har jag haft ont i näsan hela dagen =( Jag hann inte heller hem så direkt från tävlingen till barngympan. Sen hem, få i sig lite käk, ut med hunden och nu sitter jag och njuter av tystnaden i min soffa med min dator. Snart är det godnatt, för maran är trött.

Min meny är även fixad. TUSEN TACK ELLEN. Äntligen så är den på rätt ställe! Lite nya bilder i den också!


Bloggrape

Ellen was here:]

Frågor och svar!

Vad har hänt nu mellan dig och den där killen du var tillsammans med, alexander va?
Ja, Alexander. Han gjorde slut i somras, och nu är vi vänner.
Vad får dig att må bra?
En solig sommardag på stranden med något kallt att dricka!
Vad får dig att inte må bra?
När det är kallt och grått ute.
vad är dina två intressen?
Jag tycker om att fotografera och träna gymnastik.
hur många djur har du?
Jag har en hund, Texas, två skäggagamar, Kaos och Caligo. Sen har mamma massa fiskar.
Har du någon kille på gång?
Nej, jag har inte någon kille på g.
vad har du för kamera och "tillbehör" till den ? :)
Jag har en canon eos 450d, macro, zoom och ett vidvinkelobjektiv. En blixt, reflexskärm, stativ osv.
vars har du percingar?
Jag har i läppen, toungweb, industrial, i nipples, tragus och två i conch.
är killen som du stog och krama på träningen din kille?:D
Nej, det är inte min kille.
vem är din bästa kompis, just nu?
Ida, Stina och Elin, själv har jag tre bästa!
ditt bästa minne från i somras?
Oj, de var svårt, Gotlandsresa, eller trästock, när vi var i bjännsjöstugan.
favoritfärg?
Blå eller svart, beror på om de ska vara på kläder eller något annat.
favoritaffär?
Måste säga gina tricot eller monki! Sen har ju affärer alltid svackor..
något tips på ett bra & billigt objektiv till en cannon kamera. En som tar bra porträttbilder:D
Orginal objektivet till kameran funkar ju bra till porträtt men annars brukar jag använda mitt macro, dock inte så billigt då. 
BH storlek?
Haha, de vet jag typ inte, 70/75 D/E
vad fick dej att börja jobba med foto osv.?
Jag var själv med på mycket kort och en vän som heter Ellen fotade ofta mig och några vänner. Vi gjorde olika saker, sen började jag tycka att de var roligt att ta kort själv. Så jag lånade min pappas kamera hela tiden, och typ lärde mig själv. Nu är de oftast jag som drar ihop och tar kort på folk. Sen fastnade jag för det, och då blev de medieprogrammet.
Hur många besökare har du?
130/150, är ju olika från dag till dag.
Varför började du att blogga?
Jag vet inte, kom inte riktigt ihåg. Hade en blogg tidigare på Devote innan den här. Då skrev jag de bara som en dagbok, vad jag gjorde på dagarna och la in lite bilder. Nu bloggar jag väl mest för att kunna lägga upp mina bilder någonstans.
Vad är ditt mål inom bloggandet? :)
Jag har inget mål inom bloggandet.
Haft en bra helg? =)
Jo min förra helg var helt ok! Dock så är jag ju lite sjuk så på fredag var jag bara hemma vilket uppskattades väldigt mycket, mådde inte jätte bra. Sen på lördagen var jag i stan och i tuvan och träffade massa trevligt folk. Söndagen vara det ju skyltsöndag, då var jag med Mallan och Ante och drack glögg.
varför går det så mycket rykten om dig att du är på allas killar?:s
Ja, de kan jag inte svara på. Inte så att jag håller med precis. Men vi bor ju i en håla där allt går runt och alla snackar om alla. Så man ska inte lyssna på alla rykten som man hör.
Vilken är din favoritbild som du har tagit och regisserat?
Redigerat? Ja, min favoritbild just nu är väl de senaste jag fotade nästan. Blir ofta så. Sen nästa gång jag fotar så är de favoriterna för stunden. Men denna bild tycker jag mest om just nu! Det är Elin Lindwall på bilden, vi tog den för någon månad sen nere i djupvik i holmsund. Tanken var lite trasch, bröllopsbrud, men ändå lycklig och fri på något sätt. Ja, jag vet inte med resultatet blev bra i alla fall tycker jag!


Vilken är din favoritbild som du är med på?
Det är nog en av bilderna som är på mig och min syster då vi är kloakbarn, gatubarn. Jag hittade en tunnel, i ett sumphål typ och fick värsta idéen. Detta kort har min far tagit. Stefan Rehn. Jag som har redigerat kortet, den är nyredigerad men inte nytagen. Är snart två år sen tror jag.


På fredagskvisten så bjuder Midgård på glögg.

Underbart gott. Nu är Marran dock sjuk på riktigt. Jag vet att jag tjatar om alla mina sjukdomar men på riktigt, svettades ihjäl imorse, nu äre så kallt så jag får blåskattar tror jag, inomhus, sitter på ett element ungefär. Inte as kul. Men jag taggar helgen, otroligt mycket!! Efterskolan så ska jag förhoppningsvis få träffa Tollo, sen blire fortet och middag med laget! Hem och dö i en säng med en skön film och en glöggkopp med Ida. Underbart. Kanske lite Idol. Imorgon blire (om jag inte är döede i feber) åka skoter hela dagen, lite grillning, typ åka ut med 5 skotrar, underbart. Sen bastu och käk lite senare på kvällen. Söndag äre tävling. Just nu sitter jag och håller på med layouter på grafisk formgivning. Detta är min asymetriska layout. Sen om de är rätt eller inte, de vet jag inte.


@Elin place

Kära, kära Pelin har flyttat in i en lägenhet på Haga. Älsklingsgumman har blivit stor (A) haha. Det är hemskt fint här. Just nu sitter jag vid hennes köksbord och äter korv, revbensspjäll och lite sallad. Helt otroligt gott. Tösen Stina är också här. Dock så spelas det justin beiber i högtalarna som genast måste ändras på...Så! Hon kom till mig på Midgård och vi gick och såg 3ornas föreställning, för andra gången (A) Denna gång var kameran med! Den är ju faktiskt sjukt bra. Bilder kommer senare. Nu ska jag återgå till käket. Dock så är Marran sjuk igen, hon hostar på nätterna... Stina slänger in en hälsning! Puss i vintermörkret.

Julkalender 2010



Såg faktiskt ett avsnitt idag och jag måste säga att julkalendrarna tidigare när jag var liten, var mycket mycket bättre. Alla barnprogram nu spårar ju överhuvudtaget. Men denna kalender tror jag är bättre än förra årets faktiskt. Det var ju ett skämt. Matte prov idag... Önska mig lycka till för de skulle nog behövas.