Small Cute Purple Pointer

MARIAS DAG IDAG!

Ingen har sagt grattis så jag säger det till mig själv! Ja, grattis Maria!!

Sko jävelHatar vinterskor, vill inte ha dom, man får så stora fötter =( Näe, jag vill inte. Har hela vintern hållt mig från att köpa vinterskor och nu? Så tvingar min mamma mig, jag kan ha känt lite granna själv ocskå att de kunde behövas nu när det smälter och blir slask ute att ha en sko med en hel sula? Ja kanske. Sen ska man ju bara hoppas på att det finns en 36 på skon som jag ser och känner att jag vill ha. Det är inte ofta. Längtar inte tills sommaren, eller jo det gör jag. Ska köpa tusentals sommarskor, bara att hålla utkik efter storlek 35!!!

Jag fastnade för den direkt jag la mina ögon på den!Scarf på vero moda, 159;- , kär är jag. Den är mkt, mkt finare i verkligheten. Tro mig! Mja..

ÄLSKLING! KÖP TILL MIG!JAJAJAJAJAJAJJAJA!!! VILL HAAA (a)

REACHING FORWARD

Gott och enkelt


LIGHT BULBMin fredag var underbar. Jag väntade på stan på älskling sen gick vi och kollade på skor och köpte en latte. Gott. Med bussen hem sen var det bara att fundera ut vad man skulle göra på kvällen. Ringde älsade Hanna som alltid brukar göra något galet. Tog första bussen till teg så fort jag hörde att hon var där. Sen åkte jag ,Tina, Sandra, Emma till holmsund och for till Sjödin. Det var trevligt, länge sen man var med de folket. Vi for vidare till Markus sedan, där jag och Emma gick igång på biljard. Haha, sjukt roligt. Gick hem hand i hand med älsklingsTina.

ÄLSKLING ÄR SÖT NÄR HAN SOVER


vad ska man roa sig med om man inte somnar först, nä precis, kunde inte låta bli, tihi.

MACBETH

3ornas föreställning Macbeth, vi var och såg den i torsdags. Det är en pjas som de har arbetat med hela läsåret. Själv så tyckte jag att den var lite svår att förstå.

SÖTASTE STINA JAG NÅGONSIN SETT!


Kukmidgård

Detta får en att inte tycka om skolan alltså. Då man kliver upp kl 7 och tar 8.35 bussen till skolan, kommer hit och får veta att vi inte har någon lärare på första lektionen... Jävla kukmidgård. Börjar alltså kl 12 istället. Men Stina räddade stämmningen med lite avsnitt från Solsidan, första gången jag ser de! Vad ska man göra ikväll? Har ingenaning. hmm.

SER INTE DETTA LIIIIIITE NICE UT?!Underbart! Även att det är fredag idag. Kan inte vara annat än glad. Ska strosa lite på stan när jag slutar, sedan blir det hem med älskingen! Ha en trevlig helg!

DU OM NÅGON BORDE FÖRSTÅ ATT MAN GÖR INTE SÅHÄR MOT MIG...


ph, stina andersson björk

-

ATT VÄRLDEN STÅR OCH PEKAR...

Mys. Sommar. Känsla. Solsken. Glasspinne. Vatten. Sand. Skinnjacka. Shorts. Underbart. Längta.Snart.

-J

Vad mina öron gillar att höra just nu.


DUE DATE

Inte dålig film, såg den igår. Riktigt skön faktiskt! Den rekommenderas!


PRISON BREAK SE4

Jag jobbar på det! Nu är jag i mittan av säsong 4. Det är spännande. OJAAH. Jag hört att jag kommer bli besviken och förbannad på slutet? Kan de vara sant. Fan less på att de aldrig kan gå bra för dom. Jag vill bara ha ett lyckligt avsnitt. Som slutet på tredje säsongen, då de skulle åka iväg med båten och allt var kung. Sarah levde och hon satt där i solen. Men näe, då kom ju den lilla kinesen. Jävla serie. Just nu opereras Micheal av firman? Link är på jakt efter scylla. Blir att se detta imorgon! 


En helt vanlig onsdag

Jag är hemskt stolt över mig själv idag!! Jag gick till umeå simhall från midgård och var med på badlektionen, helt sjukt länge sen det var man badade, kom typ inte ihåg hur man gör. Det var kallt i alla fall och vi tränade på att livrädda med boj osv. Det var jag, Jenny, Sandra och Karin som badade av tjejerna, inte så bra med tanke på hur många vi är i klassen. Jag har även gjort klart ett svenska arbete som jag hållt på med i år och dagar känns det som, utan att jag kommit någonstans. Det är klart och snart inlämnat! Ett referat om en artikel om Växande barnfattigdom i Sverige. Inte det mest intressanta kan jag berätta. Jag åkte hem med Micke på bussen idag, vilket uppskattades, inte pratat med han sen nyår typ... Kommit fram till att jag typ inte ser något..heh, kanske skulle behövas kollas upp. Pappa kom på mig när jag satt med näsan in i dataskärmen, haha, inte ens tänkt på att jag sitter så väldigt ofta. 

Har inga bilder heller men det ska kirras imorgon! Då har vi 2h hål mitt i dagen så jag och Stina tänkte fota, på ett villkor enligt Stina, och det var om hon kände sig fin på morgonen. Så man får väl bara hoppas att hon sover som en prinssesa inatt!! Jag gick ut med hunden igår och gick till ett as fint ställe och ba ah shit vad fint, jag tar upp kameran och så står det "no card", suck kan jag lova.

(jag skrev även hela detta inlägg, sen försvann det, så jag skrev om det igen...)

Jag önskar att du hade sett ut sådär för alltid och förevigt.

TossililleTexii. Satan så söt han var när han var liten. Här var några veckor efter vi hade fått hem han. Åhhhh, så söt. Helt sjukt. Jag kommer ihåg de såväl, jag Mallan och Micke var och lekte på ängen nedanför huset och sparkade boll med han. Då var han så liten så man nästan trampade på han. Han var liten och jätte lurvig som en liten teddybjörn, han var mjuk och go och jätte gul och nästan guldig. Rädd för allt han såg, speciellt barnvagnar. Nu hade jag bara dom här bilderna på denna dator, de finns mycekt bättre sen han var liten men just nu sitter jag på lektion så kommer inte åt något annat. Jag var så glad för att vi hade köpt han, de krävdes bara lite krockdiltårar så gav sig mamma och pappa. Pappa bodde sedan på övervåningen i nästan en månad. Roligt. Ja. 
BILDSPEL

Vi fortsätter med bokprojektet och ska göra ett bildspels om vi ska fota som sedan ska bli en film på något sätt, ett bildspel alltså. Ingenaning om hur detta ska gå till riktigt. Jag tror att detta var något test som vi fick göra. Jag måste fota... Jag har inga bilder, vill ha bilder.. vill fota nu... kanske ska styra upp de. Mjaa.

Don't let me down

Jag lovade ju mig själv, det är snart brutet, om det är positivt eller negativt återstår väl att se...
Jag är rädd. Jag är rädd för vad jag känner. Men jag kommit fram till att det inte gör något.
För jag tror att du är lika rädd som jag.

SOULSHINE

Marran är rastlös. Har varit hemma hela dagen med Jowhan. Sen som vanligt är det ju barngympa på söndag i typ 4h =) Just nu ligger jag och ser på Prison Break, men av någon anledning så laggar min dator, så det blir hemskt trist ibland. Då allt står still. Mni hår är dock blött så jag kan inte gå och lägga mig vilket jag helst vill göra. Så något måste man ju roa sig men, har inga nya bilder att redigera så..

ph, me
Gammal bild med ny redigering.

Johan Åkerman

JAG HAR HITTAT EN NY MAN.


Jag älskar honom redan! Han heter Warren Heynes och han är underbar. Jag har kommit fram till att han dock inte har ett så speciellt bra utseende. Men han fungerar ändå! Det gör som ingenting.

Min fredag var underbar. Som saft så var jag ledig och låg i sängen fram till klockan 1. Såg tusen PB avsnitt och mekade litegranna med mina naglar, sen kom Ida och vi snackade lite skit ett tag, sminkade oss och så. Sen efter en väldigt lång tid så bar de av mot Ken, väldigt trevligt men hade jätte ont i magen och frös nästan hela kvällen, vi drog vidare till ett ställe där de bara var massa random folk. Idag har jag hunnit med mycket, åkt skoter och varit och fikat med min kära mormor och syster, sen drog jag och mamma till stan, köpte lite kläder, hem och fixa sig, nu väntas de mat med nära och kära.


Fett med ledig idag.


ph, me

Så underbart skönt. Just nu så ligger jag i sängen och ser på prison break. Just ätit frukost, snart bär de av in i duschen och sedan hoppas jag att jag får träffa Ida något idag. Solen verkar skina men de ser jävligt kallt ut utomhus, så jag tror jag stannar inne idag. Ingen aning om vad som händer ikväll, man får väl se.

ÖPPET HUS PÅ MIDGÅRD

Maria är så hemskt duktig så hon är faktiskt på skolan just nu. klockan är snart 19.00 och jag befinner mig i ett klassrum. Jag är hemskt glad. Jag är hemskt trött. De mesta är roligt just nu. Sitter här med Jenny, Elin och Petra. De håller på med bokprojektet som jag redan gjort klart. Jag blir nästan lite fascinerad av alla här som har fått samma uppgift men alla arbeten är så olika. Tusen olika idéer och tankar. Allt från samma lärare, från samma bok. Jag sitter med engelskan, kom just fram till något jag tyckte var väldigt roligt. Literally är, lite rally på svenska. Haham, jag dog tror jag. Även suttit och limmat på Rickard så han förlorade i hans spel. Även räknat ut att typ hälften av klassen sitter och gör de dom ska göra. Roligt. Vi har ingen lärare så det är väl lite svårt. Kändes oerhört konstigt att åka till skolan denna tid. Jag tyckte att skola på kvällstid inte hade varit så dumt. Jag menar, kul just nu i alla fall. Jag ska skriva 400 ord på engelska om vad jag skulle göra om jag såg en hund drunkna och alla andra bara stod och stirrade. Kan man skriva de i 400ord? Ja, de är oklart. Tänkte ta reda på de snart.

Hon är min bästaIdag är det torsdag. Idag fick jag ig på mitt matteprov. Idag har jag Stina och Ronja suttit i matsalen i 2h typ och tittat på folk, funderat över vad de åt till frukost, vad de tänker på och vilka allergier de har. Just nu har jag film. Läraren är gay. Han är fett med bög. Det är sant. Idag har vi öppethus. Så idag så missar jag träningen med barnen. Just nu gick läraren 30min innan vi slutade så just nu tänkte jag rusa mot bussen. Hem och se pb.

Detta var precis vad som behövdes!
WIIIEEEE, kom fram till i helgen att varför inte göra om lite? Jag började med att möblera om men kom fram till att detta blir banne mig inte bra. Så hörde med mor och far på lördag om vi kunde fara och köpa lite nya grejer. Snabbt var det gjort, igår for vi på mio och sen på boom men hittade inget där så vi köpte allt på mio. Jag har ändå bott i mitt rum i ett år nu när det blir sportlov. Kände för lite förändring och förbättring. Nu saknas bara lite lampor så jag ser vad jag gör när jag sminkar mig. Hihi, min egna lilla hörna. Mja, tack mor och far!

Maria är klad, ja sant!

Tack så mycket =)

älskade Leif

Ännu en gång så lär Leif oss nya saker. Precis nu så förklarade han att ett referat är som en muffins, sen kan man ju tänka på de som man vill. Även att det nu kommit en ny parasit till Sverige som funnits överallt annars i Europa men inte här. Den är väldigt långt ner i landet just nu. Men blir kanske inte att plocka bär eller svamp i skogen i sommar. Dvärgbandmask, som tydligen kunde vara dödlig, eller så får man käka pensellin typ hela livet. Nu ska jag läsa om växande barnfattigdom i Sverige.

Du skulle hämta lite vatten, du tog dig över hela sjön.


LEVER I EN DRÖM 2


canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8

ph, me
Elin Lindwall

Denna är min favorit tror jag. Ja, det är nog så.

DET ÄR FAN FÖR KALLT UTE FÖR ATT VISTAS UTANFÖR SÄNGEN

28 MINUS NÄR MAN VAKNAR DÅ ÄR DET INTE ROLIGT. JÄVLA SVERIGE. JAG SKA FLYTTA TILL ETT VARMT STÄLLE SÅ FORT JAG KAN. DENNA KYLA ÄR INTE ENS ROLIG. NÄR NÄSAN BLIR HELT FRYST OCH DET KÄNNS SOM ATT TÅRNA SKA FALLA AV. ÖGONEN BARA TÅRAS OCH HÅRET BLIR VITT. INTE OKEJ... TAGGA SKRIDSKOR IMORGON. NJA.

Min all hearts day

Den blev inte riktigt som tänkt, hade inga planer utan lät Johan tänka på de där själv. Skulle först på bio med Stina och Peder men det är ju banne mig ingenting som går på bio nu, så vi tänkte att vi går heldre när det finns något värt att se. Annars hade vi sett 125 hours eller Winter's bone, för alla platser var slut på The tourist, så jag åkte hem efter skolan och gick och mötte Johan sen lite senare, blev bemött med rosor. Mycket fina. Sen funderade vi på om vi skulle gå ut och äta eller om vi skulle äta hemma. Jag var sugen på att äta hemma(a) Haha, tillslut efter många om och men så gjorde vi mat och såg the tourist hemma istället. Mycket bättre skulle jag säga. Fick en bok om mig själv av Mallan, skorpion alltså. De stod att jag skulle vara kung på fest, passa i svart och rött, vara väldigt svartsjuk, vara lång och senig som kanske inte stämmer in sådär jätte bra. Men jag fick vara med dig och det var allt jag ville ♥

ELIN LINDWALLCanon eos 450d 17-55mm 1:2.8

ph, me
Elin LindwallLEVER I EN DRÖM


canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 

ph, me
Elin Lindwall

Jag tar din hand, för att jag fryser såPh;me
Elin Lindwall

canon eos 450d, 17-55mm 1:2.8 

Jag tyckte nästan lite synd om henne. Det måste ha varit jätte kallt. Själv så stod jag i täckbyxor och i en fet dunjacka med vantar och en mössa. Men man måste ju offa sig, det har jag själv gjort många gånger. Jag och Elin har en förmåga att alltid komma på något kallt. Vi måste sluta med de, kom vi fram till efter det här. Det gick förbi en man och kollade jätte, jätte mycket, sen sa han att han inte ens skulle göra de där för pengar. Haha!

HAPPY VALENTINES DAY


Hoppas jag att jag får spendera med dig ♥

ANARKAI - BokomslagÄntligen klar med del av detta stora arbete. Vi började med att läsa boken Anarkai av Per Nilsson förra terminen, sen skulle vi skriva en egen baksida och göra ett nytt omslag till boken. Framsidan har jag tagit själv. Det ser lite konstigt ut såhär, ni måste tänka er att den sitter på en bok, då ser den gula ryggen t.ex. inte lika konstig ut. Men jag blev nöjd och läraren var nöjd. Nu ska vi börja med ett bildspel, med kortfilmer och bilder som vi själv ska ta. Eftersom det inte är påbörjat så är det lite suddigt på den fronten.

MAN MUST DANCE


Du betyder allt och lite till för mig"En tidig alla hjärtans dag

 
 


Eftersom Alla hjärtans dag är på måndag så kände mor och far att den kunde firas på en lördag istället. Igår alltså. Jag och Johan åt med familjen och Mallan sen kom det presenter helt plötsligt, mycket trevligt. Kvällen spenderedes hemma med Melodifestivalen, paj och mycket annat gott. Sedan var det mycket sång och kvällen slutade med limbo. Mallan vann, jävla knän alltså men jag hade väldigt trevligt!

SMOOTHIIEEEE

Inte dåligt med en smoothie så här i slutet av veckan i skolan. Midgård har sina ljusa dagar! Matte provet gick väl sådär, sen lyckades jag självklart he sönder mina koss hörlurar (a) Haha, fråga mig inte hur, det var väldigt osmidigt... Nu sitter jag och Cilla i bibblan och inväntar nästa lektion som är när.. om typ två timmar, greaaaaaaaaat! 


IDAG SKA JAG FAN SVETTAS

Jag frös HEEEEEEEEEEEELA dagen igår, och då menar jag hela jävla dagen. Idag då jävlar. Nu ska jag ta på mig så mycket kläder att jag fan ska svettas. Så skönt! Less på att frysa. Underbart skön kväll jag hade igår bwt, johan for och tränade så mamma masserade först mig, sen tog jag mig ett VARMT bad och såg på Prison Break med en apelsin eller två. Underbart. Då lekte livet kan jag säga. Fast ändå om man ser på något så är det lite svårt att inte bli rastlös.. Matteprov idag, skulle nog behöva ett lycka till! Men en sak glädjer mig! Det är fint utomhus!!!!

Vatten under broarna

Sitter på matten och har lite problem med att faktiskt jobba. Jag vill helt enkelt inte.

Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


Jag tror du för mig in i mörkret tills jag inte kan se längre.


Jag är less på denna stad. Jag är less på det vanliga. Vintermörkret och kylan tär på mig. Jag fryser ända in i själen. Tänk om man bara fick försvinna ett tag, bara ett tag, och komma tillbaka som en ny människa också var allt förändrat. Lära sig leva på nytt. Varje morgon möter jag samma människor på bussen. Med samma kläder och samma miner. Jag går genom samma dörr och sitter på samma plats i klassrummet med samma människor som jag möter varje skoldag. Utan förändring. Bara en tjej i klassen som byter hårfärg varje vecka. Jag går genom samma dörr och jag bemöts likadant varenda gång jag kommer hem. Jag åker på träningen där jag bara har välbekanta ansikten. Jag far ut och springer och möter samma människa, vid samma plats varje gång, i samma korsning. Hon borde känna igen mig snart. Jag går in i mitt rum och det ser likadant ut varje dag. Bara mer eller mindre kläder på golvet, beroende på hur mycket problem jag hade med att välja på morgonen. Jag öppnar kylen och det är alltid samma saker jag ser. Ingenting sticker ut eller smakar annorlunda. Jag är fortfarande frusen. Jag låser upp telefonen eller loggar in på datorn och jag pratar med samma människor. Jag vill bryta alla vanor. Jag vill öppna nya dörrar - Frågan är om jag måste hitta en nyckel först.

Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går.
Idag är en dag då jag kände för att ligga kvar i sängen med dig


En helt vanlig tisdag. Tänk om jag inte sovit hos Johan, då hade jag inte somnat lika sent och då hade jag inte heller varit lika trött i morse, så jag kanske hade tagit mig upp innan kl7, vilket jag inte gjorde idag. Då kanske jag hade hunnit fixat mitt hår så de inte hade sett förjävligt ut idag. Men då hade jag inte heller träffat Viktor eller Robin på busshållplatsen. Då hade jag kanske inte heller fått sitta själv på bussen eftersom den första bussen redan var full och jag klev på den andra. Tänk om bussen varit sen som den vanligtvis är då hade jag inte hunnit med 77an och fått ta 5an till skolan istället. Då hade Adam kanske rymts på 77an och sluppit gå till skolan och bli sen till första lektionen. Tänk om jag gått på min tid hos The Studio, då hade dom inte ringt under lektionstid, då hade jag inte behövt gå ut och missa genomgången. Tänk om Stina inte hade försovit sig idag till första lektionen då hade medelvärdet på vad klassen gjorde i olika situationer kanske blivit helt annorlunda. Tänk om jag och Cilla inte gått till röken då hade den där killen som frågade om en cigg inte fått sig en, vem vet om det hade förstört hans dag eller om han frågat någon annan. Då hade jag inte heller blivit 5minuter sen till multimedian och missat början på genomgången. Tänk om jag inte blivit sen, då kanske allting hade gått bättre i photoshop och jag hade förståt mer och gjort bättre ifrån mig på uppgiften. Tänk om jag hade vetat hur man gjorde rundade hörn på bilder då hade jag inte frågat Erik(lärare) som fick sitta på sin rast och lista ut hur man gjorde. Då hade han hunnit gå till Cafét innan sin sista lektion och köpa sin cola och en macka. Tänk om jag hade varit sugen på lunch då hade jag och Stina nog suttit kvar i matsalen just nu istället för att sitta här vid ett runt bord. Tänk om jag inte fått mina koss hörlurar i julklapp då hade jag nog inte lyssnat på Melissa Horn just nu.

VAR BARN SÅ LÄNGE DU KAN!


TRASSEL!

Hallå, jag tyckte denna filmen var kung! Helt underbar! Hästen är bäst. Dock vafan hände med håret? Blev fan upprörd. Stackars hon...

Piff och Puff

Gymnastens största hot - ängslan.

Varför då? Över vad? Över att glömma handisättning i handvolt, slå huvudet och få hjärnskakning? Har hänt, jag var där. Över att armbågen ska hoppa ur led i en kraschlandning efter en enkel volt? Har hänt, jag var där. Över att ledbandet ska gå av i ett snedtramp? Har hänt, jag var där. Över att bryta armbågen i ett fumligt plinthopp? Har hänt, jag var där. Över att höften ska hoppa ur led i en dansrutin? Har hänt, jag var där.
Över att sluta rotera mitt i en salto och landa rakt upp och ner på huvudet? Har hänt, jag var där.

Så denna ängslan kanske kan tyckas befogad. Men faktum är att det är just när vi inte tror, när vi inte riktigt vågar, när vi inte satsar som olyckan är framme. När vi vågar, litar på vår förmåga och kör på i 110 % - det är då vi klarar det. Det är då vi landar på fötterna. Och då är gymnastiken det vackraste i världen.


Hur är det i din sport, i ditt lag, i ditt liv?


SKRIVET AV: Malin Bergström

Vår mamma, jag saknar dig galet mycket, det tror jag att vi alla gör. Du tog med dig glöden när du försvann..

Scorpionph; Ellen Suurholma

Tatuering nr2

This is what i'm feeling - happiness


ph; me

Söndag kväll.. Det är redan måndag imorgon, tragiskt. Jag har haft en helt otrolig underbar helg. Lugn har den varit. Var bara hemma på fredagen och åt med familjen, gick över till Ante.J för att gratta han. Lördagmorgon så tog jag 400kort, typ som denna, slappade hela dagen och såg på prison break. På kvällen så lurade vi Ante, att bara han och Mallan skulle ut och äta, också var hela hans familj där och hela min. Underbart. Lurad. Jag åt en bruchetta, och georgios pasta med kyckling. Inte dåligt, galet mätt. Hem med Johan och sova ungefär. Började se ett pb avsnitt men somnade väldigt snabbt. Söndag morgon har också varit slapp. Jag har gjort lite skolarbete men inte mycket mer. Kommit hem från en skit bra träning och nu blir det pb och apelsiner!

Jar of hearts


ph; Ellen Suurholma

Jar of hearts

För min första riktiga kärlek.
För min otroligt underbara tid som jag hade med honom. Jag växte och lärde mig mycket
under våra två år tillsammans och det tror jag att han också gjorde
För allt vi var med om och för allt jag gjorde för han, jag älskade hela han och
alla hans brister och svagheter och jag visste att han kände likadant för mig
För mitt brustna hjärta och för alla mina tårar jag har fällt
För varje natt jag gråtit mig till sömns
För personer som jag sårat och gjort besvikna
För de jag känner ånger över och för de jag vill lägga bakom mig
För de gånger jag vart osäker på mig själv och velat fram och tillbaka
För vänner jag har förlorat
För alla som stått vid min sida och hjälpt mig
För att gå vidare i livet, för att glömma och förlåta,
för att ta in nya människor, för att ...

Nytt placerat på min kroppph; Ellen Suurholma

Äntligen får jag några bilder! Tog kort hos Ellen i torsdags, i alla hast, jävlar så snabb vi var, äntligen så hade båda tid, men mycket tid, de fanns det inte, sen hade jag även gått i snöstorm och såg ut som en snöboll när jag kom fram ungefär, men de bilder som jag hittills sett så är jag absolut nöjd!

TATUERING!!


Ph; Ellen Suurholma

Här syns ju båda tatueringarna lite granna iaf, de kommer nog fler! Varför ser de ut som min axel är jävligt fet? Kan jag tyvärr inte svara på, men ah, galet.

Marilyn Monroe

Fett med tråkigt på lektion, råkade spåra lite i redigeringen.


ph; me
Emelie Nordlinder

VAFAN HÄNDE MED RESPEKTEN?

Den försvann, fanns den alls? Vad hände med den? Det kan tyvärr inte jag svara på. Besviken var ordet.

Äntligen är det fredag. Kan ju alltid dela med mig på en bild av min gud.


Inte jag som tagit denna bild, men det hade kunnat vara jag, jo det hade de nog.

FÖDELSEDAGSPOJKENGrattis Ante.J!! Jag har inte riktigt så jätte bra koll på hur gammal du egentligen är, men det är väl 24,25 nu? Hoppas jag inte är helt ute och cyklar och att du har en underbar dag! ♥

RÖDA ROSOR


canon 450d, 17-55mm

SnöstormDet går sakta men säkert! Nu påbörjas tredje säsongen av Prison Break. Jag som trodde att det inte skulle snöa något mer, också blir det snöstorm idag och just då så ska jag självklart gå till Ellen. Men jag har i alla fall fått bilder på tatueringarna som jag förhoppningsvis får i helgen. Hade bara en lektion idag, underbart skönt. Fredag imorgon är inte dåligt, blir en lugn helg, bio tror jag.

Naima Rehn106år!

Käraste gammelfarmor! Galet vad gammal man är när man är 106år alltså, hur mycket har inte hon upplevt? andra världskriget, allt möjligt. Hon är ändå pigg, jag tror inte att hon ser så bra men hon pratar i alla fall, ungefär ja eller nej, men hon går inte på några mediciner som är ett under tycker jag. Det var trevligt att träffa alla från hela släkten, hemskt att träffa massa människor som man inte har en aning om vilka de är, men de vet vem du är, fast farfar gav mig en lektion om släktträdet. Nu är jag trött.

FAVORITEN FEBRUARI ÅR 2011


1 FEBRUARI

Livet leker.. ♥ mjaaaaa, kiee

HAN SKA HETA SIMBAcanon eos 450d, 17-55mm 1:2.8

Mallan har köpt en ny kisse. Det är en Gustav men han heter Simba, efter många omständigheter. Först var det en tjej som skulle heta Alma, sen visade det sig att det var en pojke när Malin märkte att hon hade en pung. Sedan gick kissen på tangentbordet och startade en Johnny Cash låt, därefter skulle han heta Johnny Cash. Frodo var också på frågan, även Zorro, men Zorro är svart sa Ante.J, så det blev tillslut Simba! Han är sweet, oja!